KC Beauty Omdömen 83

TrustScore 5 av 5

4,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er kommet hos KC igennem flere år og jeg går altid derfra med smil på læberne og en skøn følelse af velvære. Med tiden er mine voksbehandlinger udvidet med brazil voksning og det er blevet en de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har gennem de sidste 7 år været hos KC Beauty, hvor hun med sine Lycon-produkter har vokset ben og bikini-linje. Resultaterne er perfekte. Lækre glatte ben, som holder længe, hårvæksten betydeli... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Karina står altid klar med et smil, super kompetent og professionel. Klinikkens hyggelige omgivelser giver mig et skønt pusterum fra hverdagen, en lise for sjælen. Webshoppen er meget overskuelig... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Brazil voks hos KC beauty

Med tiden er mine voksbehandlinger udvidet med brazil voksning og det er blevet en del af rutinen nu. KC er altid professionel og diskret omkring behandlingen, ligesom hun lytter og er opmærksom på en, man er i kyndige hænder.
Varm anbefaling herfra, resultatet taler for sig selv og det holder flere uger. Det er vanedannende, så hop ud i det :-)

14 mars 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fænomenal eye balm cleanse fra PH formula

Altid super venlig, effektiv og kompetent service. Er meget begejstret for produkterne fra PH formula. Har netop afprøvet Eye balm cleanse, som er intet mindre end fænomenal: mild, effektiv, og let at anvende. Jeg kan varmt anbefale denne genistreg fra PH formula: fremragende!

9 juli 2022

Svar från KC Beauty

Kære Jette. TUSIND TAK for den fine anmeldelse. Betyder rigtig meget. Du har SÅ RET. Phformula EYE BALM er fantastisk 🥳

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den bedste forkælelse til mig selv🥰

Jeg har været kunde hos Karina i rigtig mange år, og kan kun sige tak for dig og din fantastiske måde at være på. Jeg ved at du er den bedste indenfor faget og jeg ligger mig trygt på briksen igen og igen.
PH Formula produkterne er fantastiske og har gjort underværker for min hud.
Mine favorit produkter er P.O.S.T samt SOS ansigtscreme.

10 juni 2022

Svar från KC Beauty

Kæmpe kæmpe kæmpe stort tak 🥰

3 år med PH Formular

Efter 3 år med PH Formular er jeg stadig eksemfri, trods stærk gigt medicin. Tak for god rådgivning og vejledning KC

Svar från KC Beauty

Kære Michael . TUSIND TAK for de flotte ord. Og hvor det glæder mig rigtig meget. Næste gang du er forbi så husk endelig der er 100.- til dig på produkter. Hav en skøn dag 🔆

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

KC beauty tager hudpleje til next level…

KC beauty tager hudpleje til next level og min hud er fantastisk efter jeg bruger PH Formular. Den er mindre tør og jeg får mindre rødme

Svar från KC Beauty

Kære Julie. TUSIND tak for de flotte dejlige ord. Det glæder mig rigtig meget, og ja sikke resultater vi har opnået så hurtigt.

KC Beauty/Karina er utrolig dygtig

KC Beauty/Karina er utrolig dygtig, professionel og passioneret. hun har altid kunden i fokus, er god til at rådgive og vejlede. Hendes lokaler hyggelige og hjemlige. Troja sørger for en varm modtagelse ♥️ Tak for Jer

Svar från KC Beauty

MANGE store kæmpe tusind tak :)

Ph formula

Jeg har siden mine teenage år haft problemer med uren hud og prøvet mange produkter gennem tiden. Søgte råd og vejledning hos dygtige og søde Karina Christiansen fra KC Beauty som sagde prøv ph formula. Det virker. Og endelig et produkt som holder hvad det lover. Jeg har aldrig haft så pæn en hud som nu. Så kan kun sige at ph formula er VERDENS Bedste produkt serie😊
Så hvis du har brug for hjælp til huden så tøv ikke med at ringe eller skrive eller kig forbi hende. Hun er klar til at hjælpe😊

31 maj 2022

Svar från KC Beauty

KÆMPE tak - og hvor er det bare så dejligt at høre. Endelig noget der giver de resultater.

Mødt med et smil

Jeg blev mødt af det dejligste smil og en smittende entusiasme, da Karina berettede om pH formula produkterne, mens hun professionelt vejledte mig- og hun har ret "De er fantastiske"

Min absolutte favorit er E.X.F.O. Cleanse;

Min egen hud nyder den skånsomme rensning, og føles dejlig ren og glat bagefter - uden at føles tør. Der hvor jeg dog ser den allerstørste effekt, er på min teenagersøn Christoffers hud. Produktets antiinflammatoriske egenskaber har tydeligvis en rigtig positiv effekt på hans hud, der er blevet pænere og med langt færre problem udbrud.

pH formula SOS eye rescue og A-vitamin fra pH formula er en perfekte kombination til min hud. Jeg kan mærke, hvordan cremerne trænger ned i huden, og efterlader den blød, mere fugtet og mere glat. Sådan har jeg aldrig haft det med cremer før, og min hud skulle da også lige langsomt tilvænnes de meget virksomme produkter.

Hilsen en glad bruger Janne

12 oktober 2020

Svar från KC Beauty

Kæmpe tak - og hvor er det bare fedt at høre :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

PH Formula kontra kemisk behandling til acne/rosacea

Som leddegigt patient med rosacea fik jeg større væskende acne udbrud fra kinben til under kæbeben. Hudlægen mente jeg vil blive ‘afhængig’ af depotpenicilin, men det havde jeg ikke lyst til, så søgte hjælp hos KC Beauty. Jeg har ikke haft flere af disse forfærdelige udbrud i ca 1 år og det tilskriver jeg de gode produkter fra PH Formula, spc. SOS serien, som jeg med glæde bruger hver dag. Nu arbejder vi aktivt på at mindske min rosacea med dejlige ansigtsbehandlinger. Stor tak til Karina for at jeg kan slippe for kemisk behandling i pilleform.

16 december 2019

Svar från KC Beauty

STORT tak - pHformula skaber afhængighed - så vidunderligt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Karina brænder for det hun laver og…

Karina brænder for det hun laver og skaber fantastiske resultater med phformula. Min hud er blevet så fin og glat efter en time på briksen, i Karinas kyndige hænder. Tak for denne gang, det bliver ikke den sidste. 💛

31 oktober 2019

Svar från KC Beauty

Elsker at skabe resultater.

Sødeste Troja og Karina

Sødeste Troja og Karina

Dejligt miljø, hyggelig hjemlig stemning og selvfølglig Troja 🐶🌸 Man får altid en professionel behandling, om det er Lycon behandling eller PH formula. Karina er en kosmetolog som brænder for sit fag🌸💕Jeg må indrømme jeg er afhængig 🤩

30 oktober 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hos KC Beauty får jeg altid god…

Hos KC Beauty får jeg altid god behandling, både på den plejende og den personligt interesserede del.
Karina fremstår med et godt humør, en professionel vejledning/behandling med respekt for netop den jeg er, det sætter jeg stor pris på. Og derfor har jeg også været kunde i så mange år og dermed også fulgt KC's udvikling og udvidelse af "forretningen".
Jeg kan klart og varmt anbefale KC Beauty.
👍🏼🌹😉

22 oktober 2019

Altid fantastisk oplevelse

Har i dag fået min månedlige behandling med PH Formula. Det er altid dejligt afslappende at komme hos Karina og Troja pigen, og der tankes masser af ny energi. Hos Karina får man ikke bare en behandling, men en OPLEVELSE. I dag købte jeg de fantastiske point cremer fra PH Formula med hjem, de bedste cremer jeg til dato har prøvet, og min rosacea hud har prøvet rigtig mange. Jeg er blevet PH Formula fan for livet og skifter aldrig til noget andet igen eller anden kosmetolog. I posen med cremer havde Karina bl.a. pakket en lille goodie bag med snacks til min lille chokolade lab, Bonni🐾🐶 Det varmer virkelig hos en hundeejer med en sådan betænksomhed🙂

12 oktober 2019

Det virker !! 🌸

Skønt miljø, hyggelig stemning og meget professionel behandling med stor viden omkring hud og produkter og kan bare sige at DET VIRKER ! 😃👍🏻 Bare efter 3 behandlinger med P H Formula har min hud fået et løft - det kan virkelig ses ! 🌸🤩

3 oktober 2019

KC Beaty

Har besøgt Karina, til en lækker ansigtsbehandling med PH Formula, hun er nem at snakke med, kræser om sine kunder & ved lige hvilket produkt der passer til din hud. Bestiller man varer via webshoppen, så bliver man altid glad, for pakkerne er hyggelige, da der altid ligger små prøver på div cremer og lidt lækkert. Hun er i øvrigt altid klar på at besvare, hvad man evt måtte være i tvivl om. ☺️
Dejligt sted, altid smilende, plus en sød vovse 👌

Sødeste Karina og Troja

Jeg er kommet hos Karina gennem flere år, og er utrolig glad for det! Både behandlingen og servicen er altid helt i top. Ville aldrig vælge et andet sted! Alle de bedste og varme anbefalinger herfra!

Stor viden omkring produkterne

Stor viden omkring produkterne, man ved man er i kyndige hænder uanset om det er en ansigtsbehandling, rettelse af bryn, hårfjerning osv. Kan bestemt anbefale Karina og jeg er vild med, at Troja er en del af klinikken 😃👍

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.