Tandartspraktijk Kennemerland Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Eigenlijk redelijk veel. 2 gaatjes die niet opgemerkt zijn. Zonder overleg worden er dingen gedaan. Afspraken niet op tijd. Zit zeker 45 min. te wachten. Nu mis ik dit slecht werk groot deel van... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Recent (eind februari 2026) heeft Tandarts Jeanine Balk samen met assistente Fait mij in 2 sessies van een slecht gebit én van mijn jeugdtrauma voor de tandarts bevrijd door +/- 20 tanden en kie... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Review betreft tandarts/implantoloog Lennard van Hoften, praktijk Haarlem Marsmanplein. Hij heeft mijn vertrouwen in de praktijk en mijn gebit hersteld. Er waren steeds wisselingen binnen deze praktij... Se mer

Företaget har svarat

3. Tandhygienist
  4. Barntandläkare
  5. Parodontolog

Skrivet av företaget

Tandarts in Haarlem en omstreken nodig? Kies Kennemerland voor een mooi en gezond gebit. Wij hebben alles voor uw tanden in huis. Ruime openingstijden inclusief avond en weekend. Locaties in Haarlem, Aerdenhout en Bennebroek. Compleet aanbod voor uw tanden en mond.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

35 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Zeer vriendelijk

24 maj 2023

Beste,
Bedankt voor uw review en fijn om te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Praktijk is slecht telefonisch…

Praktijk is slecht telefonisch bereikbaar. Nu is geen optie direct eigen praktijk bellen (er is geen telefoniste meer, vermoed ik wegbezuinigd) dus er zit ergens 1 iemand voor alle praktijken...2 dagen ben ik bezig met een afspraak, vandaag na 4de poging gelukt..! Jammer.

1 juni 2023

Beste,
Bedankt voor het achterlaten van uw review. Excuses voor de slechte bereikbaarheid. Helaas hebben wij te maken met personeelstekorten. Het is ook mogelijk om ons te mailen met uw naam en geboortedatum.
Fijne dag!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Duidelijkheid en precies vertellen …

Duidelijkheid en precies vertellen wat er aan de hand is en gaat gebeuren.

23 maj 2023

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Mijn tijd is mij ook (geld) waard ;)

45 min laten wachten door uitloop bij mijn eerste consult. Daarna zonder aangeven gefactureerd voor een 1 min ‘intake’ gesprekje om mij vervolgens (kort) te controleren en door te verwijzen naar de mondhygiënist die niet aanwezig was in hetzelfde gebouw en er een nieuwe afspraak (later op de dag bij een andere locatie) gemaakt moest worden. Dit terwijl ik telefonisch doorgegeven heb een directe doorverwijzing te willen. Mondhygiënist op locatie Marnixstraat wel erg tevreden over!

23 maj 2023

Beste,
Bedankt voor uw review. Zou u ons een email hierover kunnen sturen en hierbij uw geboortedatum en naam kunnen noteren zodat wij kunnen kijken wat er is gebeurd die dag? Graag horen wij van u.

Fijne tandarts, mondhygiëniste minder

Fijne tandarts, ook voor de kids. Echter de mondhygiëniste is mij iets te heftig. Vreselijke wekenlang terugkomende pijn gehad. Ik kon er zelfs niet van slapen. Achteraf hoorde ik dat ze dit vaker horen bij deze mondhygiëniste. Wellicht beter om daar clienten vooraf over te informeren zodat ze een keuze hebben voor een ander. Verder heel tevreden!

Bedankt voor uw review!
Goed dat u het aangeeft, Intern zullen we het bespreken betreft de mondhygiëniste.
Verder willen wij u graag een mooie dag wensen en graag tot ziens!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle behandeling ,aardige mensen en…

Snelle behandeling ,aardige mensen en een goed reselltaat, geen angst gehad

Emiel begeleid dhr

Emiel begeleid dhr. keurig en geeft dhr. een vertrouwd gevoel. Reuze bedankt

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede ervaring bij deze tandarts

Goede ervaring bij deze tandarts. Heel fijn dat deze tandarts zelf een implantaat kan plaatsen. Zo hoefde ik niet naar een andere specialist. Niet alleen handig dat hij dit gedaan heeft. Het proces is kundig en soepel verlopen. Blij mee.

26 april 2023

Prima geholpen

Prima geholpen, vriendelijke assistent en goed uitleg van tandarts

21 mars 2023

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte communicatie

Goedemorgen.
Gisteren kwam ik met mijn kleindochter bij jullie omdat ze al een week liep te huilen van de kiespijn.
We hadden zeer duidelijk aangegeven dat t niet om een controle ging.
Toch werd t als controle behandeld en kon ik met een volledig overstuur kind dat nog meer pijn had gekregen weer weg.
Het nummer wat we van u kregen vind dat we dat maar met jullie moesten bespreken,want hij was daar niet voor.
Uiteindelijk mijn dochter 's middags al met haar op jullie andere locatie terecht.
Waarom hebben jullie niet gekeken voor ons..dat had een hoop stress gescheeld.
Evengoed een vriendelijke groet..Danny

12 april 2023

Beste Danny,
Bedankt voor uw review en onze welgemeende excuses voor deze ervaring! Zou u ons een bericht kunnen sturen via klachten@kennemerland.nl zodat wij dit kunnen nagaan dat dit niet meer kan voorkomen?
Desondanks willen wij u graag een fijne dag wensen!

Prima tandarts

Vriendelijk en duidelijk

21 mars 2023

Beste,
Wat fijn dat u dit zo positief heeft ervaren.
Bedankt voor het achter laten van uw recensie.
Tot een volgende keer.

Very good

Good experience

23 mars 2023

Dear,
Thank you so much for your kind words! We really appreciate you taking the time out to share your experience with us.
We hope to see you next time.
Kind regards,
Dentist Kennemerland

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij de receptie prettig ontvangen

Bij de receptie prettig ontvangen, goede uitleg gehad. Snel geholpen door een vriendelijke en zeer kundige tandarts, goed advies gehad.

Kundige tandarts

goede service

Ik had een accuut probleem (gebroken tand) ; kon binnen e e n dag geholpen worden. Weliswaar op een andere locatie, maar uiteraard al blij dat je dan geholpen kan worden. Overigens zeer professioneel .

26 mars 2023

Beste,
Wat fijn dat u dit zo positief heeft ervaren.
Bedankt voor het achter laten van uw recensie.
Tot een volgende keer.

Beste,
Bedankt voor het achterlaten van een recensie.
Fijn dat u de behandeling positief heeft ervaren!
Team, Tandartspraktijk Kennemerland

Fast, polite & professional

I need to have an implant so had to meet the Implantologist to agree a treatment plan. Was very thorough and explained everything.

Dear,
We hope to see you next time.
Kind regards,
Dentist Kennemerland

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.