Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ringede torsdag formiddag for at høre på et sæt øreringe, der var udsolgt online, Line fik hurtigt klaret at få gjort 2 enkelt styk til et par og til samme pris, som de var på tilbud til online. De bl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den venlige og kompetente salgsmedarbejder, som forstod mig og hjalp mig på vej med en nem bestilling og betaling. Jeg modtog pænt indpakkede smykker med mærkning af farver - alt som aftalt. Det er e... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde tabt min ene ørering fra Sif Jacobs ned i vasken og troede aldrig jeg skulle finde et par igen, da det var et par år siden jeg fik dem, og de var ikke på deres egen hjemmeside længere. Men h... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hvis jeg kunne, ville jeg give Jwlry 6 stjerner for suveræn kundeservice (tak Line) og hele processen omkring et køb. Handler heeeelt sikkert der igen.

21 november 2025

Reklamation/ombyt

Købte en Julie Sandlau halskæde som gik i stykker efter knap et år. Ringede til kundeservice og fik hjælp af en meget sød medarbejder 😊 Kæden blev byttet og det tog kun 4 dage fra jeg kontaktede dem til min nye kæde var hjemme. Super service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20 november 2025

KANON HJÆLP

KANON HJÆLP! skrev ind fordi jeg ikke kunne forstå et tilbud, fik det forklaret og blev guidet igennem af den skønne support, vil HELT SIKKERT handle her igen!

Glæder mig til at modtage mit produkt!

GOD JUL!

2 december 2025

Alt fungerer fint

Hurtig levering, meget fin indpakning. Jeg måtte desværre returnere, da modtageren af gaven allerede havde fået smykket. Det var nemt at returnere. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

15 november 2025

Kære Mette

Kære Mette, mange tak for den håndskrevede besked og for at sende halskæden så hurtigt efter at jeg skrev i kommentarfeltet at det var til min lillesøsters fødselsdag og det gerne måtte være så hurtigt som muligt. Den kom efter bare 1-2 dage og min søster blev så glad for den! Ønsker alt godt for dig og din butik ❤️

23 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god og venlig kundeservice

Super god og venlig kundeservice, der er nem at komme i kontakt med. Der var lidt udfordringer med at få den bestilte ring i den rigtige størrelse fra producenten, men det blev håndteret på fineste vis. Klar anbefaling herfra.

26 september 2025

Super god service

Super god service

Havde en reklamation på et armbånd. Meget behjælpelig kundeservice og super god service
Kan kun anbefale at handle her

13 februari 2025

Virkelig hurtig forsendelse

Virkelig hurtig forsendelse, smukke smykker i god kvalitet. Sender en sød personlig hilsen med i pakken.

4 februari 2025

Kære Maja,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord! Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med både forsendelsen og kvaliteten af de smykker, du har modtaget.

Det betyder meget for os, at vores lille personlige hilsen også blev bemærket. Vi lægger stor vægt på at gøre hver ordre speciel og personlig for vores kunder.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos os 😊

De bedste hilsner

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Flotte produkter og gode tilbud

Flotte produkter og gode tilbud. Hurtig leveringstid og med en håndskrevet besked vedlagt :)

27 januari 2025

Kære Solvejg,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du værdsatte den hurtige levering og den håndskrevne besked.

Det er vores mål at gøre hver kundeoplevelse unik og personlig, og din feedback motiverer os til at fortsætte med at forbedre vores service.

Tak for at du valgte at handle hos os, og vi ser frem til at betjene dig igen snart 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God pris på Maria Black 👍 Hurtig…

God pris på Maria Black 👍 Hurtig levering.

27 januari 2025

Kære Marianne

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med prisen på vores Maria Black smykker og vores hurtige levering - det betyder meget for os ⭐️

Tak for at du handlede hos os, og vi håber at se dig igen snart 😊

Bedste hilsner

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har bestilt og fået leveret en…

Jeg har bestilt og fået leveret en ting, som ridser og er skarp, har lavet reklamation som jeg skulle, men ikke modtaget retur label, har skrevet til kundeservice men der kommer ingen retur seddel??? Ordre 18316
🥵🥵🥵

22 januari 2025

Kære Charlotte,

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at smykket du modtog ikke levede op til dine forventninger.

Returlabelen blev automatisk sendt til din e-mail, men den kan risikere at ende i dit spamfilter. Jeg kan se, at min kollega allerede dagen efter var behjælpelig med at sende returlabelen til dig igen. Vi har modtaget din returforsendelse og refunderede pengene samme dag, da vi altid prioriterer hurtig ekspedition af returforsendelser.

Vi forstår vigtigheden af at ens returforsendelse bliver behandlet korrekt og hurtigt, og vi gør alt for at sikre, at vores kunder er glade for at handle hos os.

Bedste hilsner, Line

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.