Just be Travellers Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel vriendelijk, snel en klantgericht geholpen door Maaike en Esther. Justbetravellers heeft voor onze reis naar Zuid-Afrika de vluchten en tweemaal autohuur geboekt. De communicatie zowel via mail a... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Deze week teruggekomen van een fantastische 21 daagse rondreis West-Canada. Maaike heeft alles weer top geregeld! Ze reageert altijd zeer snel op mails bij onze vragen. Wij komen zeker nog een keert... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Net terug van bijna 4 weken Thailand en alles was echt in de puntjes geregeld door maaike. Alle chauffeurs stonden precies op tijd klaar en de accomodaties waren top. Wij boeken bijna al onze vakantie... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Deze week thuis gekomen van een fantastische reis door Amerika. Just be Travellers heeft een hele mooie reis voor ons samengesteld met per plek opties om door ons te kiezen. Alles wast top geregeld. E... Se mer

Företagsinformation

1. Resebyrå

Informationen kommer från olika externa källor

Dé camper en rondreisspecialist voor USA, Canada, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

27 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geweldige rondreis gehad door Florida…

Geweldige rondreis gehad door Florida met 3 kleinkinderen ! Grote Jeep wagoneer stond klaar op Miami AirPort vanaf daar Hotels in Miami Beach , Key West , Everglades , Naples , Clearwater, Orlando 5 dagen mooi huis op resort ! Vanaf daar Daytona, Kennedy Space Centre, Universel studio,s en auto ingeleverd op Orlando international AirPort ! Alles was perfect , bedankt Maaike !

3 maj 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

West Amerika reis

We hebben een prachtige reis mogen maken naar West Amerika. Met als startpunt San Francisco en eindpunt Las Vegas. Alles we prima geregeld en handige bruikbare tips van Maaike gekregen.

2 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alles was weer perfect geregeld.

Alles was weer perfect geregeld.
Op het laatste moment wilden we toch nog een huurauto ipv transfer naar ons hotel op Lanzarote. Allemaal geen probleem en in een uurtje had Maaike het geregeld. Super service.
Volgende vakantie is al weer geboekt via Just be Travellers!

27 februari 2025

rondreis Thailand

Wij hebben onlangs een rondreis door Thailand gemaakt die samengesteld was door Maaike van Just be Travellers. Het inschakelen van Maaike bleek een gouden greep. Ze heeft een mooie reis in elkaar gezet waarin we voor ons gevoel het echte Thailand hebben kunnen ervaren en de highlights hebben gezien. De reis was in balans en goed georganiseerd tot en met de taxi's aan toe. Tijdens zo'n reis gebeuren er altijd onverwachte zaken en dus bij ons ook 1 of 2 keer. Het sterke punt van Maaike is dat ze dan goed bereikbaar is en zoekt naar een afdoende oplossing. Daar waren we heel blij mee. We zouden onze volgende reis zo weer bij Just be Travellers boeken.

8 december 2024

Rondreis camper

We hebben een camper gehuurd via Just be Travellers voor rondreis door Oost Amerika. Esther en Maaike reageerde erg snel op vragen en gaven goed advies. Persoonlijke en warme aandacht en weten waar ze over praten. Volgende keer zeker weer via Just be Travellers

7 oktober 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben onze reis naar China via…

Wij hebben onze reis naar China via Maaike geboekt.
Super goed geholpen en zeer snelle reactie op de vragen als we die hadden.
Op het laatste moment nog een verandering gemaakt in onze reis en ook dat heeft Maaike perfect geregeld voor ons.
Wij zullen zeker vaker gebruik maken van hun hulp.

12 augusti 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Justbetravellers heeft onze reis naar Indonesië geregeld…

Justbetravellers heeft onze reis naar Bali super geregeld. Alles in overleg, verschillende opties voor verschillende budgetten. We hebben genoten van gunstige vluchten, ontzettend mooie accommodaties en plekken, tegen goede prijzen.
Onderweg contact gehad om een boeking die niet goed was verlopen en meteen op te lossen.
Goede aanrader als je alles wilt regelen van te voren, of alleen je ticket of alleen accommodaties.

15 juli 2024

Vakantie Hawaï

Maaike heeft ons geholpen met een fantastische rondreis samen te stellen langs de eilanden van Hawaï. Ze reageerde heel snel en beantwoorde al onze vragen. Alles was goed geregeld, de vluchten, de hotels, de auto. Bij een hotel ging iets mis, maar ook dit werd door Maaike super opgelost! Mede dankzij Maaike en Just Be Travellers kunnen wij terugkijken op een heerlijke vakantie!

5 augusti 2024

Aanrader!

Een reisbureau met enorm veel opties. Esther reageerde super snel en stond altijd klaar om vragen te beantwoorden. De reis zat uitstekend in elkaar, vluchten en hotel waren super.
Heel erg bedankt!!

26 juli 2024

Mooie reis

Maaike heeft voor ons een mooie reis gemaakt met onze wensen en budget. Mocht een hotel die voorgeteld werd in de offerte niet aansluiten met je wens, mocht je ook een eigen hotel aandragen.
Ze reageert inderdaad supersnel, heel fijn is dat.
We werden tijdens de reis ook onverwacht omgeboekt naar een ander hotel bij aankomst bij het geboekte hotel wegens onderhoud. Hiervan wist Maaike niets van en ook de agent die het geregeld had niet en er werd een compensatie aangeboden, heel netjes geregeld.
Al met al zijn wij blij met hoe alles is gegaan.
Ook wij waren wel bewust van het feit dat e.e.a. Via Expedia gaat, maar daar is in onze ogen niks mis mee.
Dank voor alle goede zorgen en het regelen, Maaike.

21 juni 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gewoon zeer goede service.

Gewoon zeer goede service.
Je hoeft maar te bellen of te mailen, en ze staan gelijk klaar voor je, zelfs in het weekend of avond krijg je antwoord.
Volgende vakantie gaat weer hier geboekt worden.
Esther en Maaike jullie zijn top👍🏻👍🏻👍🏻

26 april 2024

top service

Maaike heeft ons uitstekend geholpen met het boeken van onze Australië reis. Ze reageert snel, is klant gericht en heeft veel expertise. Een echte aanrader!

9 maj 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bureau Rokus Loopik werkt al vele jaren…

Bureau Rokus Loopik werkt al vele jaren samen met Maaike en Just be Travellers. Als organisator van studiereizen is iemand als Maaike onontbeerlijk. Zij maakt deel uit van mijn team, ook al werken we beiden als zelfstandige, maar zo voelt dat. Ik geloof niet dat ik ooit langer dan 2 minuten op een antwoord heb moeten wachten, als ik haar een bericht stuurde. Inmiddels heb ik meer dan 80 reizen gemaakt naar verschillende landen in de wereld. De laatste 30 met behulp van Maaike. Geen idee welke superlatieven de lading dekken van wat zij doet, maar het is onbetaalbaar. Als je op reis wilt, doe het via Just be Travellers, het gaat je nooit teleurstellen. Dank Maaike en Esther!

17 januari 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.