The best thing is the beautiful message you bring. I myself was 13 years ago in very deep depression and tried to commit suicide. Luckily i am still there. 3 years ago another heavy depression.... Se mer
Det här tycker kunderna
Liefst geef ik hen geen sterren... Ik heb de bestelling nooit gekregen, toch moet ik alles betalen volgens hun beleid maar in België is dit niet wettig. Na veel mailen (21 mails ondertussen) hebben z... Se mer
Ik heb een vest besteld. Het verhaal waarmee gepromoot wordt over een meisje dat een bedrijf opgericht heeft omdat haar zus zelfmoord gepleegd heeft blijkt een leugen te zijn. Het vest is vrij dun... Se mer
Een tijdje geleden heb ik een boodschap uitgedragen hier op de jaarmarkt. Gewoon zo, spontaan … ongevraagd. Nu, frappant was dat er zo’n mooie reacties op kwamen. Oorspronk... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wil je iemand zich speciaal laten voelen? Dan ben je op de juiste plek. Onze producten zijn allemaal hét perfecte cadeau voor je geliefden. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of een doodnormale dag, we hebben alles wat je nodig hebt. We garanderen dat je alleen het beste van het beste zal krijgen, wat je dan ook verdient. We hebben bloed, zweet en tranen in de producten gestopt, zodat hij een wonderlijk en magisch moment kan ervaren, zonder failliet te gaan.
Kontaktuppgifter
, , , Nederländerna
- support@kabtaz.com
- kabtaz.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Great service by Aiza when i Asked for…
Great service by Aiza when i Asked for informarion about my package. Very helpfull and nice. I could see that they honestly care about the good customer service and are always ready to help. Thank you again :)

Svar från kabtaz.com
Voor moederdag een deken voor 50 euro…
Voor moederdag een deken voor 50 euro besteld, kwam voorbij bij Facebook en Insta, dus dacht dat zit wel goed. Maar nu nog niet ontvangen!
Oplichterij!!!
Ik ga online aangifte doen bij de politie, blijkbaar kan dat. Als er genoeg mensen dit doen komt dit bedrijf ook op de zwarte lijst van webshops die niet deugen, die online staat. 50 euro is voor veel mensen een flink bedrag! Als het bedrijf alsnog leverd zal ik de review aanpassen! Zoniet koop er niks!!!!
Naam: MNSSK LLC
Omschrijving: 5YX0FF0
0140000763095401 Kabtaz
IBAN: DE83202208000092961536
Kenmerk: 02-05-2023 0140000763095401
Valutadatum: 02-05-2023
Niemand heeft contact opgenomen😳🤔😬
Sterker 5⭐️ reacties over dit bedrijf zijn allemaal fake.
update 22 juni: nog steeds niks. Niet verzenden van bestellingen zie andere reviews, daarbij voldoet de webshop totaal niet aan de europese wetsregels! Even allemaal melding doen bij het odr!! Anders blijven dit soort oplichters actief. Vooral via social media

Svar från kabtaz.com
Had wat voor moederdag iets besteld…
Had wat voor moederdag iets besteld twee weken voor moederdag. En heb het vandaag 22 mei pas binnen gekregen ergs slecht. Nu had ik niks voor m'n moeder binnen.

Svar från kabtaz.com
Blijf weg bij deze partij
Op 5 Mei een cadeau voor moederdag bestelt, tot op heden (18 Mei) geen product ontvangen, gemaild naar klantenservice waarbij ik na een paar dagen een standaard bericht terug kreeg met dezelfde code om mijn product te volgen, schijnt allemaal vanuit China te komen. Blijf weg bij deze partij

Pakketje niet aangekomen
Mijn pakket is door een fout van DHL teruggestuurd naar China. Hier kan Kabtaz natuurlijk niks aan doen, maar contact krijgen met dit bedrijf is onmogelijk. En dan pronken op hun website dat ze altijd alles oplossen met klanten. Als je een review achterlaat die geen 5 sterren is komt hij simpelweg niet op de site en op berichten word niet gereageerd. Bellen is ook niet mogelijk, want een telefoonnummer hebben ze niet. Kabtaz moet zich echt kapot schamen en ik hoop voor ze dat ze de kosten van het retour sturen dankzij DHL niet van mij hopen terug te krijgen, want ik betaal ze geen cent meer. Eens en nooit meer.

De levertijd is langer dan 6 weken
De levering van het product duurt langer dan vooraf aangegeven.

Slecht slechter slechts
Krijg 0 reactie op mijn vragen/mails.
Automatische reactie mail sturen ze. Vraag je door, hoor je vervolgens niks meer.
Ze maken reclame voor een leuke moederdagdeken. 3 weken geleden besteld. Heeft er tot 12mei gestaan verwachte leverdatum tussen 5mei en 12mei. En nu staat er t/m 29mei.
Vind het werkelijk nergens over gaan. Maargoed wat kun je?
Nooit maar dan ook nooit besteld ik hier meer iets.
Hopelijk komt 't ooit nog binnen.

