Havde lavet en fejl i leveringen, som jeg først opdagede efter kl. 14. Thomas tager sagen i egen hånd og ringer rundt og nu, ikke engang 24 timer senere, er min pakke leveret. Måske burde man overv... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg oplevede desværre en fejl i forbindelse med min afhentning, men jeg må virkelig sige, at kundeservicen var helt i top. Problemet blev håndteret hurtigt og professionelt, og medarbejderen var båd... Se mer
Rigtig god oplevelse! Jeg havde bestilt noget kanel som jeg desværre ikke nåede at afhente inden det blev sendt tilbage, hvor kundeservice fra Thomas var helt i top, og jeg derfor havde mulighed fo... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Danmarks billigste leverandør af kanel og udstyr til 25 års fødselsdag. Vi hjælper dig med at give fødselaren en uforglemmelig dag.
Kontaktuppgifter
Hans Hartvig Seedorffs Stræde 18d St, 8000, Århus C, Danmark
- info@kanel25aar.dk
- kanel25aar.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fremragende service
Fremragende service. Klart et sted vi bestiller fra igen.

Super venlig kundeservice
Super venlig kundeservice, samt super leveringsmuligheder.
Alt i alt en god oplevelse.

Super god og hurtig service
Fantastisk god service og der er fuldstændig styr på hvor og hvornår levering skal ske. Forhandler er let kontaktbar ift. Spørgsmål mm. Kan klart anbefales at bestille her fra!!

Super firma…
Super flink mand som gav god service hele vejen og var behjælpelig med spørgsmål.
Her kan man rolig handle og føle sig tryg.
Ikke sidste gang jeg køber kanel her💪
-Simon

Svar från Kanel25år
Intet mindre end fantastisk service!
Intet mindre end fantastisk kundeservice!
Vi var sent ude, til en 30 års der skulle holdes om Søndagen, og pga leverings mangel på det tætteste sted med manuel afhentning, så de havde ikke nok på lager, MEN! Hurtig snak over SMS, så vælger han at ekspres sende med DAO til det lokale lager, tæt på mig!
Vi har nu afhentet på den tætteste afhentnings adresse, og er mega klar til Søndag, med masser af peber 🤣
Virkelig imponeret over den service !
Vi er meget taknemmelige!
Vi handler med garanti her igen!!
Igen.. tusind tak for at gi den lidt ekstra til en som mig som var sent ude :/
Hilsen Morten Rasmussen

Suplimt kundeservice
Kan varmt anbefales👍🏼
Gode priser👍🏼
Suplimt kundeservice - Var i god dialog med Thomas(kanel25år)👍🏼
Ordre var i hjemmet efter et par dage, da jeg bestilte det sendt aften👍🏼
Så jeg kan klart anbefale det til andre hvis de står over for en 25års eller 30års 💪🏼🔥👍🏼😎

Kanon service
Kanon service! Min pakke med 2,5kg kanel kom “for sent” iforhold til hvornår jeg skulle bruge det. Jeg ringede til kanel25år og spurgte hvordan vi ordnede det, han sagde med det samme at jeg kunne hente ved hans lager, og så fik jeg 2,5kg ekstra oven i hatten som undskyldning.
Fremragende service, ham bruger jeg helt sikkert igen næste gang!👍🏼👍🏼👍🏼

Super god og hurtig service
Super god og hurtig service. Klar til afhentning, allerede 5 minutter efter bestilling👍

Svar från Kanel25år
Mega godt sted at købe kanel og til…
Mega godt sted at købe kanel og til billig pris😁
Også nem at komme i kontakt med hvis man har spørgsmål 💪🏻
*Fikset* Hurtig levering - ingen support
Jeg bestilte 2 x 2,5kg kanel + udstyr men fik kun ét sæt udstyr.
Jeg har forsøgt at få fat i support via mail 2 gange og har ikke fået et svar efter 14 dage.
Rettelse:
_________________________________________
Efter min anmeldelse tog Kanel25år fat i mig og fik løst problemet så hurtigt som de kunne.

Mega fedt koncept
Mega fedt koncept! Helt perfekt med både masser af kanel men også pakkeløsninger med både masker og briller til. Var sent ude og bestilte i sidste øjeblik før det skulle bruges. Thomas gjorde det dejligt nemt men sindssyg god kundeservice og fik klaret det hele! Kæmpe anbefaling her fra!
Bedste pris jeg fandt på nettet og…
Bedste pris jeg fandt på nettet og levering allerede dagen efter.

Svar från Kanel25år
Jeg bestilte kanel til min venindes 25…
Jeg bestilte kanel til min venindes 25 års, og har åbenbart “sovet” mens jeg bestilte, og fik tastet ind at det skulle leveres i Kbh til trods for at jeg bor i Aarhus.
Heldigvis fik jeg en helt utrolig god og hurtig service af Thomas, som sørgede for at jeg kunne hente det i Aarhus kort tid efter!
Kan varmt anbefale at bestille herfra :)

Nemt og hurtigt!
Nemt og hurtigt! Fantastisk service! Når man bestiller afhentning får man en besked lige efter! Bestemt noget jeg vil anbefale til andre!

Kanel25år kan KLART anbefales
Kanel25år kan KLART anbefales, lynhurtig og rigtig god service, det er langt fra sidste gang jeg handler her😁👍🏼

Fantastisk service
Fantastisk service.
Kanel25år modtager mine varmeste anbefalinger.

Svar från Kanel25år
Super super super service fra jer af
Super super super service fra jer af!
Var komet lidt forsendt ud men at få købt noget kanel, ringe til Thomads og kunne hente det samme dag ved aftale sted! Kan ikke blive bedre!
Mvh Carsten

Super god og hurtig service. Hurtig svartid og afhentning 👍👍

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.