Just ASK Herretøj - mens clothing DenmarkOmdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg købte en regnjakke i 2025, men en af velcro lukningerne var var gået i stykker. Uden kvittering og spørgsmål, reparerede Just Ask jakken, som jeg kunne hente få dage efter. God service, her handle... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det bliver ikke bedre !! Verdens bedste personale .. og Ditte er i særklasse fantastisk . Ærlig rådgivning, der skal ikke bare langes noget over disken her. du får ikke lov at købe noget, de mener ik... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Absolut bedste butik i Esbjerg, for mig er shopping absolut kun et nødvendigt onde, men når man kommer ind i Just Ask som stamkunde føler man sig velkommen fra første sekund. De kender ens stør... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg køber ofte gaver til min svoger i JustASK og kundeservicen er uovertruffen. Der har aldrig været brug for at bytte fordi Ditte nemt og dygtigt sporer sig ind på min svogers stil og størrelse ud f... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Herrkläder
  2. Klädbutik

Skrivet av företaget

Just Ask er en af de førende herretøjsbutikker i Esbjerg og omegn. Vi har smart tøj i størrelserne SMALL og op til 8XL. Ligesom vi favner bredt i størrelserne, bestræber vi os på at være åbne og ærlige i vores betjening - og det er vi HVER DAG! Hos os finder du et bredt udvalg af jeans, skjorter, habitter, hatte, t-shirts, sweatshirts, undertøj, nattøj og badetøj mm. Vi elsker at arbejde med tøj, og vi sætter en dyd i at finde den helt rette løsning til hver enkel kunde. Derfor arbejder vi hele tiden på at tilpasse os vores kunders ønsker og behov. Butikken er kendt for sit brede udvalg, samt mange forskellige mærker. Da vi er en selvstændig butik, bestemmer vi selv hvilke mærker vi vil føre, og derfor kan du ofte finde tøj i Just Ask, som du ikke kan finde andre steder. Alt er håndplukket efter grundige overvejelser. Vi sætter stor pris på de mærker vi allerede fører, men vi er altid på udkig efter nye spændende mærker, som kan gøre en forskel hos os. Just Ask slog første gange dørene op i november 2005, med Ditte Lundgaard som indehaver og det er stadig Ditte, der er indehaver af butikken. I butikken møder du de 2 ansatte; Andreas Bernt Thomsen og Ditte Lundgaard

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

115 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Ditte & Co styrer!

Ditte & Co, sørger altid for frisk betjening + inspiration, og er altid et must see, når jeg er i Esbjerg.
Har handlet der siden de lå i Sædding centeret og har tænkt mig at blive ved.

29 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

som at handle hos sin bedste ven

Det er som at handle hos sin bedste ven, uformel tone, dygtige og professionelle hvad angår deres håndværk. Altid hjælpsomme hvis noget tøj skal passes til i forhold til netop dine behov. Varm anbefaling

1 augusti 2025

Fremragende kundeservice

Just Ask er en anderledes herretøjs butik end de andre man er vandt til, men på den absolut gode måde.

Udvalget er altid spændende og i god kvalitet.

Service fra Ditte eller Andreas er absolut fremragende og jeg kan kun anbefale at man kigger forbi og finder noget tøj til sig selv, kæresten eller manden.

25 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Just Ask er bare det beste

At Just Ask you always get warm friendly service. The quality of their clothes is great and you get an honest opinion if something suits you or not. Ditte and the rest of her crew are top class!

8 maj 2025
Logotyp för Just ASK Herretøj - mens clothing Denmark

Svar från Just ASK Herretøj - mens clothing Denmark

Hi Andre
Thank you so vert much. We are happy to give you an honest opinion👍🏼
Hope to see you soon.
Kind regards Ditte
Team Just Ask

Bedste service i DK !

Næsten den eneste tøj butik jeg handler i og absolut Danmarks bedste !
(Og jeg bor ikke engang i Esbjerg)

Man finder ikke bedre service nogen steder !

Så hvis du ikke har været der før, kan jeg varmt anbefale at tage en tur forbi.

7 augusti 2025
Logotyp för Just ASK Herretøj - mens clothing Denmark

Svar från Just ASK Herretøj - mens clothing Denmark

Kære hr. Tengs
Vi sætter så stor pris på din anmeldelse og dit væsen.
Tak for altid tillid og glæde når du /I er her.
Vi ses i Esbjerg✌️
God dag.
Bh. Ditte
Team Just Ask

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.