Stor cadeau til den empatiske og professionelle tilgang som Karva mødte os med efter bortgang af min faster. De var med hele vejen igennem og vejledte os med gode råd og vejledninger. De svarede hur... Se mer
Det här tycker kunderna
Efter lidt startvanskeligheder ifht hvem der sad “i den anden ende” ergo hvem var hovedansvarlig for vores mors bo, fik vi Henrik ombord som vores faste og direkte tovholder. Han tog sig af diverse f... Se mer
Jeg har købt en familie pakke som består af et testamente, ægtepagt, børnetestamente og fremtidsfuldmagter. Jeg har fået en top god service og behagelige oplevelse. Det var en tryg proces med dire... Se mer
Kan kun rose Karva. Der er altid svar på spørgsmål. Folk er veltalende og forklare tingene så man ikke er i tvivl. Ingen sure opstød hvis man spørger. Kan kun sige positive ting om Karva. Kan anbefal... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Karva er en legal tech virksomhed som gør det nemt og transparent at opgør et dødsbo eller opret et testamente. Missionen er at levere “Peace of Mind as a Service”, således at alle danskerne kan føle sig trygge ved fremtidens uforudsigelige hændelser. Vi har en ambition om, at gøre processen om, at sikre sig selv og sin familie lettere, overskueligt og lige til. Vi mener ikke, at sikringen af din fremtid skal være en hovedpine. Vores helt store ønske er, at gøre denne følsomme situation, til en god og behagelig oplevelse.
Kontaktuppgifter
Ørestads Blvd. 73 , 2300 , København S, Danmark
- 32 11 11 00
- hej@karva.dk
- karva.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
God oplevelse
God oplevelse og rigtige behaglige samtale den jeg snakkede med var flink og hjælpsom hele vejen igennem så er maget godt til freds med jeres hjælpsom

Svar från Karva
Jeg har fået rigtig god behandling af…
Jeg har fået rigtig god behandling af "dine arvinger" hele vejen igennem. Jeg kunne ikke være mere tilfreds. Tusind tak

Kan absolut anbefale Dine Arvinger ApS
Kan absolut anbefale Dine Arvinger ApS. Har selv fået lavet testamente samt 2 fremtids-fuldmagter, hvilket forløb nemt og gnidningsfrit og med klare og kompetente svar, når der var spørgsmål.

Tålmodig, kompetent og forstående
En personlig, forstående og faglig kompetent hjælp i en dilemmafyldt beslutning, og jeg blev vejledt med stor tålmodighed. Det færdige dokument afspejler helt mit ønske for testamentet.

Svar från Karva
Jeg har fået en god information og…
Jeg har fået en god information og hjælp til at få skrevet testamente og fremtidsfuldmagt . Meget enkel og forståelig forklaring og med god og venlig tålmodighed når jeg skulle have gentaget nogle af tingene . Med venlig hilsen Berit

Sublim service
Sublim service . God hjælp og vendt hurtigt tilbage ved behov derfor. Selv 47 år, men dejligt at få kvalificeret voksenhjælp når man er på ukendt terræn. Kan varmt anbefale dine arvinger som jeres fremtidige dokumentarister :-). Claus, Hvidovre.

Svar från Karva
Skulle have ændret mit testamente .Da…
Skulle have ændret mit testamente .Da prisen hos en advokat er meget, valgte jeg Dine Arvinger ApS.Her fik jeg professionel hjælp og Dine Arvinger udfærdigede de nødvendige papirer og sendte dem til gennemlæsning og til og tinglysning. Alt meget forståeligt. Det eneste vi skulle har at gå Notaren og ordnet resten. Kan anbefale denne måde og samtidig spare penge.

Svar från Karva
Fantastisk service fra et fagligt…
Fantastisk service fra et fagligt kompetent team. Mine kone og jeg har fået god rådgivning fra start til slut. Vil helt klart anbefale firmaet til mine nærmeste ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Karva
Ved alle henvendelser havde…
Ved alle henvendelser havde medarbejderne god tid til både at lytte og forklare. Alle produkter blev afleveret til tiden, og indeholdt det jeg bad om. Generelt en behagelig og kompetent rådgivning.
God og tryg service
Fuld tilfredshed. God service. Ingen ventetid. Venlige og godt forklarende personale. Alt i alt en god oplevelse.
Godt tilfreds med vejledningen vi fik.
Et godt og professionel firma
Et godt og professionel firma. Fik det lige
Som jeg vil have det til min hustru og jeg. Og god rådgivning.
Super nemt og professionelt!
Jeg synes simpelthen Saira er en stjerne. Hun formidler tungt og kompliceret stof på en let forståelig og humoristisk måde, så alle kan være med. Smooth ordrehåndtering og super professionelt.
Dejlige nemme samtaler om tunge emner…
Dejlige nemme samtaler om tunge emner med meget imødekomme personale der lytter og er utrolig pædagogiske med alt det men ikke lige tænker på at få med i sit testamente, børnetestamente samt fremtidsfuldmagt. Utrolig god service
Super god service og meget tålmodige…
Super god service og meget tålmodige svar på alle mine spørgsmål
Fik svar på alle vores spørgsmål
Hurtig og effektiv behandling
Hurtig og effektiv behandling. Klar beskrivelse af vores egne opgaver.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.