Min kørelærer Moza, har været helt fantastisk hele forløbet igennem og kan 100% anbefales! Han er en virkelig dygtig kørelærer som går op i sine elever og er god til at forklare og lære fra sig. J... Se mer
Det här tycker kunderna
Kan 100 procent anbefale Juuls køreskole. Havde Wali som kørelærer, Virkelig sød og hjalp mig med at bestå teori og køreprøve i første hug
Anbefaler Juuls køreskole virkelig meget. Virkelig spændende og gode praksis og teori undervisning. Især min kørelærer Wali synes jeg er vildt god og sød😁😁
Lars Hvidberg fik mig godt igennem forløbet. Bestod teori og køreprøve på første forsøg. Rigtig god sammensætning af teori og køretimer. Derudover tager de ekstremt fantastisk hensyn til særlige be... Se mer
Företagsinformation
- info@juulskøreskole.dk
- juulskøreskole.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg kan anbefale Juuls køreskole
Jeg kan anbefale Juuls køreskole, mega fleksibelt, gode lærere især min kørerlærer Wali
Bedste køreskole i Roskilde
Fantastisk kørelærer og køreskole!
Juuls køreskole kan kun anbefales herfra!
Anbefaler Juuls køreskole virkelig…
Jeg kan klart anbefale Juuls Køreskole
Jeg kan klart anbefale Juuls Køreskole. Jeg har været rigtig glad for, at tage mit kørekort her🤩
Jeg anbefalinger 100% Wali som kørelærer, meget god og super fin til at fortælle alle de vigtige ting.
Klar anbefaling
Utrolig god oplevelse!!
Utrolig god oplevelse!!! Moza og Kjartan er de mest fantastiske og dygtige kørelærere. Kan kun anbefales!
Meget dygtige kørelærere
Meget dygtige kørelærere, fleksible køretimer og teorilektioner.
Gode kørelærer
Jeg var meget glad for min kørelærer…
Jeg var meget glad for min kørelærer Niels meget dygtig og jeg er godt tilfreds
Rigtig god køreskole!
Juuls køreskole er rigtig god. Jeg har haft en virkelig god oplevelse hele forløbet, med meget fleksible teori og køretimer. Jeg havde en rigtig god kørelærer Nicoline. Hun er super sød og nem at snakke med, grundigt og god til at forklare.
Jeg kan i hvert fald anbefale Juuls køreskole!
Rigtig god køreskole
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Juuls køreskole. Min kørelærer Niels Kristensen var helt fantastisk og rigtig sød, selv når man havde lidt svært ved tingene. Jeg vil varmt anbefale denne køreskole og Niels som kørelærer til andre der spørg
Allan er god kørelære kan klart…
Allan er god kørelære kan klart anbefales
Mega god køreskole som jeg godt kan…
Mega god køreskole som jeg godt kan anbefale.
Dejligt med god fleksibilitet ift teori
Kan også anbefale min kørelærer wali, han er megagod og god til at lære fra sig
Meget god køreskole
Meget god køreskole, Arton og Wali var nogen gode kørelærere!
Juuls
For det første, virkelig gode og søde kørelærere og teorilærere. Gode teorimoduler, og massere af dem, så det passede med mit skema. Lærte rigtig meget, og følte at jeg rykkede mig fremad hurtigt. Ekstra tak til min kørelærer Allan! Juuls kan stærkt anbefales😊
Bedste køreskole
Det er dejligt og hyggeligt at kommer der ned.
Havde den bedste kørelærer wail
Jeg har for nyligt fået mit kørekort…
Jeg har for nyligt fået mit kørekort igennem Juuls køreskole.
Jeg havde en fantastisk kørelære, Nicoline.
Som fik mig rigtig godt igennem.
Jeg var meget glad for hele forløbet, de er meget professionelle og giver dig alt den information der skal bruges.
Der er også mulighed for at tage de teoretiske moduler på en af deres computer, hvilket for mit vedkommende var meget positivt, da det gjorde mig i stand til selv at styre hvilke datoer jeg tog teorien.
Jeg kan kun anbefale dem, de er rigtig dygtige.
Mvh Alexander
Wali er en fantastisk kørelærer
Wali er en fantastisk kørelærer, snakker med dig u der alle timerne, spørg ind til dig og hjælper virkelig hvis man har spørgsmål.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.