I bought a lovely bathrobe at Magazin Store in Arhus as I felt the fabric and felt in love immediatly. Back at Home the hook on the top collapsed with the first hang up. Great dissapointment. But wh... Se mer
Det här tycker kunderna
Som altid de dejligste produkter og skønne dufte! 😍 Hurtig levering og gode priser til klubmedlemmer. Min seneste ordrer indeholdt bl.a. ansigtsolien LIGHT, som jeg ville begynde at bruge til min af... Se mer
Företaget har svarat
Jeg bruger næsten alt fra Karmameju. Renseprodukter, serumog bb creme. Aldrig været så tilfreds med andre produkter. Har brugt Karmameju i flere år. Min hud syntes godt om produkterne.
Jeg elsker deres krops-, og håndsæbe, deres fleecedragt og morgenkåbe samt pre og aftercare sun, men deres solcreme fungerer ikke for mig, jeg gik efter en der ikke indeholdte alt mulig skadeligt. D... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Ved brug af de fineste rene & naturlige aktive ingredienser, skaber KARMAMEJU himmelske skønhedsprodukter. Køb online, Gratis fragt i december for ordre til Danmark
Kontaktuppgifter
Danmark
- karmameju.dk
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Kanon kundeservice
Kanon kundeservice!
Købte to badekåber som er enormt dejlige. Den ene gik desværre op i syningen, så jeg skrev til kundeservice. Pernille var meget hjælpsom og gjorde hele oplevelsen bedre. Topkarakter herfra!
Lækker velduftende bodyoil
1 gang jeg stiftede bekendskab med Karmameju var til en fødselsdag, hvor jeg fik jeres lækre Body Oil Wild og bodyscrub. Hvilken lækker bodyoil og med friske lækre velduftende æteriske olier. Lækkerier når man lige har været i bad
Alt er så fint
Så fine produkter og fin beskrivelse af hvert produkt.
Hurtig levering og skøn kundeklub
Super dejlige produkter
Milde hudvenlige produkter, særligt gode hvis man har sensitiv hud
More Than Skincare - A Feeling
Karmameju feels less like a product and more like a ritual. The aromas are calming, the textures refined, and the overall experience creates a sense of balance and quiet luxury.
Lækre produkter og så giver den bedste…
Lækre produkter og så giver den bedste kundeservice 🫶🏻
Dejlige produkter
Dejlige produkter, som giver optimal velvære. Super hurtig levering og nem hjemmeside at søge rundt på
Lækker kvalitet. Hurtig levering.
Lækker kvalitet. Både tøj og cremer. Hurtig levering.
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt. Hurtig kundeservice. Det er ikke sidste gang jeg bestiller Karmameju produkter
Kæmpe god kundeservice og produkter!
Karmameju har virkelig en god kundeservice og laver gode produkter. Skulle der være noget galt med deres produkter, også selvom de er købt fra en af deres forhandlere, så står de altid klar på at hjælpe og vejlede en. Pernille som jeg har haft samtaler med på mail, har virkelig styr på det hun laver og er en rigtig god medarbejder. Og så er de det eneste firma jeg har kunne finde, som laver en mineralsk solcreme, der ikke indeholder mikroplastik, og som overhovedet ikke hvidter på huden, eller ser fedtet ud. Ydermere har de også parfumefri versioner af deres solcremer. Kæmpe plus for en med sensitiv hud. Kan kun anbefale det her firma 🫶🏼🫶🏼
Fin og hurtig service
Fin og hurtig service både hurtig modtagelse af varer og hurtigt svar på spørgsmål sendt til Karmamejus hjemmeside. Tak for det
Kæmpe hurtig service
Kæmpe hurtig service. Lækre produkter med stor rabat ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De lækreste produkter på markedet!
De lækreste produkter på markedet!! Og også virkelig skønt med gaver i forbindelse med køb 😊 hurtig levering oveni hatten. Jeg har kun godt at sige om dem. Jeg elsker produkterne til mig selv og forkæler også gerne andre med dem 😊
Helt igennem lækre produkter
Helt igennem lækre produkter. Jeg er blevet stor fan af flere produkter.
Super skønne og lækre produkter
Super skønne og lækre produkter - også gode værtindegaver.
Skønne produkter og ren selvforkælelse
Skønne produkter og ren selvforkælelse. Alt fungerer fint og virkelig skøn duft.
Produkte machen einen guten und hübschen Eindruck
Gut verpackt und die Produkte machen einen guten und hübschen Eindruck! Leider hat die Bestellung, anders, als auf der Webseite angegeben zweieinhalb Wochen gedauert, so dass die Geschenke zu spät ankamen, aber es gefällt mir so gut, dass ich sie behalte-deshalb einen Stern Abzug.
Hurtig levering på trods af Black Friday
Jeg bestilte mine varer på Black Friday. Jeg modtog dem allerede onsdagen efter. Det er godt nok hurtigt. Samt jeg fik lige fyldt mit lager op, af deres Hero 02, som er min absolutte lifesaver. Den har gjort store underværker på huden i mit ansigt, og kan varmt anbefales.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.