kabtaz.com Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The best thing is the beautiful message you bring. I myself was 13 years ago in very deep depression and tried to commit suicide. Luckily i am still there. 3 years ago another heavy depression.... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Liefst geef ik hen geen sterren... Ik heb de bestelling nooit gekregen, toch moet ik alles betalen volgens hun beleid maar in België is dit niet wettig. Na veel mailen (21 mails ondertussen) hebben z... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb een vest besteld. Het verhaal waarmee gepromoot wordt over een meisje dat een bedrijf opgericht heeft omdat haar zus zelfmoord gepleegd heeft blijkt een leugen te zijn. Het vest is vrij dun... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een tijdje geleden heb ik een boodschap uitgedragen hier op de jaarmarkt. Gewoon zo, spontaan … ongevraagd. Nu, frappant was dat er zo’n mooie reacties op kwamen. Oorspronk... Se mer

Företagsinformation

1. Butik med hushållstextilier

Skrivet av företaget

Wil je iemand zich speciaal laten voelen? Dan ben je op de juiste plek. Onze producten zijn allemaal hét perfecte cadeau voor je geliefden. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of een doodnormale dag, we hebben alles wat je nodig hebt. We garanderen dat je alleen het beste van het beste zal krijgen, wat je dan ook verdient. We hebben bloed, zweet en tranen in de producten gestopt, zodat hij een wonderlijk en magisch moment kan ervaren, zonder failliet te gaan.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

63 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Positief

Ik had enkele vragen en er werd serieus op in gegaan! En op korte termijn!

11 juli 2026

Hallo Cora,

Hartelijk dank voor uw beoordeling!

Het is voor ons altijd een genoegen om feedback te ontvangen van onze gewaardeerde klanten. Uw feedback helpt ons continu om onze dienstverlening te behouden en te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Oplichting, fraude, in strijd met de EU wet

Wat slecht. Pure dropshipping. De retour regels staan haaks op de EU wetgeving. Als de maat niet klopt krijg je, je geld niet terug naar een tegoedbon voor de webshop. Dit is strafbaar en gaat recht tegen de wet in.
Kopp hier niets! Het is goedkope troep uit China waar je veel te veel voor betaald.
Het ergste is nog dat ze claimen origineel te zijn met hun ZM preventie shirt en hoodie. Er gaat geen cent naar het goede doel. Wees hier bewust van.

Het is fraude, je krijgt geen retour gegevens voordat je een foto van je product hebt gestuurd. Annuleren is niet mogelijk, ook niet als je nog geen verzendbevestiging hebt. 5 min na mijn verzoek te annuleren had ik ineens een verzendbevestiging. Goh erg toevallig. Ze blijven dezelfde mails sturen, op zaterdag op zondag in de avond laat. De meest vage tijden en dagen. Dit is geen bedrijf, dit is 1 persoon die geld verdiend via mensen die iets goeds willen doen.

En als je hier wel iets hebt gekocht. Je hebt altijd recht op je volledige geld terug. Verwittig je bank en dan krijg je alsnog je geld terug. Dit omdat alles wat hun doen om een retour onmogelijk te maken in strijd is met de EU wet betreft online aankopen. Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd en je mag het dan altijd zonder opgaaf van reden, zonder foto's of wat dan ook, terug sturen. Wanneer ze hier niet in mee gaan, contacteer dan je bank en stuur de mails naar hun door.

10 juli 2026

Beste Angelique,

Hartelijk dank voor het delen van uw feedback met ons. Het spijt ons oprecht te horen over uw negatieve ervaring!

Wij streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden, en we zouden dan ook heel graag de kans krijgen om dit netjes voor u op te lossen. Stuur ons alstublieft een e-mail via Support@kabtaz.com met uw bestelnummer of het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld. Een van onze medewerkers zal u dan direct met prioriteit verder helpen.

Hartelijk dank voor uw geduld, en we kijken ernaar uit om dit snel voor u op te lossen!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

goede communicatie en levering zoals…

goede communicatie en levering zoals beloofd , wel een luchtige dunne stof voor een hoodie maar goed genoeg voor lente en zomer.

