K2: bra när allt fungerar, men annars oorganiserade och omöjliga att nå
Håller med signaturen "Erik J":s recension på Reco.se 2024-11-18: alla goda recensioner är troligtvis fall där företaget bjudit in recensenten.
Tog hjälp av Thomas för att gräva en energibrunn och installera bergvärme. Vänligt och proffsigt bemötande under planeringsfasen, men när det skulle omsättas i praktiken var det så oorganiserat att vi själva fick rycka in flera gånger. Thomas skickade en inkomplett ansökan om borrtillstånd till kommunen (och följde sen inte upp den), missade att skicka faktura i rätt tid (och ville sen fakturera oss när det ledde till extrakostnader), skickade fel adress och borrdjup till underentreprenörerna, missade att förbereda oss på hur borrningen skulle gå till (vilket gjort att vi nu har ett trasigt stängsel och en gräsmatta full med borrslagg), och när anläggningen lade av efter ett par veckor krävdes det att vi hotade med vite innan det åtgärdades. Genom allt detta var han näst intill omöjlig att nå.
Som Erik J sa: om allt går bra så är K2 Energi AB ett bra val, men så snart någonting strular så blir allt en enda soppa.