Schade, daß die Artikel nicht in meiner Sprache, oder Englisch angezeigt werden und die Preisangabe in Euro ausgewiesen wird. Es gibt 2 Artikel von Love and Divine die mich interessieren, aber bei un... Se mer
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Fantastisk god service og dialog med Jydepotten! Ved feiladressering ble pakken returnert fra GLS tilbake til Jydepotten et par ganger. Men ved god velvilje og service fra deres side, fikk webansva... Se mer
Hurtig levering. Nemt at navigere på hjemmesiden. Og virkelig lækkert tøj - og netop derfor synes jeg måske ikke, at et fjollet navn som Jydepotten helt passer😅 Det sender et andet signal ift. kval... Se mer
Fin hjemmeside og den bestilte kjole levede fuldt ud op til min forventninger. Gode priser ifht mange andre hjemmesider. Bestilte torsdag og skrev om det var muligt at få den afsendt samme da... Se mer
Jydepotten er shopping destinationen for kvinder, der går op i design og kvalitet. Vi fører kendte brands som Mos Mosh, Y.A.S, Soaked in Luxury & Gustav.
Bredgade 27, 7400, Herning, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hurtig levering. Modtog pakken dagen efter bestilling.
Det ville være fantastisk, hvis man fik gratis returnering. Det ville nok få mig til at købe mere.
Utrolig hurtig levering
Fint pakket ind og svarede til billede på nettet.
Bestille en regnfrakke - 2 dage efter lå den i pakkeshop. Super service og hurtig levering 📦
fikk webansvarlig Kathrine rettet opp i feilen med GLS.
OK hurtig levering - var dog ked af at få nederdelen leveret i en str. M. - når jeg havde bestilt en S. Det stod, der meget tydeligt på fakturaen. Kunne se på jeres link at str. S. ikke længere var på lager hos jer. Min søster har overtaget str. M. så var jeg fri for at sende retur. Har efterfølgende fundet den hos Magasins webside - den er leveret og passer perfekt i str. S.
Så her en opfordring til at I tjekker str. inden i sender eller, at informere hvis I alligevel ikke havde den rigtige str. mvh. Ulla Nøhr.
Hurtig levering og blusen levede fuldstændig op til forventningerne
Bestilte en lækker nederdel - fremme hos mig dag 2 efter bestilling. Jeg er altid tilfreds med min køb fra Jydepotterne🌺🌺
De er langsomme med at sende vare, og når det så endelig kommer er det ikke den vare man bestiller.
Så skal man vente yderligere på de sender retur label og på butikken modtager min forkerte vare, så vi starter forfra,,,,,, og ja jeg venter stadig.
Hurtig levering og da jeg desværre var nødt til at returnere nogle varer var det hurtig refundering. Alt er godt :)
Super lækkert tøj. Og hurtig betjening. Men når pengene skal retur går der alt for lang tid. Jeg modtog en mail den 10. Juli om tilbagebetaling og i dag den 22/7 er mine penge stadig ikke gået ind. Hos andre butikker går det meget hurtigere. Der må i lære lidt
Virkelig nem og meget hurtig returnering. Pengene var på kontoen dagen efter.
Fint sted at handle og de er hurtige
Men hold kæft hvor er det bøvl hvis ikke man kan bruge sine varer
Og man skal selv betale porto, det gør at jeg aldrig handler der igen.

Svar från Jydepotten
Meget tilfreds med min vare.
Fantastisk telefon- service.
Manglede nærværende personale !
Ingen service hverken i stueplan eller i kælderen ! Vi spurgte til farverne på en style og den lille mørkhåret personale i kælderen pegede i en retning. Vi måtte dissideret bede hende om at hjælpe. Kommer der aldrig igen !!!

Svar från Jydepotten
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.