6 juli 2026

Hallo Ann,

Oplichting ten top

Helaas, voor het eerst in mijn leven in een oplichting getrapt. Trui besteld, dacht met mooi doel. Na 3 weken wachten een mail dat de koeriersdienst mij niet konden bereiken ( raar dat zogenaamd Kabtaz dat wel in 1 keer kon, is toch zelfde mailadres neem ik aan). Of we waren niet thuis ( heb beveiliging aan huis die er altijd is , 24 uur per dag…) . Of ik even 20% wil betalen om het pakket opnieuw uit het buitenland te laten sturen. Niet dus. Ga niet nog meer geld betalen een leugenaars.
Koop dus echt niets hier. Beetje jammer van het zogenaamde goede doel.

UPDATE; Ze blijven erbij dat ik 20% moet betalen aan verzendkosten, zijnde rond de 11 euro. Je maakt mij niet wijs dat het totaalbedrag van verzenden dus 55 zou zijn. Tenzij de trui met een gouden koets wordt gebracht.
Nogmaals mensen TRAP ER NIET IN!!!. Misbruik maken van een zogenaamd goed doel…

1 juli 2026

Hallo Manon,

Het spijt me echt te horen dat je een slechte ervaring bij ons hebt gehad. We willen dit meteen rechtzetten, maar ik heb wat moeite om je bestelgegevens te vinden via je Trustpilot-profiel.

Zou je ons even een berichtje kunnen sturen naar support@kabtaz.com met je bestelnummer of het e-mailadres dat je bij de aankoop hebt gebruikt? Zodra we die gegevens hebben, gaan we meteen aan de slag om een oplossing voor je te vinden.

Erg blij met mn trui

26 juni 2026

Hallo Klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling!

We vinden het altijd fijn om feedback te ontvangen van onze gewaardeerde klanten. Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening op peil te houden en te verbeteren. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; we helpen u graag verder.

Wat een bedrijf

Wat een bedrijf.
8 Juni besteld.
15 Juni verzonden en heb hier geen mail van ontvangen.
Vandaag is het 28 Juni en ik heb nogsteeds niets binnen.
Helaas kijk ik 20 dagen telaat op trustpilot.
Hopelijk komt het nog binnen en zal de kwaliteit beter zijn dan ik hier lees, fingers crossed.

28 juni 2026

Hallo Suzan,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Had ik maar de review gelezen!..

Had ik maar de review gelezen!... ondanks veel mailverkeer om de bestelling te annuleren is het ook een klein drama om de bestelling te retourneren... duzzzz de kringloop is een sweater rijker en ik een illusie armer.

En dan de reactie... ze hebben moeite mijn gegevens te vinden... na 5 mailtjes over en weer? Wederom een computergestuurde respons?

23 juni 2026

Hallo Em,

Kabtaz levert UITSTEKENDE KWALITEIT

Kabtaz levert UITSTEKENDE KWALITEIT! poster word gedrukt op vinyl er word geen enkele typfout gemaakt EN WAAR ANDERE BEDRIJVEN HEEL HARD FALEN wint KABTAZ de hoofdprijs WANT de verpakking daar loopt het altijd mis maar bij kabtza NIET zij verpakken je pakketje op een manier zo dat hier NIETS aan kan komen het kan niet kreuken het kan niet scheuren het kan het niet plooien tijdens de verzending waardoor jou bestelling heelhuids tot bij jou geraakt ! Super mega tevreden over Kabtaz !!

20 juni 2026

Hallo Annicka,

De tekst was zo pakkend

De tekst op de hoody was zo pakkend, dat ik niets anders kon doen dan m te bestellen. We zijn tegenwoordig gewent dat alles binnen 2 dagen binnen is, maar geen nood, het komt er gewoon aan! Je geduld wordt beloond met een mooie, zachte hoody die ik nu helaas nog niet aan kan. Het is 35 graden, dus het gaat nog wel even duren voordat ik de hoody aan trek. Kan niet wachten met het dragen ervan, zodat er hopelijk veel gezichten zullen oplichten als ze de tekst lezen!

19 juni 2026

Hallo Fabiola,

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

The responce came quickly ,was…

The responce came quickly ,was friendly.
Unfortunately my request could not be honored .
My parcel is already on its way.

9 juni 2026

Hallo M Y van,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik ben totaal niet tevreden over het…

Ik ben totaal niet tevreden over het geleverde product. Ik wilde het retourneren maar moest allereerst tig foto’s aanleveren en een verklaring. Na het versturen van meerdere mails was er voor mij geen andere optie dan het aanbod van 50% reductie te aanvaarden omdat retourneren duurder was. Kopen?: niet doen!

