Jurio Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Mycket proffesionellt hantering av köpet av ett lagerbolag, där de hjälpte till med det mesta. De förklarade varje steg tydligt, besvarade alla mina frågor, och såg verkligen till att jag fick de... Se mer

Snabb kundservice. Dock oklarheter med Svenska Begravningsbyråers förbund om olika kostnader för förvaring, SBF hänvisar till Jurio och tvärtom. Kostar dessutom 2500 kronor för förvaring av testamente... Se mer

Företaget bemannar supporten väl. Problem finns det alltid och det gäller att lösa dessa med ömsesidig positiv inställning. Jag hade kontakt med Clara som bemödade sig att lösa "knutar". När hon inte... Se mer

1. Nr. 6 av de 9 bästa företagen i Juridiska tjänster
  2. Nr. 3 av de 4 bästa företagen i Juridisk förmedling

Jurio erbjuder automatiserade formulär där du enkelt kan skapa juridiskt giltiga dokument online. Vår vision är att juridiska dokument ska vara tillgängliga för alla. Vi har därför som mål att bli ett värdefullt alternativ till den traditionella advokaten, så att fler människor och företag får tillgång till högkvalitativa juridiska dokument. Det skapar trygghet för familjer och frihet för företagare.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Alla omdömen

79 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Jag är väldigt tacksam för det goda…

Jag är väldigt tacksam för det goda stöd och hjälp jag får av Jurio, de är väldigt kunniga och jag kan varmt rekommendera dem till alla som funderar på att bli egen företagare!!

18 december 2025

Hej Ramesh!

Stort tack för dina vänliga ord. Så kul att du rekommenderar oss till alla som vill starta eget!

Stort lycka till med ditt företag :)

profsig personal

Jag fick till mina önskemål

27 november 2025

Hej Sally!

Stort tack för ditt omdöme :) Så fint att höra att du kände dig väl bemött och fick precis det du behövde.

Välkommen åter ifall du behöver fler juridiska dokument i framtiden.

Bra guidning genom processen

Bra guidning genom processen

26 november 2025

Hej Peter,

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att guidningen genom processen kändes tydlig och hjälpsam.

Stort lycka till med ditt företag :)

Snabbt o enkelt👍

24 november 2025

Hej Mari!

Tack för omdömet! 💛 Härligt att höra att allt gick snabbt och enkelt.

Julia på Jurio

Snabb support i ärendet och är…

Snabb support i ärendet och är behjälpliga vid frågor.

1 december 2025

Hej Joseph!

Stort tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss! Vi gör vårt bästa för att alltid vara snabba och hjälpsamma, så det är verkligen kul att höra att du haft en bra upplevelse.

Önskar dig en fortsatt bra dag!

Gåva fastigheten till barn

Vi är mycket nöjda med Jurio. Enkelt och snabbt!

20 november 2025

Hej Sybille!

Stort tack för ditt fina omdöme. Så kul att höra att du är nöjd med vår tjänst :) Varmt välkommen åter ifall det blir aktuellt med fler juridiska dokument i framtiden.

Julia på Jurio

Väldigt enkelt och exakt vad jag…

Väldigt enkelt och exakt vad jag behövde :-)

27 november 2025

Hej Chistoffer! Tack för din recension 🙌

Så skönt att höra att allt var enkelt och precis det du behövde. Hör av dig om det dyker upp något mer, vi hjälper dig gärna!

Ha det fint,

Grymt bra

Först och främst… en stor guldmedalj till Klara på. Jurio. Otroligt bra bemötande och hjälpen jag fick med att snabbt lösa vissa punkter var fantastisk. Fem stjärnor till Jurio utan tvekan

28 november 2025

Hej Akia!

Stort tack för din fina kommentar! 🫶

Vad kul att höra att du fick så bra hjälp av Klara, vi skickar definitivt vidare medaljen till henne. Vi blir superglada över att du ger oss fem stjärnor!

Ha det riktigt fint, och välkommen åter!

/Julia på Jurio

BRTA UPPLÄGG

DET FUNGERADE

12 november 2025

Hej Celso!