Svar från kabtaz.com
Jammer dat ik niet nog een lager cijfer…
Jammer dat ik niet nog een lager cijfer kan geven ik wacht al 3,5 week op mijn kleed besteld voor moederdag elke keer krijg ik mails u krijgt korting bestel nog iets bestel nog iets ik heb al 2 weken lang geprobeerd contact te krijgen of ik het wel op tijd binnen ga krijgen voor moederdag geen reactie maar wel steeds u kunt nog bij bestellen met korting
Ik bestel hier nooit meer ik sta zonder kado voor mijn moeder en schoon moeder aub bestel hier niets!
Het is vandaag moederdag en en sta gewoon met lege handen

Heb iets besteld voor €50
Heb iets besteld voor €50, vervolgens al overtijd, geen communicatie, alleen automatische mails. Heb hier niks aangehad. Heb nog nooit z'n slechte service gehad ergens. Deze organisatie moet zich schamen om zo met klanten om tegaan. Ook nog een moeder cadeautje, extra pijnlijk dat dit zo gaat. Bestel hier nooit meer. Slechte zaak.

Bestel hier nooit!!!
Op 29 april (15 dagen geleden!!!!!) heb ik een order geplaats. Ik heb nog steeds niets ontvangen. En nu zie ik in mijn mail dat mijn bestelling vertraging heeft opgelopen?! De verwachtte leveringsdatum is nu 29 mei. Een Schande. 0.0 communicatie over je bestelling of een excuus dat het langer duurt. Tip: nooit bij deze clowns iets bestellen. Blijkbaar hebben ze geen goede leveringsafspraken met hun mannetjes uit Azië

Geen problemen gehad.
Geen problemen gehad.
Werd netjes op de hoogte gehouden.
Op 25 maart een deken besteld, op 5 april binnen.
De deken is niet heel dik maar wel warm en zacht.

Terleur gestelde klant
Heb een deken besteld waarop de verkeerde tekst stond afgedrukt.Heb toen een mail gestuurd met twee foto's waar op de dit duidelijk te zien was.Maar ik kreeg als antwoord dat de deken gecontroleerd was.Wilde mijn zoon deze cadeau doen en ben daarom zeer teleurgesteld dat dit niet opgelost kan worden.

Svar från kabtaz.com
Hoe ik klantvriendelijkheid en begrip ervoer bij Kabtaz
Op 3 maart jl. bestelde en betaalde ik bij Kabtaz 2 Premiumdekens vader-dochter en vader-zoon. Ik kreeg 5% korting en betaalde € 102,50. Het betrof de grootst verkrijgbare maat. Na een week werden de dekens geleverd. Tot mijn teleurstelling vonden mijn dochter en zoon het geen mooi cadeau. Zij hadden een gepersonaliseerde tekst veel meer op prijs gesteld.
Ik nam contact op met Kabtaz. Dat kan helaas niet telefonisch. Wel per mail. Op mijn mail werd snel gereageerd. Ik kreeg een adres in China waar naar toe de dekens moesten worden opgestuurd. Kosten bij DHL ruim € 67,50. Post NL € 28,50 inclusief verzekering. Ik heb het pakket via Post NL verzonden en de bewijzen daarvan gemaild naar mijn contactpersoon bij Kabtaz klantenservice. Ik ontving al heel snel een mail dat mijn betaalde geld teruggestort zou worden op mijn banrekening. De volgende dag was het al bijgeschreven!
Als jullie op deze manier blijven werken dan leveren jullie kwaliteit en gewaardeerde service! Dank!

Svar från kabtaz.com
Beoordeling kan nooit een 4.0 zijn!
En hoe kan het dat ik zie dat er heel veel reviews zijn met 1 ster zeg vanaf decenber, dit bedrijf nog steeds met een 4.0 beoordeeld wordt? En dan stel ik de vraag eigenlijk aan Trustpilot.

Svar från kabtaz.com
Het terugsturen kost meer dan 2…
Het terugsturen kost meer dan 2 dekentjes samen. De dekentje voldeden niet aan onze voorwaarden (hebben deze meer dan 4 weken na de bestelling pas ontvangen zodat het 'geef'moment reeds achter de rug was) en hebben deze willen terugsturen. Kostprijs om terug te sturen (naar China) is meer dan de 2 dekentjes te samen. Heel vennijnige verkoopstruc, want de invoerder weet dat de meeste die niet gaan terugsturen. Neen, dit bedrijf hun profiel is niet OK.

Svar från kabtaz.com
Geweldige deken man is blij en mijn…
Geweldige deken man is blij en mijn dochter is blij met deze geweldige deken

Zacht en mooi dekentje …
Zacht en mooi dekentje van goede kwaliteit.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.