Richardt Hansen din private øjenlæge Omdömen 6

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Bedste oplevelse

Endelig fik jeg overtalt min mor om at hun måske lige skulle få tjekket synet.
Det er 14 år siden mor fik lavet en grå stær operation, netop hos Richard.
Det har været så trygt både for mor & jeg at komme der også i det her forløb.
Ingen ventetid, og super professionelle medarbejdere og læge.
Undersøgelsen viste at hun havde så meget efter stær,at selv Richard var rystet.
Som kan sagde, så havde han aldrig set en med så voldsom efter stær som mor.
Vi var så heldige at der var en lille åbning, så mor kunne få lavet en laserbehandling, og efter 3 gange har mor fået synet tilbage.
Vi giver Richard og hans team vores bedste anbefaling 💪🏻 og skulle det knibe med synet en anden gang, så vil Richard være det første valg.

1 december 2025

Tak for synet.

Tak for synet.
Den 3. november 2025 blev jeg opereret for grå stær på begge øjne hos øjenlæge Richardt Hansen. Jeg valgte Richardt primært på grund af hans erfraring 40.400 grå stær operationer sekundært på grund af en absolut konkurrrencedygtig pris. Jeg fik indsat EDOF linser på begge øjne. Allerede dagen efter så jeg klart bedre på begge øjne. Jeg ved at synet kun bliver bedre og bedre.
En stor tak til Richardt for grundig forundersøgelse, god sparring omkring lisevalg. Det gjorde operationen til en tryg oplevelse for mig - 30 minutter så var begge øjne opereret. Stor tak til dig Richardt - nu ser jeg godt ud :-) katarakt.dk

3 november 2025

Brillefri linser

Jeg er for 2 uger siden blevet opereret for grå stær hos Richardt Hansen - dvs jeg tog den fulde pakke med brillefri linser. Det var en meget imødekommende/venlig Richardt Hansen der tog imod ved forundersøgelsen. Han var yderst kompetent og forklarede om alt ved øjet og operationen. Og havde tiden til det. Operationen foregik hurtigt og uden nogen form for smerter og igen forklarede Richardt H. hvad der foregik. Kontrollen efter operationen var også yderst informativ. Følte mig meget tryk i hele processen. Giver Richardt H. mine allerbedste anbefalinger.

28 april 2025

Tryg og kompetent behandling

Det føles trygt, at Richardt Hansen er med - fra forundersøgelse og valg af linser til operation og opfølgning.
Richardt Hansen ringede ovenikøbet om aftenen på operationsdagen - blot for at sikre, at alt var i orden.
Med EDOF linser har jeg fået mit barndoms syn tilbage.
Det er min opfattelse, at der er meget 'håndværk' i linseoperationer. På dette punkt kan der ikke være mange øjenlæger i Danmark med mere erfaring end Richardt.
Kan varmt anbefales

17 mars 2025

Meget god oplevels

Meget god oplevels!
Fik foretaget grå stær operation på begge øjne (samme dag)
Ved forundersøgelse var Richardt Hansen super god til at forklare, så man kunne beslutte på et ordentlig grundlag. Og god til at forklare under operationen. Alt i alt en professionel, venlig og tryghedsskabende fremtræden og behandling.
Kan absolut anbefales,

20 augusti 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service 4 år efter operation.

Fantastisk service.
Fik i 2019 foretaget en linseudskiftning, hvilket forløb helt problemfrit, kunne efterfølgende læse unden brug af briller.
Her 4 år efter oplevede jeg lidt slør på synet i højre øje, bookede en tid med få dages ventetid.
Som forventet var det lidt efterstær på det ene øje, og fik det strakte fikset med laser.
Havde forventet en regning på 1.800 kr.
Men men til min store overraskelse var operationen helt gratis, det var en service som jeg ikke skulle betale for.
Fantastisk service at give.

25 september 2023
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.