Fantastisk massage kan varmt anbefales …
Fantastisk massage kan varmt anbefales 👌👌👌👌👌
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastisk massage kan varmt anbefales 👌👌👌👌👌
Den bedste massage jeg har fået nogen sinde, kan stærk anbefale en tid hos kanjana Falch
Så behagelig og dygtig. Jeg kommer helt sikkert igen
Helt igennem fantastisk oplevelse. Rigtig god massage i smukke og rolige omgivelser, duftende olier og afdæmpet musik 🙏🥰Total antistress. Jeg har allerede booket en ny tid 😉🌸
De varmeste anbefalinger herfra ☀️
Virkelig skøn og dejlig oplevelse samt godt for ens krop. Kan varmt anbefale at prøve det.
Virkelig dygtig til sit arbejde.
Pænt indrette behandlings rum, varme i briksen, og god kommunikation
Jeg kommer her hos Kanjana fordi min krop er slidt. Hun kan jo ikke kurere mig, men hun gør hverdagen nemmere og smerterne mindre. Efter en behandling er jeg meget mere fleksibel og varm og det gør de næste mange dage nemmere. Kan ikke undvære mine timer i de kyndige hænder (albuer, knoer, knæ, hæle og tæer:-). Glæder mig hver gang til næste gang😍
Ren selvforkælelse🥰Jeg kommer regelmæssigt hos Kanjana og nyder det virkelig. Kanjana er superdygtig, og hun sørger for at massere alle muskler. Massagen foregår i dejlige og rolige omgivelser. Jeg kan varmt anbefale Kanjana❤️
Ren nydelse og selvforkælelse og den perfekte julegave til mig selv. Kanjana var utrolig dygtig og jeg mærkede, at hun virkelig kan sit håndværk. Ydermere er der rent og smukt i klinikken, og suset af velvære blev forstærket, da jeg følte det lette kærtegn af et stykke silke mod huden. Masser af stjerner og hjerter til Kanjana ❤️❤️❤️
Efter en Thailandsk oliemassage hos Kanjana Falch har man det fantastisk godt, både fysisk og mentalt.
Kanjana er meget professionel, hun ved hvad hun gør, hun er virkelig dygtig. Det er en meget smagfuld indretning man træder ind i, man føler sig godt tilpas og afslappet.
Jeg giver med glæde 5 stjerner
Jeg kommer jævnligt til oliemassage hos Kanjana. Det er en fantastisk helhedsoplevelse . Smukt rum med stille musik og Kanjana modtager een så venligt . Alle muskler bliver masseret, der bliver virkelig løst op for spændinger og giver en skøn følelse i hele kroppen efterfølgende . Er så glad for vi har fået denne mulighed i Rudkøbing og jeg giver min varmeste anbefaling . Det skal opleves.
Kanjana er dygtig og meget profesionel. Hun giver en god virkningsfuld massage. Kan varm anbefale Kanjana.
En udsøgt skøn traditionel Thai massage, i de mest stress frie omgivelser man kan om muligt forestille sig - liflig musik og lyd af vandløb, dejlige dufte og en underskøn massage, der bringer een i dyb ro og velvære. Kan kun anbefales på det varmeste.☺️
Dette var simpelthen en drøm som gik i opfyldelse. En fantastisk dejlig ambience og smukke rene omgivelser når man kommer ind. Skønne dufte og herlig beroligende musik. Og en fantastisk kompetent og behagelig massage, så man næsten føler sig som et nyt menneske bagefter. Kan ikke anbefales nok.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.