8 juni 2026

Hallo Corrine,

Het spijt me oprecht dat je ervaring niet voldeed aan de normen waarnaar we streven. Ik heb je bestelling persoonlijk onderzocht en zie waar het mis is gegaan.

Ik wil graag precies onderzoeken wat er is gebeurd met je levering en de verzendkosten. Ik kan momenteel geen bestelling onder deze naam vinden, dus zou je ons een e-mail kunnen sturen naar support@kabtaz.com met je bestelnummer?

Zodra ik die gegevens heb, zal ik er persoonlijk voor zorgen dat dit onmiddellijk voor je wordt afgehandeld en opgelost.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Er werd meteen gereageerd op mijn …

Kabtaz neemt de tijd,

Hoewel de reviews, op Trustpilot, niet best lijken, is mijn ervaring toch zeer positief. Denk aan de reden, waardoor deze onderneming is gestart, verliezen van een mens aan zelfdoding.
Meteen reactie, op mijn vraag nd bestelling. Ik heb een positief gevoel dat de hoodie eerdaags op mijn deurmat zal liggen.
Het is gewoon een jonge onderneming, zo lijkt het mij, die keihard werken om aan de bestellingen te voldoen.
Succes mensen. Het gedachtengoed op de hoodie die jullie voeren, stemt tot nadenken en pas op de plaats.
Inmiddels is de bestelling twee weken onderweg. Maar goed nieuws vandaag viel de hoodie dan toch echt dd brievenbus. Super. Excuus dat ik mijn twijfels had...

28 maj 2026

Hallo Paulien,

Hartelijk dank voor uw beoordeling!

We stellen het altijd zeer op prijs om feedback te ontvangen van onze gewaardeerde klanten. Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening op peil te houden en te verbeteren. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; we helpen u graag verder.

Met vriendelijke groet

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Absoluut niks bestellen bij dit bedrijf…

Update 22 april

Uiteindelijk na 2 weken al mijn spullen binnen. Daarna kreeg ik email om hun te beoordelen.
1. Ik heb ze net als hier 1 ster geven omdat de spullen te laat komen en dat niet duidelijk word vermeld op de website
2. Deze spullen via Ali express ook zijn te bestellen o.a. de dekens met tekst voor ongeveer 17 euro en geen 65 euro!
3. Na een review met 1 ster te hebben geven word ik gestalkt met emails om maar te blijven beoordelen .

Update 13-042026

Vandaag laat in de avond wel contact gekregen met het bedrijf. Omdat ik deze link heb doorgestuurd. Maar..... Weer word er verteld dat je maar geduld moet hebben en totaal niks van compensatie voor de vertraging en misleiding van het bedrijf Kabtaz. Zodra ze hun geld hebben ontvangen, krijg je geen aftersales of support meer .

Tot nu toe geen reactie van Kabtaz. En geen zendingen ontvangen o.a.
orders nummers:
#Kab35748
#Kab35747

Update 11-04-2026
Ik heb al diverse mail wisselingen met uw bedrijf gehad en zoals hieronder beschreven. Totaal geen compensatie en je klacht word opzij geschoven met als reden overmacht.
Maar dit zijn mijn orders nummers
#Kab35748
#Kab35747
Ben benieuwd hoe u dit kunt compenseren dat ik dit niet meer optijd aan mijn dochters heb kunnen geven ? En wat u kunt doen voor toekomstige klanten om het transparanter gaat maken zonder misleiding en 30 dagen wachten !! Ik blijf dit updaten.

Orgineel bericht : 08-04-2026

Absoluut niks bestellen bij dit bedrijf . Of u wilt graag geld kwijt raken en heel lang wachten op uw spullen .

Als u ernaar zou vragen waar uw aangekochte spullen blijven..krijgt u een automatisch antwoord dat er op hun website staat dat het een internationale verzending (China) is en langer dan normaal kan duren en dat ze geen controle hebben op de transportdiensten.

Er staat inderdaad verborgen ergens op de website van Kabtaz dat het 15 dagen kan duren maar je moet goed zoeken ..het word dus niet aangeven op de homepage dat je spullen uit China koopt en meer betaald dan nodig. Je word bedrogen en misleid.

Ze komen totaal nergens in tegemoet. Dat hoeven ze ook niet omdat ze vanuit het buitenland werken en de regels van uw land niet hun regels zijn.

8 april 2026

Hallo Richard,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons oprecht te horen dat je ontevreden bent, en we zouden dit graag voor je rechtzetten.

