Jurio Omdömen

‱
TrustScore 4.5 av 5

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Mycket proffesionellt hantering av köpet av ett lagerbolag, dÀr de hjÀlpte till med det mesta. De förklarade varje steg tydligt, besvarade alla mina frÄgor, och sÄg verkligen till att jag fick de... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Snabb kundservice. Dock oklarheter med Svenska BegravningsbyrÄers förbund om olika kostnader för förvaring, SBF hÀnvisar till Jurio och tvÀrtom. Kostar dessutom 2500 kronor för förvaring av testamente... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Företaget bemannar supporten vÀl. Problem finns det alltid och det gÀller att lösa dessa med ömsesidig positiv instÀllning. Jag hade kontakt med Clara som bemödade sig att lösa "knutar". NÀr hon inte... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Om du letar efter en bra partner för att köpa ett lagerbolag och vill ha möjlighet till hjÀlp med hela processen, dÄ tycker jag att du ska vÀlja Jurio. De har en attraktiv prissÀttning, men framförall... Se mer

1. Nr. 6 av de 9 bÀsta företagen i Juridiska tjÀnster
  2. Nr. 3 av de 4 bÀsta företagen i Juridisk förmedling

Jurio erbjuder automatiserade formulÀr dÀr du enkelt kan skapa juridiskt giltiga dokument online. VÄr vision Àr att juridiska dokument ska vara tillgÀngliga för alla. Vi har dÀrför som mÄl att bli ett vÀrdefullt alternativ till den traditionella advokaten, sÄ att fler mÀnniskor och företag fÄr tillgÄng till högkvalitativa juridiska dokument. Det skapar trygghet för familjer och frihet för företagare.

UtmÀrkt

TrustScore 4.5 av 5

5 stjÀrnor
4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

79 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Enkelt
 men hittade adressen nÀr jag

Enkelt
 men hittade adressen nĂ€r jag sökte pĂ„ ” gratis mall”
Men inget Àr ju gratis idag, kunde varit lite tydligare frÄn början

13 november 2024

Hej Margareta!

Kul att höra att du Àr nöjd med Jurio, trots att du till att börja med trodde att tjÀnsten var gratis. Vi erbjuder kostnadsfria mallar pÄ vÄra artikelsidor, men vill man sÀkerstÀlla att avtalet blir juridiskt korrekt föreslÄr vi att man fyller i vÄrt formulÀr och köper dokumentet dÀrigenom.

Ha det fint,

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Enkel fick hjÀlp med testamente pÄ ett

Enkel fick hjÀlp med testamente pÄ ett enkelt och utmÀrkt sÀtt

11 november 2024

Hej Malin!

HÀrligt att höra att du Àr nöjd med vÄr tjÀnst. Vi strÀvar efter att göra juridik enkelt och lÀttillgÀngligt för alla, sÄ det Àr alltid lika kul nÀr vÄra kunder rosar oss för just detta.

Fortsatt fin fredag,

MiljövÀnligt

MiljövÀnligt

4 november 2024

Svar frÄn Jurio

Jovisst, med Jurio blir det juridiska bĂ„de smidigt och pappersfritt – ett digitalt sĂ€tt att skapa juridiska dokument utan krĂ„ngel!

Ha en fin dag,

Bra bemötande

Bra bemötande. Mycket hjÀlp med utförandet. Stor hjÀlp med datortekniken.

30 oktober 2024

Hej Barbro!
Stort tack för att du valde Jurio, och ytterligare tack för din fina recension! Vi blir sĂ„ glada över att du har fĂ„tt bra och gedigen hjĂ€lp hela vĂ€gen i mĂ„l. Även om vĂ„r produkt Ă€r digital Ă€r det vĂ€ldigt viktigt för oss att vĂ„ra kunder kĂ€nner sig sedda och vĂ€gledda. Hoppas att du vĂ€ljer oss Ă€ven i framtiden, och tveka inte at höra av dig ifall du har nĂ„gra frĂ„gor!

