Fantastisch bedrijf met zeer vriendelijk personeel. Ze staan altijd klaar voor je. Ik heb ze gebeld voor een maat indicatie waarna ze zelfs voor dit afgeprijsde artikel alle moeite namen om dit voor m... Se mer
Företaget har svarat
Bijzonder aardige en normale mensen...waar vindt je dat nog ! Mooie collectie...ga er erg graag heen voor een positief gesprek en leuke gave mannenmode ! Ga zo door...😉 zware aanrader in het prác... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb hier een tas besteld waarvan het hengsel na twee dagen kapot ging. Contact opgenomen met Kaj Mode en mocht de oude tas gratis retour doen en heb daarna netjes een nieuwe ontvangen. Dat is servi... Se mer
Företaget har svarat
Wij bieden klanten trendy en kwalitatieve kleding aan voor een leuke prijs. Bij ons kan je online shoppen of bij ons langs komen in onze fysieke winkel in Winterswijk. Leveringen worden binnen 1 werkdag bij jouw thuis bezorgd en vanaf €50,- gratis. Wij geven om de twee maanden een €25,- cadeaukaart aan een willekeurige review schrijver op onze website. Deze winnaar van deze twee maandelijkse Winactie wordt via de mail op de hoogte gesteld. Op deze manier willen wij graag als team de klanten bedanken om jullie tijd te nemen om een review achter te laten. Uiteraard het is ook mogelijk om onze winkel in Winterswijk fysiek te bezoeken en de nieuwste collecties te shoppen. Wij hebben merken zoals: - Superdry - Malelions - Lyle & Scott - Tommy Jeans - Calvin Klein Jeans - Croyez - Presley & Sun - Josh armbanden - Desoto - Mavi - Chasin - Airforce - Aeden En nog veel meer. Wij waarderen het enorm als bedrijf als jij de tijd hebt genomen om een leuke revieuw achter te laten en bedanken jouw daar natuurlijk voor. Namens het gehele team van Kaj Mode Winterswijk
Wooldstraat 10, 7101NP, Winterswijk , Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Uitstekende ervaring met de aanschaf van een jas. In de middag besteld, volgende dag in huis, prima verpakt en alles in orde!

Svar från Kaj Mode
Snel bezorgd, netjes ingepakt en kleding goede kwaliteit en extra kadootje erbij was erg verrassend! Thanks

Svar från Kaj Mode
Om 18:00 uur besteld en ik had mijn pakketje al de dag erna.
En alles was keurig verpakt 👍🏼👍🏼
Top 👍🏼

Svar från Kaj Mode
Mijn bestelde jas had een defect bij de controle voordat deze aan mij verzonden werd, het Team nam Contact met mij op en ik heb een splik splinter nieuwe jas mogen ontvangen.

Svar från Kaj Mode
Snelle levering, super netjes verpakt en leuk presentje bij de bestelling! Kende de shop nog niet maar ga hier zeker vaker bestellen!

Svar från Kaj Mode
Voor bestelling contact gehad met winkel , hele vriendelijke verkoopster die via de telefoon haar beet probeert te doen om de maten cm door te geven. Ik kreeg er een erg goed gevoel bij om te bestellen, zo gezegd zo gedaan besteld en netjes binnen gekregen !
Dankjewel voor de goeie service

Svar från Kaj Mode
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.