Tack för din feedback! Härligt att höra att upplägget fungerade bra för dig. Hör gärna av dig om du har fler tankar eller om det är något vi kan utveckla ännu mer! :)

Ha en fin vecka,

Super smidig tjänst

Super smidig tjänst! Gick mycket snabbare (och framförallt mycket ENKLARE) än att fylla i allt via Skatteverket och Bolagsverket.

Rekommenderas starkt för den som vill starta verksamheten snabbt och enkelt!

21 november 2025

Svar från Jurio

Hej Alexander! Stort tack för ditt fantastiska omdöme!

Vi blir verkligen superglada av att höra att du upplevde tjänsten som både snabb och enkel, exakt så vill vi att det ska kännas när man startar sitt företag.

Tack också för rekommendationen, det betyder massor för oss. Vi önskar dig all lycka med din nya verksamhet! 🚀

Bra support

3 november 2025

Hej Gunnel!

Stort tack för ditt omdöme. Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår tjänst och support :)

Ha en riktigt fin helg,

Uppfyllde mina behov.

22 oktober 2025

Svar från Jurio

Stort tack för ditt omdöme. Så kul att höra att du är nöjd med vår tjänst. Välkommen åter ifall du är i behov av fler juridiska dokument i framtiden.

Ha det fint,

Följsamheten i processen

Följsamheten i processen
Tillgängligheten
Bra service

13 oktober 2025

Hej Susanne!

Stort tack ska du ha för ditt omdöme. Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår tjänst för bolagsbildning, och att du fick den hjälp du behövde av vårt supportteam.

Bra och snabb kommunikation

Bortsett från ett server problem som gjorde att mitt ärende blev ett par dagar försenat så har allt fungerat perfekt 👌 Bra och snabb kommunikation, bra upplägg där man kunde följa hela processen.

17 oktober 2025

Hej Micke!

Vad skönt att höra att kommunikationen och upplägget fungerade bra, även om serverproblemen orsakade en försening. Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och förtroende. Varmt tack för att du valde oss, och stort lycka till med ditt företag framöver :)

Gåvobrev

Allt gick snabbt och smidigt genom de olika stegen till färdigt gåvobrev med elektronisk signatur. Chatten var kanon. Priset likaså.

13 oktober 2025

Hej Kennet!

Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att processen kändes snabb och smidig och att både chattstödet och priset motsvarade dina förväntningar. Vi uppskattar verkligen att du valde oss!

Julia på Jurio

Jättesmidigt tjänst till ett mycket bra…

Jättesmidigt tjänst till ett mycket bra pris!

9 oktober 2025

Hej Michelle,

Tack snälla! 🌟 Vad roligt att du tycker tjänsten är smidig och prisvärd, precis så vill vi att det ska kännas!

Allt väl,
Julia på Jurio

Bra att ni tänkt till så att t ex ett…

Bra att ni tänkt till så att t ex ett gåvobrev som i mitt fall kan göras digitalt. Kostnaden för detta kunde dock vara lite lägre.

9 oktober 2025

Hej Yvonne och tack för ditt omdöme! 💛

Vad fint att du uppskattade hur smidigt det är att skapa gåvobrev digitalt hos oss. Vi tar med oss din feedback om priset. Det är värdefullt för oss när vi utvecklar våra tjänster vidare.

Julia på Jurio

Lagerbolag på enklast möjliga sätt!

Om du letar efter en bra partner för att köpa ett lagerbolag och vill ha möjlighet till hjälp med hela processen, då tycker jag att du ska välja Jurio. De har en attraktiv prissättning, men framförallt en hög kompetens hos de anställda som svarar snabbt när man behöver förstå någon fråga lite bättre. Svar som ges på ett väldigt trevligt sätt dessutom!

8 oktober 2025

Hej Mattias!

Tusen tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi blir verkligen glada att höra att du upplevde processen som enkel och att vårt team kunde hjälpa till när frågor dök upp. Vi vill alltid göra det smidigt att starta företag, och din feedback betyder mycket för oss!