Mycket bra

Mycket bra
Jag tror det

8 november 2024

Svar frÄn Jurio

Tack för din fina recension, vad roligt att du Àr nöjd. Hoppas att du fÄr en riktigt fin dag, och tveka inte att höra av dig ifall du skulle ha nÄgra frÄgor framöver.

BÀsta hÀlsningar, Caroline pÄ Jurio

Bra Äterkoppling

Bra Äterkoppling, bra produkter. Tydliga instruktioner

4 november 2024

Hej Viktor!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi Àr alltid glada att höra att vÄra kunder Àr nöjda med vÄra produkter och vÄr tjÀnst. Varmt vÀlkommen Äter ifall du vill skriva fler juridiska dokument i framtiden.

Ha en riktigt fin helg,

Snabbt och

Ett smidigt och snabbt sÀtt att med hjÀlp av Jurios mallar. PriservÀrt alternativ. FÀrdiga dokument levereras direkt.Vi har lÀnge pratat om att vi ska skulle skriva testamente. Det har inte blivit av att uppsöka jurist och fÄtt betala dyrt. SÄ Tack Jurio.

28 september 2024

Hej Margareta!

Stort tack för dina fina ord. Och sÄ kul att du Àr nöjd med ditt testamente. Behöver du hjÀlp med att upprÀtta andra juridiska dokument i framtiden Àr du varmt vÀlkommen Äter.

Ha en fin dag och vecka,

Hej Mikael,

Tusen tack för att du valt Jurio, och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Vi Àr vÀldigt stolta över vÄr kundsupport och blir sÄ glada nÀr vi hör att vÄra kunder har fÄtt ett trevligt bemötande och effektiv hjÀlp.

Önskar dig en fantastisk helg,

Hej Henrik!

Tack för ditt omdöme, och riktigt kul att höra att du upplever vÄr tjÀnst som anvÀndarvÀnlig. Vi strÀvar trots allt efter att göra juridik mer begripligt och lÀttillgÀngligt för alla genom vÄra automatiserade formulÀr, sÄ det Àr alltid lika trevligt nÀr vÄra kunder ger oss ros för just detta.

Varmt vÀlkommen tillbaka, och ha en riktigt fin vecka.

Oerhört kunniga och seriösa

Hade problem med ett samboavtal som vi skapat. Skickade över det för att Christoffer skulle plocka vÄra önskemÄl till att fabricera ett juridiskt korrekt avtal. Det visade sig att vÄra önskemÄl skulle rÀcka till ett intyg bevittnat av oss. De blev inte rika pÄ oss och det ger dem ett stort vÀrde av att vara verkligen seriösa

17 oktober 2024

Hej Daniela!

Tack för de vÀnliga orden. Det Àr otroligt viktigt att vÄra kunder uppfattar oss som seriösa, och inte minst att vi kan erbjuda den juridiska trygghet som vi anser att alla förtjÀnar. VÀlkommen tillbaka om du behöver upprÀtta andra juridiska dokument!

Ha det fint,

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Bra inledande beskrivning av hur ett

Bra inledande beskrivning av hur ett testamente ( i vÄrt fall) bör se ut samt snabb onhjÀlp nÀr man blev "hÀngande" i nÄgon frÄga under skapandet.

4 oktober 2024

Hej Per-Åke!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Alltid lika kul att höra att vÄra kunder upplever vÄr tjÀnst som snabb och smidig. Varmt vÀlkommen tillbaka ifall du behöver andra juridiska dokument i framtiden.

Ha en fin vecka,

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Juristerna var mycket uppmÀrksamma och

Juristerna var mycket uppmÀrksamma och vÀnliga, svarade mycket snabbt pÄ alla frÄgor och förklarade allt som var oklart pÄ ett tillgÀngligt sÀtt.

