KELAX ApSOmdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I det seneste år har jeg købt flere produkter hos KELAX. Jeg har kun godt at sige om forløbet. Hver gang jeg har været i tvivl om noget har jeg bare skrevet i chatten og hurtig fået svar - og ikke... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Produkt til den rigtige pris, kunne levere og det gik meget hurtigt. Go oplevelse / Lars

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De ville ikke sende heller ordren fordi de havde fået et beskadiget parti. Men efter vi lige fik snakket om det animerede de bare den beskadigede bare og sendte resten. Og så kom det resterende hur... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig venlig person i telefonen og hjælp til hvad jeg skulle købe, og hvordan jeg skal bruge midlet, intet oversalg heller og da jeg står og skal rejse, lovede han at sende med det samme, og jeg ka... Se mer

Företagsinformation

1. Butik

Skrivet av företaget

KELAX Aps – alt til byggeri, vedligeholdelse og udstyr, produkter til hest og rytter. Hos Kelax finder du et bredt og professionelt sortiment fra verdens førende producenter – direkte til din dør eller køb i vores fysiske butik. Byg & beskyt: Imprægnering, vandtætning, coating og tagmembran, der holder i mange år. Værktøj & udstyr: Fra kemisprøjter og malerruller til sikkerhedssko – alt til dit projekt. Kemikalier & rengøring: Afrensning, rengøring og antigraffiti-løsninger, der gør arbejdet lettere. Hest & rytter (Salka Horse): Plejeprodukter, tilskud, rideudstyr og insektspray – alt til dig og din hest. Have & udendørs: Skadedyrsbekæmpelse, fuglefoder, ukrudtsmidler og praktiske løsninger til haven. Vores team sidder altid klar ved telefonen og giver tekniske svar, råd og vejledning i korrekt brug af produkterne. KELAX Aps – kvalitet, ekspertise og personlig service, så du får det bedste resultat.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

62 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Min varmeste anbefaling

I det seneste år har jeg købt flere produkter hos KELAX.
Jeg har kun godt at sige om forløbet. Hver gang jeg har været i tvivl om noget har jeg bare skrevet i chatten og hurtig fået svar - og ikke et AI svar. Selv en søndag hvor jeg var i tvivl.
Seneste oplevede jeg at der manglede en pose i mit MB2K sæt. Men uden bøvl blev den eftersendt selvom det er næsten et år siden jeg købt sættet.
Så min varmeste anbefaling.

1 juli 2026
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fin respons af support på spørgsmål

Fin respons af support på spørgsmål.

Hjemmeside er dog lidt forvirrende sat op. De er nødt til at anføre en vare på lager for at man kan bestille den. Varen er dog på vej og ordren er en forudbestilling. Bør kunne rettes op på. Ellers 5 stjerner.

27 maj 2026

Hej Jens

Tak for din anmeldelse og for din feedback.

Vi er netop i gang med at opdatere og udbygge vores webshop, så den bliver endnu bedre. Heldigvis får vi ofte ros for butikkens gode overblik og tydelige produktinformationer, og det er noget, vi fortsat har stort fokus på.

Vedrørende forudbestilling tilbyder vi normalt ikke produkter til forudbestilling. I forbindelse med lanceringen og tilbagekomsten af Trinol 810 på det danske marked valgte vi dog undtagelsesvist at åbne for forudbestillinger. Det fremgik tydeligt af produktbeskrivelsen, at der var tale om en forudbestilling.

For at et produkt kan bestilles i webshoppen, skal det være oprettet og tilgængeligt på siden. Hvis lagerstatus står til 0, kan produktet normalt ikke bestilles. I dette særlige tilfælde blev der derfor oprettet mulighed for at gennemføre en forudbestilling, så kunderne kunne sikre sig produktet, inden det igen var på lager.

Vi tager naturligvis din kommentar med i det videre arbejde med at gøre webshoppen endnu mere overskuelig og brugervenlig.

Team Kelax Aps

Hurtig afsendelse

Som altid hurtig service og levering jeg anbefaler det helt klart 👍🏻

31 mars 2026

Svar från KELAX ApS

Tak for din flotte anmeldelse og anbefaling 👍🏻
Det glæder os meget at høre, at du igen har oplevet hurtig service og levering – det er lige præcis det, vi stræber efter hver dag.

Vi ser frem til at handle med dig igen!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Købte imprægnering almindelig og color…

Købte imprægnering almindelig og color hvid.
Ved påføring er der minimal forskel på resultat. Den der skulle gøre fliserne lysere. Imprægnering i color er mere end dobbelt så dyr som uden den hvide pigmentering. Og Kelax er i forvejen et dyrt produkt i relation til de gængse. Derfor skuffer Kelax. Der står på Color at man kan tilføje flere behandlinger hvis man ønsker det lysere !! hvor mange liter af dette meget dyre produkt skal man så hælde på sine fliser ? Ved ikke noget om holdbarhed. Det må jeg afvente og se.

27 mars 2026

Hej

Vi er kede af at høre, at resultatet ikke levede op til dine forventninger. Vores Color-variant er udviklet til at give en opfriskning af farven, men det er korrekt, at effekten kan variere afhængigt af underlagets sugeevne, farve og tilstand. På meget lyse eller allerede slidte fliser kan forskellen opleves som mindre tydelig efter første behandling. Vigtigt du følger vores vejledning som står på vores shop under produktet, følges den med test før behandling af hele arealet får man et reference felt som viser et forventet resultat.

I forhold til flere behandlinger er anbefalingen typisk 1–3 ekstra påføringer, afhængigt af hvor markant et resultat man ønsker. Det er dog vigtigt at lade produktet trænge ordentligt ind og tørre mellem behandlingerne, da overmætning ikke nødvendigvis giver et bedre resultat.

Det er samtidig ærgerligt, at du ikke kontaktede os inden eller under behandlingen, da vi meget gerne ville have haft mulighed for at vejlede dig, så du kunne opnå det bedst mulige resultat fra start.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre, så du får det bedst mulige ud af produktet. Hvis du har mulighed for at sende et billede af dine fliser samt beskrive, hvordan du har påført imprægneringen (forbrug pr. m², antal lag mv. restfugt % i underlag ved behandling), kan vi give en mere konkret vurdering og vejledning.
Vi modtager gerne på info@kelax.dk

Kelax ApS

God og hurtig levering

God og hurtig levering

2 mars 2026

Tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringstiden og servicen. Det sætter vi stor pris på!

27 februari 2026

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig levering – det er lige præcis det, vi bestræber os på 😊

Hurtig og nemt

2 mars 2026

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du oplevede en nem og hurtig levering – det er lige præcis det, vi bestræber os på 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig og god levering som helt stemmer…

Hurtig og gid levering som helt stemmer overens med min forventning
Vh Inger

26 januari 2026

Kære Inger

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Det glæder os meget at høre, at leveringen levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Team Kelax Aps

Hej Diana,

Tusind tak for din feedback! 😊
Vi er glade for, at leveringen var hurtig, og det er altid dejligt at høre, når vores kunder er tilfredse.
Hos Kelax Aps prioriterer vi bla. høj service hurtig levering.

Venlig hilsen Peter

Kvalitet

Gode varer, venlig betjening og hurtig levering

2 februari 2026

Svar från KELAX ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både varerne, betjeningen og den hurtige levering. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang 😊

Peter

Svar från KELAX ApS

Mange tak for din fine anmeldelse ⭐
Det glæder os rigtig meget, at du oplevede både effektiv ekspedition, hurtig levering og en vare, der lever op til forventningerne.
Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og håber at kunne hjælpe dig igen.

Bedste hilsen Peter

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.