Jurilex Letselschade Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na een verkeersongeval in 2023 ben ik vrij snel uitgekomen op de ondersteuning vanuit Jurilex. Mevrouw Lesterhuis heeft mij bijgestaan in mijn zaak. Zij zorgde ervoor dat gelijk alles in werking werd... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heb in 2023 een scooterongeluk gehad in groningen stad ben doormiddel van zelf zoeken online uitgekomen bij Jurilex Letselschade BV J. Lesterhuis zei heeft mij echt heel goed begeleid in het uitwerke... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben geweldig geholpen door Robin Leguit van Jurilex. Zijn inzet is geweldig en de communicatie heel duidelijk. Zijn persoonlijke benadering maakte de ervaring nog prettiger en maakte dat de st... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Langdurend traject geweest. Vanaf het begin tot het eind is de begeleiding van Jurilex transparant geweest. Ondanks verschillende vertegenwoordigers van Jurilex. Men bleef in de zaak geloven. Men heef... Se mer

Företagsinformation

1. Rättegångsdvokat
  2. Juridiska tjänster
  3. Kansli för offentlig försvarare

Skrivet av företaget

Jurilex Letselschade is het letselschadebureau dat slachtoffers persoonlijk bijstaat wanneer zij letsel hebben opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens het verrichten van werkzaamheden, door een dierenbeet of schade als gevolg van een overlijdensgeval. De experts en specialisten zoeken uit wie er aansprakelijk is, stellen die persoon of organisatie aansprakelijk en regelen voor u de schadevergoeding die recht doet aan uw persoonlijke situatie.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

29 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Complimenten

Er werd goed contact gehouden met mij. Deed z’n werk erg netjes en professioneel. Mijn complimenten naar meneer Jan-willem Berg.

8 december 2022

Beste Erbey,

Bedankt voor de review, fijn om te lezen dat ik je goed heb kunnen helpen!
^ Jan Willem Berg

Wij zijn zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden, omdat onze belangenbehartiging, zorgvuldig, bekwaam zijn behandeld. Ook de communicatie was perfect. Zeker door mevrouw. Evers onze grote dank daar voor .Wij raden zeer zeker jurilex letselschade aan.
Fam.postema

22 november 2022

Schade

Zeer kundige begeleiding door de heer Boshuizen, reageert snel, adequaat en denkt met je mee. Jurilex neemt alle zorgen uit handen en zorgt voor een goede afwikkeling waarbij haar klant maar ook professionaliteit hoog in het vaandel staan.

14 november 2022

Svar från Jurilex Letselschade

Fijn dat de zaak naar tevredenheid is afgewikkeld. Ik wens je het allerbeste voor de toekomst!
^ Harry Boshuizen

ESMAY VAN BURKEN

Het resultaat van mijn letselschadezaak was FENOMENAAL. Om reden dat een wenkbrauwsalon mij niet van tevoren heeft gewezen op de mogelijke risico's en mij niet heeft getest op mogelijk allergische reacties, waarbij dat wel noodzakelijk is inzake de sterke samenstelling van het product, heb ik mijzelf minstens een maand lang in het openbaar moeten vertonen met een 'winnie de pooh' gezicht in combinatie met lelijke blaasjes, wondjes, korstjes, roodheid, pijn etc. Voor elke vrouw een ware nachtmerrie! Gelukkig was daar mevrouw Esmay van Burken. ESMAY VAN BURKEN heeft mij zo ontzettend goed geholpen bij het verhalen van mijn letselschade, zij werkt professioneel, kundig, accuraat, snel en ik ben haar tevens dankbaar dat zij mij ook psychisch erdoorheen heeft gesleept. Ik voelde mij echt serieus genomen. Dank voor de menselijke steun! En mijn schadevergoeding!

9 november 2022
Omdöme utan inbjudan

aanrijding

Mijn ervaring was top werd direct goed geholpen ben er erg tevreden over bedankt raad jullie zeker aan als iemand hulp nodig heeft top

24 december 2021

Svar från Jurilex Letselschade

Bedankt voor je review, goed om te lezen dat wij jou goed en snel hebben kunnen helpen. Ik dank je nogmaals voor de prettige contacten en ik ben blij dat we dit vervelende hoofdstuk voor jou op deze manier hebben kunnen afsluiten.
^ Jan Willem Berg

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Als je een partij nodig hebt die je…

Als je een partij nodig hebt die je goed vertegenwoordigd dan ben je hier bij het juiste adres.

4 juli 2022

Beste heer Caacbay,

We zijn u met genoegen van dienst geweest en het aller beste voor de toekomst gewenst.
^Mustafa Koc

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Na mijn ongeval ben ik goed bijgestaan…

Na mijn ongeval ben ik goed bijgestaan door jurilex Boshuizen.
En naar tevredenheid is mijn zaak goed afgerond!
Bedankt!

14 mars 2022

^ Harry Boshuizen

Bedankt Jurilex!

Na een motorongeval liet mijn eigen verzekering het afweten. Na een tip ben ik terecht gekomen bij Jurilex Letselschade. Mevr. E van Burken heeft mij super geholpen. Er is de tijd genomen om alle materiële-, lichamelijke- en gevolgschade in kaart te brengen om een zo volledig mogelijk dossier op te stellen. Dit heeft geresulteerd in een mooi eindresultaat. Bedankt Esmay!

21 oktober 2022

Beste Sven,

Bedankt voor de mooie review. Ik ben je graag van dienst geweest en wens je het beste voor de toekomst.

^ Esmay

Netjes en correct afgehandeld

Mr J. van Damen heeft de zaak snel opgepakt, goed behandeld, en goed op de hoogte gehouden!!
En netjes en correct afgehandeld.
Nogmaals dank hiervoor.

Groetjes Andre

15 september 2022

Fijne ondersteuning

Ik heb de ondersteuning als zeer fijn ervaren. Betrokken en pro-actief. Het is heel fijn om in de periode na het ongeluk mij op mijn herstel te kunnen richten en dat de praktische afhandelingen op deze fijne manier afgehandeld zijn.

26 september 2022

Schouderletsel

Ik ben heel fijn geholpen door dhr Damen. Ik wist zelf echt niet wat er allemaal kwam kijken bij de aanvraag van een vergoeding bij letselschade. Dhr Damen heeft van het begin tot het eind op een zeer prettige manier alles uit handen genomen.

22 juli 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.