Det här tycker kunderna
Vi har brugt jysk flyt til vores virksomhed flytning fra Arhus til kbh Der skulle flyttes rigtigt meget Nedpakning & udpakning Samt slut rengøring alt blev planlagt nøje af Jysk flyt St... Se mer
Jeg har haft en rigtig god og professionel oplevelse og ville helt klart anbefale dem til alle mine bekendte der skal flytte 🙏🏾
Företagsinformation
Skrivet av företaget
At flytte kan være en stor og uoverskuelig opgave. Uanset om du skal skifte bolig eller flytte din virksomhed til nye lokaler, er det vigtigt at vælge et flyttefirma, der kan håndtere processen effektivt og sikkert. Hos Jysk Flyt & Transport tilbyder vi professionel flyttehjælp, så du slipper for bekymringer og besvær. Med mange års erfaring i branchen ved vi, at hver flytning er unik. Nogle ønsker en komplet flytteservice, hvor vi står for alt fra pakning til transport og udpakning. Andre har blot brug for en solid flyttemand og en rummelig flyttebil. Uanset dine behov skræddersyr vi den perfekte løsning til dig – altid til en konkurrencedygtig pris Ring på 71717878 og få et uforpligtende tilbud helt gratis.
Kontaktuppgifter
Halmøvænget 10, 8381, Tilst, Danmark
- info@jft.dk
- jyskflytogtransport.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg er virkelig glad for den hjælp
Jeg er virkelig glad for den hjælp, jeg fik med min flytning. Flyttefolkene var super søde, professionelle og effektive, og de passede rigtig godt på mine ting. Hele oplevelsen var nem og tryg fra start til slut. Kæmpe anbefaling herfra! 😊
Vi har brugt jysk flyt til vores…
Vi har brugt jysk flyt til vores virksomhed flytning fra Arhus til kbh
Der skulle flyttes rigtigt meget
Nedpakning & udpakning
Samt slut rengøring alt blev planlagt nøje af
Jysk flyt
Stor tak herfra
Air Ventilation & El service a/s
Kim.k. Møller
Top service alt var perfekt!!
Jeg oplevede god service og god kontakt
Jeg oplevede god service og god kontakt
Klar og præcis mail og telefon…
Klar og præcis mail og telefon kommunikation omkring planlægning af det ,der skulle flyttes, så der ikke var misforståelser. Også kommunikation med kontoret på flyttedagenEffektive folk der flyttede vores ting, omhyggelige med at bære ned også af trappe på 1.sal, uden at støde mod noget. “Plast wrappede” sårbare møbler . Helt tilfreds med opgaven. Og de tog et par ting mere med i bilen , fordi der var plads ( ud over de ting , vi havde aftalt , der var med i flytte tilbuddet . )
Fantastisk flyttefirma
Fantastisk flyttefirma. Trygt, stabilt, fleksibelt og grundigt. Alt var pakket solidt ind i tæpper og strækfolie. Der var styr på alt fra start til slut.
Bedste service og det mest behagelige personale.
Jeg havde to flytninger - fra hus til depot. Fra depot til lejlighed. Alt var perfekt og de var her til tiden begge gange. Ingen skader på ejendele.
Jeg var ustabil ifht datoer, men det tog de i stiv arm, og mødte mine behov - hver gang med et smil og en varm tone.
De varmeste anbefalinger til teamet.
Jeg brugte jysk flyt og transport og…
Jeg brugte jysk flyt og transport og min flytning gik fint og hurtigt. Det er meget ordentlige og profesionelle og jeg kan varmt anbefale dem til andre der skal bruge et flyttefirma.
Vi havde sådan en god oplevelse
Vi havde sådan en god oplevelse, fra start til slut! Servicen var professionel , meget imødekommende og venlige, og man kunne virkelig mærke at de gik op i deres arbejde. De pakkede alle vores ting ekstra godt ind, og sørgede for at at alt var beskyttet. De tog sig den ekstra tid, der skulle til , for at sikre at alt blev håndteret korrekt, i stedet for at skynde sig gennem opgaven. Der er fokus på kvalitet , god service og stor omhu ! Tusind tak for den fantastiske oplevelse!
Professionel flyttefirma der har styr på tingene!
Jeg skulle flytte fra Århus til København og valgte jysk flyt & transport - virkelig effektive og professionel service fra start til slut🙏🏽
Super fin flytning
Super fin flytning. Alle aftaler blev overholdt og flyttefolkene var flinke og omhyggelige. Alt i alt en god oplevelse.
Super god og stabil service
Super god og stabil service. Alle aftaler blev overholdt. Kan varmt anbefales.
Var virkelig flink og rar mennesker fik…
Var virkelig flink og rar mennesker fik flyttet min mors ting uden problemer var virkelig behjælpelig selvom hun ikke lige havde fået pakket alt ned i kasser,kan kun anbefales.👍
Perfekt flytning
Jeg har flyttet fra 1. sal til 2.sal og alt gik hurtigt og professionelt. Flyttemændene var servicemindede, professionelle og venlig. Jeg følte mig helt trygt gennem flytning, alt blev håndteret perfekt
Den bedste flytning nogensinde!
Kan varmt anbefales!
Verdens klasse service
Super pålidelige service.
Hurtige, effektive og ikke mindst meget venlige flyttemænd.
Til min næste flytning bruger jeg 100 procent jysk flyt & Transport igen!
10/10 herfra.
God oplevelse hele vejen igennem
God oplevelse hele vejen igennem. Punktlige, effektive og meget venlige. Kan varmt anbefales.
Virkelig en god oplevelse!
Flinke, hjælpsomme og professionelle flyttemænd. Kan klart anbefales, de holder hvad de lover!🙏
Så dygtig
Det var en rigtig god oplevelse, virkelig dygtige og meget kompetente.
Vil gerne gøre brug af dem en anden gang.
Topklasse flyttehjælp!
Topklasse flyttehjælp!
Jeg er virkelig imponeret over den service, jeg fik fra Jysk Flyt & Transport. Allerede fra vores første dialog var de både hjælpsomme og lette at samarbejde med. På selve dagen dukkede teamet op præcis som aftalt, gik straks i gang og håndterede alle mine ejendele med stor respekt og dygtighed. Flytningen blev gennemført hurtigt og roligt, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem.
Prisen var fair i forhold til den professionelle indsats, og det mærkes, at de tager deres arbejde seriøst. Jeg giver Jysk Flyt & Transport mine klare anbefalinger – og vil uden tvivl vælge dem igen næste gang jeg skal flytte.
Effektive flyttemænd
Effektive, professionelle og meget omhyggelige med mine ting. De kom til tiden, arbejdede hurtigt og gjorde hele flytningen nem og problemfri. Kan varmt anbefales!
Jeg havde en virkelig god oplevelse med…
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Jysk Flyt & Transport i forbindelse med min flytning. Fra første kontakt var kommunikationen klar, venlig og professionel. Flyttemændene mødte op til tiden, arbejdede effektivt og håndterede alle mine ting med stor omhu. Hele processen forløb helt uden stress, og prisen svarede fuldt ud til den service, jeg modtog.
Det er sjældent, man oplever så høj kvalitet og imødekommenhed på én gang – derfor får Jysk Flyt & Transport mine varmeste anbefalinger. Jeg ville helt sikkert bruge dem igen!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.