Holder hvad de lover. Der var trukket et beløb på min konto uden at jeg vidste for hvad. Jeg kontakter justgostyle, som forklare hvad der er trukket for. Jeg er uforstående, og fortæller at jeg ø... Se mer
tout allait bien jusqu'à ce que je m'aperçois que l'on m'abonne sans me demander mon avis. Je n'ai pas reçu le produit demandé, ce que je trouve dommage car il m'intéressait beaucoup. Par contre très... Se mer
La verdad no entendí porq salió un anuncio de Temu y acepte después me comenzaron a debitar de mi cuenta 2 veces más y no sabía cómo cancelar esto, hasta q pude hacerlo porq nose de q se trata
I found myself with a membership I didn't ask for, but Edith was helpful enough to correct the mistake
Ingen aktuell inbjudningshistorik
La verdad no entendí porq salió un…
Har aldrig været på siden
Har aldrig været på siden, men der blev trukket 482 kr. fra min konto, så spærrede mit kort og gjorde indsigelse i banken.
Har efterfølgende fået mail fra Justgostyle, jeg ved ikke hvor de har fået alle mine oplysninger fra, så det må være snyd og tyveri.
El problema se está gestionando…
El problema se está gestionando correctamente por Bob que siempre está en contacto y te ayuda a resolver el problema.
Estafa
Te mandan un link por una página de Facebook. Te dicen que si pagas 2.30 te mandan una mochila. El pago va a su cuentan y después te dicen que es para una membresía que no tienen nada que ver con el link . Es una estafa
Holder hvad de lover
Holder hvad de lover.
Der var trukket et beløb på min konto uden at jeg vidste for hvad. Jeg kontakter justgostyle, som forklare hvad der er trukket for. Jeg er uforstående, og fortæller at jeg ønsker mine penge tilbage.
De lover at de sletter min tilmelding og at mit beløb vil blive tilbagebetalt.
Efter nogle dage er beløbet tilbagebetalt som lovet, hvilke jeg er meget tilfreds over.
Emerald offer me a refund which is…
Emerald offer me a refund which is great. I hope she can process it. Thankyou!
Kai fue muy amable al atenderme
Edith contacted with me
Buon servizio.
Good service by emerald
Diamond resolvió el problema
I was charge 1,156.27 Php
I was charge 1,156.27 Php. from my Gotyme account.
I dont even know what thing they charge me with. they didn't even notify me about the purchase or the charge they did.
I was hoping for a refund.
SIEMPRE RESPONDIERON MIS CONSULTAS.
SIEMPRE RESPONDIERON MIS CONSULTAS.
Ahlby muy atenta/o