Ik heb geprobeerd uw account te vinden om rechtstreeks contact met u op te nemen, maar ik kan geen bestelling vinden onder deze naam. Kunt u alstublieft een kort bericht sturen naar support@kabtaz.com met uw bestelnummer of het e-mailadres dat u bij de aankoop hebt gebruikt?

Zodra we deze gegevens hebben, zal ons team er alles aan doen om een oplossing te vinden die voor u werkt.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Oplichters! Niks bij bestellen!

Het retourbeleid van deze website is hooguit *** te noemen. Ze beloven als je binnen 4 uur je bestelling annuleert dat je er dan ook vanaf bent. NIET DUS! Mijn bestelling om 22:00 gedaan en om 22:30 geannuleerd, omdat het toch de verkeerde maat riem bleek te zijn. Mail contact gehad, maar mijn annuleringsmail was dus niet binnen de 4 uur tijd bij hun binnen gekomen. Mooi verhaal! 1 keer geannuleerd via de website zelf en 1 keer via de mail. HOEVEEL ANNULERINGEN WIL JE HEBBEN BINNEN 4 UUR??? Nu moet ik de retourregels volgen, wat ook een doolhof is aan onzin en dan kan ik de riem retouren en een kleinere maat aanvragen, maar wel ZELF de verzendkosten betalen! Bestel hier nooit mensen! Ze zorgen per mail wel dat ze zichzelf eruit kletsen.

23 mars 2026

Hallo M. SZ,

Oplichters

Mensen koop nooit iets bij kabtaz, het zijn grote oplichters.

3 mars 2026

Hallo Dirk,

Het spijt me oprecht dat uw ervaring niet voldeed aan de normen waarnaar wij streven. Ik heb uw bestelling persoonlijk onderzocht en kan zien waar het mis is gegaan.

Uw tevredenheid is onze prioriteit en ik heb al contact met u opgenomen via e-mail met een voorgestelde oplossing om dit onmiddellijk op te lossen. Kijkt u alstublieft in uw inbox, zodat we samen de volgende stappen kunnen zetten.

Wij waarderen uw geduld en de kans om dit recht te zetten.

Bestel er niets

Beste iedereen,
Ik geef je een tip bestel er niets het komt niet of maanden later.
Zeer onbetrouwbare firma echt. ze doen heel meelevend maar menen er niets van.

6 december 2025

Hallo Steeghs,

Het spijt me zeer te horen dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Wij hechten veel waarde aan uw ervaring en staan klaar om u te helpen.

Duurt 3 weken voor ze iets leveren

Anderhalf week voor ik een cadeau wilde geven besteld bij Kabtaz maar helaas niets geleverd gekregen. 1 week later vanaf de besteldatum kreeg ik bericht dat ze bestelling verzonden hebben. De levering zal tussen 7 en 15 dagen duren. Als ik dit had geweten dan had ik niet besteld want de cadeau was niet op tijd. Trouwens op het moment dat je bestelt wordt nergens vermeld dat het zolang gaat duren!

17 december 2025

Waardeloze service

Website ziet er leuk uit.
Bestelling bij Kabtaz geplaatst maar bestelling moeten annuleren. Dit gedaan volgens de beschrijvingen, binnen 4 uur. Totaal geen reactie vanuit Kabtaz. Wat is dit???
Update 27-11-25: bijna 3 maanden verder. Nog niks opgelost en totaal geen persoonlijk contact te krijgen met dit bedrijf. Mailen, rekening pauzeren, het maakt ze allemaal niks uit. Toch makkelijk geld verdienen over andermans rug. Maar helaas, niet over de mijne!!
Nieuwe update 22-01-26: nog steeds niks opgelost. Men probeert mij nog steeds te laten betalen en durft te beweren ver te gaan met hun service. Ondertussen ben ik zelf zover dat ik de zaak uit handen ga geven. Waarschijnlijk wordt er op deze review ook weer antwoord gegeven met een standaard reactie. Jammer dit.

16 september 2025

Hallo Werterhout,

Zeeeeeer slechte kwaliteit!!

Zeeeeeer slechte kwaliteit!!
De voorgestelde deurmat leek van heel andere kwaliteit te zijn dan de geleverde deurmat, deze leek totaal niet op een deurmat.
Boven laag heel opgerimpeld, schandalig!!!
Het geheel was brol, pure diefstal.
Snap niet dat dit in 2025 nog kan gebeuren.😡

11 augusti 2025

Hallo Nicole,

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.