Kihlgast TrÊfÊldning & TrÊpleje ApS Omdömen

‱

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Havde en baghave som var blevet til en jungle da gamle ejer intet havde gjort. Patrick og hans folk kom, pÄ 1 dag ryddet de hele baghaven, skel til skel. Fjernede gynge stativ, rev hÞnsehus ned.... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Godt beskÊringarbejde. Men det gode indtryk trÊkkes lidt ned af, at deres lift har efterladt hjulspor i haven hvilket Patrick har tilbudt at udbedre, sÄ det hÄber jeg pÄ bliver godt.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Rigtig nem og prÊcis kommunikation om pris, tid m.v. PÄ dagen kom de som aftalt, prÊcist pÄ tiden og var overraskende hurtigt fÊrdige med perfekt og professionelt resultat + Man fÞler virkelig man s... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super professionelle og effektive. God dialog med Patrick. Alle aftaler er overholdt og vores meget store fyrretrÊ kom effektivt ned og rodfrÊset, selvom at det var pÄ et utilgÊngeligt sted. Der er r... Se mer

Företagsinformation

1. Arborist
  2. Skogsentreprenör

Skrivet av företaget

Hos Kihlgast TT tilbyder vi alt inden for trÊfÊldning, trÊpleje og beplantning. Med 12 Ärs erfaring er vi ogsÄ klar til at give et bud pÄ din opgave. Vi opererer pÄ SjÊlland og er klar til at give os i kast med dit trÊ-projekt.

Kontaktuppgifter

UtmÀrkt

63 omdömen

5 stjÀrnor
4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

33 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Mega tilfredse.

Super gode, hurtige og effective. Vi var meget tildredse.

Skulle have fjernet 12+ trÊer i haven, nogle meget store og syge. De var ogsÄ flinke og lave ekstra.

Vi kan kun stĂŠrkt anbefale kihlgast. :)

1 mars 2025

Fuld tilfredshed

Vi bad Kihlgast om at tage sig af vores alt for hÞje kirsebÊrtrÊ. Alt har fungeret sÄ fint, fra rÄdgivning til udfÞrelse. De kom som aftalt og har beskÄret trÊet pÄ en meget god mÄde. Vi bruger dem gerne igen

11 oktober 2024

Meget tilfreds

Tak for professionelt udfĂžrt arbejde, behagelig kommunikation og rimelig pris.

8 september 2024

Svar frÄn Kihlgast TrÊfÊldning & TrÊpleje ApS

Tak for de fine ord - vi er glade for at kunne vĂŠre behjĂŠlpelige!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

BeskĂŠring af en hĂžj rĂždbĂžg

BeskĂŠring af en hĂžj rĂždbĂžg blev gjort meget professionelt. Slutresultatet blev rigtig flot.

31 augusti 2024

Svar frÄn Kihlgast TrÊfÊldning & TrÊpleje ApS

Vi er glade for i er tilfredse med resultatet!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

En oplevelse af de rigtigt gode

Rigtig nem og prĂŠcis kommunikation om pris, tid m.v.
PÄ dagen kom de som aftalt, prÊcist pÄ tiden og var overraskende hurtigt fÊrdige med perfekt og professionelt resultat + Man fÞler virkelig man stÞtter et selvstÊndigt firma, der stÄr inden for god kvalitet til en god pris! Varm varm anbefaling

31 augusti 2024

Svar frÄn Kihlgast TrÊfÊldning & TrÊpleje ApS

Tak for alle de flotte ord Nikolaj!

Vi er glade for i er tilfredse!

Flot beskĂŠring

Flot beskĂŠring af vores rĂždbĂžg. De bliver inviteret ud igen nĂŠste gang

1 september 2024
Omdöme utan inbjudan

Tak for ordene Thomas!
Vi ser frem til at hjĂŠlpe jer igen nĂŠste gang!

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer