Totaal geen service. Als klant wordt je aan je lot overgelaten wanneer je een ongeluk hebt gehad. Je mag alles zelf uitzoeken. Lekker makkelijk geld voor hen verdienen op deze manier. Maandelijks prem... Se mer
Det här tycker kunderna
Mega voordelige verzekeringen, alles wordt heel snel geregeld en je wordt vrijwel direct gecontacteerd via Whatsapp. Ook iedere vraag die je hebt wordt erg snel beantwoord naar tevredenheid.
Goede ervaring , met mijn taxi zekering zeker waarheidsgetrouw en snel . Bedankt JW. M.vr.gr luisa casilla
Goede prijzen, schakelt sneller en eerlijker tussen de verzekeringsmaatschappijen, direct contact via de mail of whatsapp en zelfs overstappen via hun service snel en correct geregeld! Zeer tevreden !... Se mer
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 69 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Andra tittade också på
Goed geregeld allemaal!!
Bedankt voor jullie hulp
Ze hebben mij goed geholpen.
Alleen jammer dat ze geen klantenservice hebben, telefonisch de rest prima verzekering
I love continuing JW verzekeringen
I love continuing JW verzekeringen. There’s always enough time given to pay for monthly bills
Grootste fout opot
Dit bedrijf is snel in reageren via de whatsapp, maar de hulp is zwaar ondermaat ik kan jullie één ding vertellen. Zodra het aankomt op dat er daadwerkelijk echt iets gebeurt qua schade, wil je niks te maken hebben met dit bedrijf. Ze gaan dan van je de lieve verzekeringsmaatschappij naar je vijand en dat terwijl jij hun betaald. De manier waarop zowel de medewerkers als als de manager met je praat is ongelofelijk de disrespect. Ik geef iedereen als tip er zijn zo veel verzekeraars zoek de goede. Dat bespaart je een heleboel hoofdpijn. Dikke kruis door deze verzekeringsmaatschappij heen.

Slechte service
Super snelle service
Super snelle service, geen AI chat onzin.
Dit zou een norm moeten zijn!
5 sterren!
Slecht slecht slecht geen worden voor
Slecht slecht slecht geen worden voor. Wist niet dat Nederlandse bedrijven ook op deze manier te werk gaan. Nooit meer.

Svar från JW
verzekeringsdienst is voor mij een…
verzekeringsdienst is voor mij een complete teleurstelling. De service voelt alsof je in een brandend huis staat terwijl niemand van jullie zelfs maar de moeite doet om een emmer water te pakken.
Alles loopt mis, niemand helpt, en betrouwbaarheid is blijkbaar geen onderdeel van jullie woordenboek.
Voor mij is dit klaar. Ik wil nooit meer iets met jullie te maken hebben.

Svar från JW
Goed en snel een auto verzekering…
Goed en snel een auto verzekering afgesloten. Zeker aan te raden.
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel. Slechtste verzekering ooit. Je bent tien jaar klant betaald altijd netjes en wanneer je ze een keer nodig hebt behandelen ze jou als een stuk vuil. Je hebt niks aan ze zodra ze iets voor jou moeten regelen. Sluiten zomaar je verzekering af terwijl ze wel geld afschrijven. Contact verloopt respectloos en denigrerend. Afspraken worden niet nagekomen. Geen aanrader!

Svar från JW
Goede ervaring met JW Verzekeringen…
Goede ervaring met JW Verzekeringen voor mijn autoverzekering. Alles werd duidelijk uitgelegd en snel geregeld. Vriendelijke service en goede bereikbaarheid. Zeker een aanrader.
Vertrouwd, eerlijk en duidelijk
Als ondernemer wil ik bezig zijn met mijn zaak, niet met de kleine lettertjes. JW verzekeringen snapt dat. Waar andere partijen blijven hangen in standaardpakketten, dacht Jasper echt met mijn specifieke bedrijfsrisico’s mee.
Het contact is zakelijk wanneer het moet, maar persoonlijk wanneer het telt. Vooral de proactieve houding over preventie (in plaats van alleen maar premie innen) bespaart mij een hoop kopzorgen. Een absolute aanrader voor iedere ZZP’er of MKB’er die zoekt naar een partner in plaats van alleen een polis.
Autoverzekering
Zeer tevreden over het afsluiten van een zakelijke autoverzekering. Snel geregeld, goed product en prijs!
Palsrok Project Management
Dit zijn gewoon ordinaire zakkenvullers
Ze lijken goedkoop, maar dit zijn ze totaal niet. Laten je met alles in de steek. Zoals eerder benoemd door andere, Je bent al klant en dan heb je ze nodig, dan vragen ze ff of ze "ter verificatie" ff hun socials wil volgen🤣
Daarnaast verhogen ze jaarlijks de premie okal rijdt je geen schade.
Wees gewaarschuwd!

Prima service
Snelle communicatie en gewoon via a.s.r. allrisk verzekerd (met korting), maar scheelde enorm qua premie met bijvoorbeeld een Univé of Rabobank. Erg fijn!
Hoe kunnen jullie tussentijds prijzen…
Hoe kunnen jullie tussentijds prijzen gaan veranderen zonder te overleggen met de consument. Dit heb ik nog nooit meegemaakt

Svar från JW
Dit noem je nou echte oplichters
Slecht bereikbaar
Slecht bereikbaar, geen gehoor ze nemen telefoon niet op en ze bellen ook niet terug
Via watsapp ook geen gehoor ik heb nu pech 20 km van huis maar jah wat moet ik doen?
Ik heb wel pech hulpe verzekering maar ze nemen niet op bellen niet terug via watsap ook niet

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.