Kangoo Underwear Omdömen

TrustScore 4 av 5

4,1

Het zit wel lekker vindt alleen beetje jammer dat het enkel zwart is denk aan basic kleur rood blauw enzo

Prima onderbroek, zit goed. Zoals op de foto te zien is passen je telefoon, portemonnee en andere zaken in de zakken. Aanrader voor iedereen! Super handig voor festivals, carnaval en ga zo maar door!

De Kangoo boxers zijn super comfortabel en bieden een goede pasvorm. De toevoeging van zakken is handig en zorgt ervoor dat je gemakkelijk kleine voorwerpen zoals een sleutel of geld bij je kunt d... Se mer

29-2 besteld voor 11:00 echt niet de volgende dag zoals beloofd op de site geleverd maar pas 5-3 !! En nee geen vertraging bij de post, in de T&T staat dat de zending is ontvangen op 4-3. Het tele... Se mer

1. Underklädesbutik
  2. Klädbutik

Waar anderen ondergoed zien als noodzakelijk kwaad, zien wij onbenutte potentie. Daarom brachten wij in 2017 als eerste merk de strakke boxer met 2 zakken op de markt.

Bra

TrustScore 4 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Draag niks anders meer

Vorig jaar met carnaval voor eerst het eerst besteld, en nog geen moment spijt van gehad. Van spullen erin stoppen met carnaval, naar met uitgaan portemonnee thuis kunnen laten omdat id kaart en contant geld daarin kunnen. Met andere woorden zeker een aanrader !!

1 februari 2023

Handig voor suikerziekte

Ik heb al jaren lang diabetes en heb een insulinepomp. De meeste pompgebruikers hebben zo’n afschuwelijk tasje aan hun riem hangen of stoppen de pomp in hun broekzak. Doordat ik de pomp in mijn Kangoo stop valt het bijna niet op. Thnx Kangoo!!!

21 oktober 2022

Aanrader!

Kangoo Underwear is erg fijn om te gebruiken op vakantie. Al je spullen kun je veilig opbergen. Zodat je onbezorgd kan genieten!

31 januari 2023

Al jaren plezier van deze fijne boxers

Onlangs de nieuwe serie gekocht. De stof is echt heel prettig en een super fijne pasvorm. Echt nog een hele verbetering ten opzichte van eerdere jaren. En tijdens het sporten komen de zakken echt van pas om mijn telefoon bij de hand te houden.

16 januari 2023

Super handig voor festivals, carnaval etc

13 november 2022

Dikke Aanrader

Super onderbroeken. Tijdje geleden werd mij aangeraden door een vriend om dit is te proberen. Na mijn eerste onderbroek heb ik er meteen 6 bijbesteld.

De onderbroeken zitten enorm comfortabel en met die extra zakken enorm handig. Met reizen heb ik altijd alles bij de hand en maakt het zakkenrollers onmogelijk om waardevolle spullen te stelen.

Uiteraard komen deze met carnaval weer enorm goed van pas 🎉

11 januari 2023

Top kwaliteit onderbroeken met zakken.

Top kwaliteit onderbroeken met zakken.
Tijdens carnaval deze onderbroeken uitgeprobeerd omdat ze zakken hadden. Sindsdien draag ik deze onderbroeken eigenlijk dagelijks, de kwaliteit van de stof is vergelijkbaar met onderbroeken van o.a. Calvin Klein en Bjorn Borg. Prijs kwaliteit verhouding is dus top, en als pluspunt heeft de onderbroek goede diepe zakken, wat dus handig is tijdens carnaval, tijdens het reizen en gewoon in het dagelijks leven.
Aanrader dus!

8 januari 2023