9 oktober 2024

Hej Halyna,
LÄt mig börja med att sÀga stort tack för att du valde Jurio, och tack för att du delar med dig av din upplevelse hÀr pÄ Trustpilot! Vi blir sÄ glada av att höra att vÄra jurister har kunnat ge dig en sÄ bra upplevelse. Hoppas att vi fÄr tillfÀlle att hjÀlpa dig Àven framöver.

Önskar dig en riktigt trevlig tisdag,

Bra sewrvice

1 oktober 2024

Hej Hans!

Vad roligt att du Àr nöjd med vÄr tjÀnst och vÄrt bemötande. Jag hoppas att vi kan hjÀlpa dig Àven i framtiden.

Serviceinriktad personal

24 september 2024

Hej Ulla!

Tack för att du delar med dig av ditt fina omdöme. Vad glada vi blir över att du har haft en sÄ bra och personlig kundupplevelse.

Ha en riktigt trevlig helg,

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super hjÀlpsamma och duktiga!

Super hjÀlpsamma och duktiga!

Jag Àr jÀtte nöjd och har rekommenderat jurio till mÄnga i min nÀrhet.

Bra jobbat!

9 oktober 2024

Svar frÄn Jurio

Tusen tack för att du tagit dig tid att lÀmna ett sÄ fint omdöme om oss, Omid!

Vi ser varmt fram emot att hjÀlpa dig eller nÄgon utav dina vÀnner framöver.

Ha en riktigt trevlig helg,

Hej Mats!

Stort tack för att du valt Jurio, och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi jobbar alltid pÄ att göra vÄra formulÀr sÄ enkla och anvÀndarvÀnliga som möjligt, sÄ sjÀlvklart blir vi glada nÀr vi hör att de har fungerat bra.

Ha en riktigt trevlig helg, och tveka inte att höra av dig ifall du har nÄgra frÄgor om ditt fÀrdiga dokument.

Proffsigt

Helheten pÄ resultatet. effektivt med pÄskrifter och innehÄllet i sekretessförbindelsen. Proffsigt!

3 oktober 2024

Hej Börje!
Stort tack för ditt hĂ€rliga omdöme – vad roligt att du Ă€r nöjd. Hoppas att du fĂ„r en fin mĂ„ndag, och att vi fĂ„r möjlighet att hjĂ€lpa dig Ă€ven framöver!

Snabbt och enkelt

24 september 2024

Hej Gunnar!

Stort tack för att du valde Jurio, och för ditt fina omdöme.
Önskar dig en riktigt fin dag och vĂ€lkommen Ă„ter,

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Nyttjat erat gÄvobrev som jag tycker

Nyttjat erat gÄvobrev som jag tycker vad bra och det bÀsta var att man utföra attester med Bank id
Men!!!
HSB dit detta gÄvobrev skulle till, som har egna rutiner vÀgrar godkÀnna bank id
NÀr jag dÄ rÄdfrÄgar ER fick jag svaret att enligt lag sÄ behövs inget blÀck attest endast vid fastighetsaffÀrer, GÄva av bostadsrÀtt fungerar bank id.
Tog detta med HSB som dÄ tog det med egen jurist som Äterkopplade och jag nog aldrig fÄtt en sÄn skopa ovett som kunde pÄstÄ nÄgot annat Àn att attester skall signeras med blÀck.
KÀnde mig bara lurad pÄ erat svar!
//Christer Loo

30 september 2024

Hej Christer,

Vi har varit i kontakt med dig via mail för att fÄ bÀttre inblick i din upplevelse. Vi har fÄtt klarhet i de missförstÄnd som föranlett din recension, och Àr tacksamma över ditt trevliga bemötande i samband med detta.

Tack igen för att du tagit dig tiden att dela med dig av ditt omdöme. Vi Àr glada att du efter vÄr Äterkoppling verkar vara nöjd med din helhetsupplevelse av Jurio.

Christoffer

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer