2,8

Medel

TrustScore 3 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Deras kalender är sämst

Alltså jag älskar denna butiken, så egentligen är dom en 5a. MEN, jag köpte deras julkalender för 900 kr och mina förväntningar var höga, tänkte att den skulle vara fylld med fina saker, men varje dag jag öppnat luckan har jag blivit förbannad. Så tråkiga å menlösa grejer, typ sånt som blivit över. Ett klistermärke i en stor låda, alla lådor är i princip tomma förutom en liten grej. Jag hoppades på att det skulle bli bättre, men i dag öppnade jag nionde luckan som var en ännu större låda å tänkte, nu kommer en större å bättre present, men neeej EN TILL tejprulle, väldigt lik den tidigare 😭😭😭😭
Känner mig fett lurad. Kommer aldrig mer köpa deras kalendrar. Bortkastade pengar.
Genomtänkt my ass.😡😡😡😡

10 december 2025

Stulen konst

De har många sanrio saker med licens, men säljer också massa billigt skräp och stulen konst från små konstnärer på internet. Köpte en sailor moon nyckelring där för något år sedan, men när jag kontaktade konstnären som hade gjort bilen sa hen att hen inte gjort nyckelringar alls, och inte gett tillåtelse till någon att använda hens konst. Respektlöst

27 november 2024

Är supernöjd

Är supernöjd! Köpte en labubu från företagen som verkar vara äkta. Scannar man koden på kartongen och tvättråden så kommer man till webbsidan. Allt var gulligt förpackat och kommer att köpa från dem igen.

31 juli 2025

Säljer Piratkopior

Köpte labubus ifrån dom som var fake. Kontaktade dom angående det, dom skyllde bara ifrån sig och bad inte ens om ursäkt .

Enligt konsumentverket ska man få den äkta varan om man fått en pirat av företaget . Det skiter kawaii blankt i

14 maj 2025

Köpte Labubu därifrån som jag trodde…

Köpte Labubu därifrån som jag trodde var äkta, men visade sig vara fejk. Har mejlat de utan något framsteg. Håll er borta från detta företag, för att många av deras produkter är billiga produkter som de säljer för mer än vad de är värt.

16 maj 2025

Kanon

Snabb leverans och sjukt gulligt förpackat!

6 februari 2025

Vi köpte Kawaiis "Magiska Julkalender"…

Vi köpte Kawaiis "Magiska Julkalender" för 2024 med höga förväntningar. Kawaii påstår att det ligger en timmes jobb per kalender och att mycket skulle vara handgjort, men det är inget som speglas i innehållet. Kalendern bestod av billiga småsaker: klistermärken, små tejprullar och plastbitar som knappt går att förstå vad de är till för. Min dotter, som var så förväntansfull, tappade snabbt intresset och blev märkbart besviken.

När vi framförde vår kritik på Instagram valde Kawaii att plocka bort vår recension istället för att bemöta den på ett professionellt sätt. Dessutom återkopplade de att det är förälderns ansvar att fixa kalendrar själva och antydde att de som köper färdiggjorda är "lata". Att få en sådan nedvärderande kommentar som kund är både oacceptabelt och respektlöst.

Kawaii hävdar också att kalendern skulle ha ett värde på 1000 kr, vilket är fullständigt orimligt baserat på innehållet. Som förälder känner jag mig lurad och besviken. Jag hade förväntat mig något genomtänkt och unikt, men det här känns snarare som något snabbt ihopsatt med minsta möjliga ansträngning.

Rekommenderar absolut inte denna kalender eller något annat från Kawaii med tanke på det respektlösa bemötandet. Lägg pengarna på något som faktiskt skapar glädje och uppskattning.

17 december 2024

Piratkopior från AliExpress..

Vi köpte ett gäng varor från Kawaii i våras, och det visade sig att alla varor är piratkopior av dålig kvalitet som de köpt billigt på AliExpress eller Shein, men säljer dyrt till oss kunder. De framstår som ett seriöst företag, men jag avråder alla att köpa därifrån. Om du vill ha Sanrio eller San-X prylar; kolla efter äkta varor istället för att bry dig om den här bluff butiken.

11 april 2024

Akta er!

Säljer saker från aliexpress fast för typ flera hudra kr, köpte en klänning för 600 spänn för ngra månder sedan och sedan hittade jag samma på aliexpress för typ 150 kr?! Helt sjukt vilken skam och idioti

29 september 2023

Inget att kolla på

Otrevlig personal, stirrar på en hela tiden, sedan säljer de varor köpta på aliexpress för 10kr men säljer för mycket mera. Oäkta varor, kan köpa originella produkter för billigare. Skam
skicka personalen på charmkurs eller asperger utbildning.

7 maj 2023

Köpte flera varor och när de kom var en…

Köpte flera varor och när de kom var en trasig och en var fel färg.
Skickade mail om det den 4 januari och har fortfarande inte fått svar och nu är det den 13 januari.
Inte okej att ta sån tid och inte svara.
Och att när det är ett litet företag, att de inte gör kontroller innan de skickar ut varor.
Liksom en fel färg och en trasig och inget svar.

13 januari 2022
Visa omdömen på alla språk (17 omdömen)