Ik zocht al langer naar mooie ledkaarsen, zonder het flikkerlichtje van de traditionele ledkaars. Op internet kwam ik de kaarsen van Juno tegen in de meest prachtige vormen. En ze branden ook nog... Se mer
Företaget har svarat
Top super service, 1 item kwam gebroken binnen ik kreeg een nieuwe set opgestuurd en een extra cadeautje (1 ander setje kaarsen) SUPER!!! Prachtige kaarsen 2e aankoop en nog altijd blij!
Företaget har svarat
Sfeer maakt je huis. Het zorgt voor een plek waar je écht wilt zijn. Waar het goed voelt en waar je kan ontspannen. Maar een mooi huis is pas écht mooi als er volop in geleefd wordt. Waar het soms druk is, soms stil maar altijd comfortabel en veilig. Onze ledkaarsen dragen bij aan dit gevoel. Stijlvol, veilig én gemaakt om lang mee te gaan. Een kleine toevoeging in huis met groot effect. Voor iedere dag, en juist voor de momenten waarop alles even samenvalt. Wij versterken het sfeervolle thuisgevoel door producten te maken die rust, comfort en stijl samenbrengen in het dagelijks leven.
Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från JUNOfires
Op internet kwam ik de kaarsen van Juno tegen in de meest prachtige vormen.
En ze branden ook nog eens heel mooi met een subtiele veranderde lichtsterkte. Prachtig gewoon. De keus was toen snel gemaakt.
De set staat prachtig.
Nelly

Svar från JUNOfires
Prachtige kaarsen en mooie kleuren! En vooral ook een zeer goede service. Er ging iets mis met de bestelling en heb zelfs toen een cadeau gekregen! Echt super!

Svar från JUNOfires
Prachtige kaarsen en geweldige service.

Svar från JUNOfires
Top service! Mijn oplader van de waxinelichtjes haperde en ik wilde een nieuwe bestellen. Een e-mail gestuurd omdat ze volgens de website niet verkrijgbaar waren. Een snelle reactie ontvangen en ze willen meekijken naar een oplossing. Er bleek nog garantie op te zitten en ontving een nieuwe oplader en als cadeautje een prachtige kaars erbij. Bedankt Lieteke.

Svar från JUNOfires
Ik had een vraag gesteld over welke kaarsen het beste bij elkaar passen. Ik kreeg vrijwel meteen een eerlijk advies en de kaarsen werden de dag erna al geleverd. Helaas zat er een verkeerde kleur bij maar ook dat werd meteen opgelost en ik krijg er ook nog een kadootje bij. De foute kleur kaars hoeft niet eens terug. Het contact is echt prima! De kaarsen zijn práchtig, ze lijken zo echt dat mijn schoonzoon zich zorgen maakte of die niet ‘druppelen’ op zijn salontafel. Hij had niet eens door dat die niet echt zijn. Echt SUPER mooi!!

Svar från JUNOfires
Ik ben ontzettend blij met mijn ervaring bij JUNOfires! De producten zijn echt fantastisch de ledkaarsen zien er superrealistisch uit en brengen meteen gezelligheid en sfeer in huis. Ze zijn stijlvol, veilig (geen open vuur) en voelen echt als een mooie toevoeging aan je interieur.
Wat ik nog belangrijker vond dan de geweldige producten, is de topservice. Ik kreeg super snel antwoord op mijn vraag via email, precies zoals je hoopt bij een klein, betrokken bedrijf. De reacties zijn snel, vriendelijk en oplossingsgericht, waardoor je je als klant echt gehoord voelt.
Bovendien is de levering snel en zorgvuldig verpakt, wat natuurlijk altijd een pluspunt is. Kortom: een absolute aanrader voor iedereen die kwaliteit én service belangrijk vindt!

Svar från JUNOfires
Superproduct, mijn hond had een kaars met zijn staart van de tafel gegooid, ik krijg gewoon gratis een nieuwe kaars!! Afstandsbediening werkte niet goed, gewoon een nieuwe. Zeer prettig mailcontact. Kaarsen zijn supermooi.

Svar från JUNOfires
Super blij met deze prachtige kaarsen. Staan mooi in ieder interieur. Ik was nooit van nepkaarsen, alleen ogen deze zo echt en ervaar ik het voordeel ervan -mede door de timer functie die erop zit.
Onlangs deed een kaars het niet goed. Dit is zo netjes opgelost door het team achter Junofires - ik kreeg een set nieuwe kaarsen gestuurd incl. een grote kaars als kado.💚 Dat is nog eens service.

Svar från JUNOfires
Junofires ledkaarsen zijn al jaren de uitkomst hier in huis om met gemak en een veilig gevoel sfeer te creëren. Want ik hoef ze niet een voor een met de hand aan te doen. Je stelt 1x de timer in en het werkt vanzelf. Voor een drukke moeder met vier kinderen ideaal! Ook hoef ik me niet druk te maken over brand of druipend kaarsvet terwijl de kaarsen wel van echte wax zijn en een warm, flikkerend licht uitstralen. Ze staan hier overal. De woonkamer, de slaapkamers en zelfs de badkamer. Het geeft zo'n verzorgd en rustig gevoel. Ik heb wel eens andere merken cadeau gekregen maar die halen het niet bij Junofires.

Svar från JUNOfires
Wat een lieve mensen werken hier! Snelle service, goede klantenservice en top producten. Je merkt aan alles dat dit bedrijf met liefde door de eigenaar wordt gerund! Ik vertel niet voor niets aan iedereen over deze kaarsen!

Svar från JUNOfires
Heel erg blij met de kaarsen! Mooie afwerking en ze lijken net echt, zeker ‘s avonds. Daarnaast zeer tevreden over de klantenservice. Eén van de 10 kaarsen die ik besteld had, deed het wel maar werkte niet met de afstandsbediening. Erg goed en snel geholpen en naast een nieuwe kaars zelfs wat extra’s gekregen. Heel netjes.

Svar från JUNOfires
Super service! Na ontvangst deed één van de Juno ledkaarsen het helaas niet. Direct contact opgenomen en ik kreeg binnen no-time een nette reactie én een oplossing. Alles is snel en vakkundig geregeld. De kaarsen zelf zijn prachtig, geven warm licht en zijn van topkwaliteit. En dan die geweldige timerfunctie, ideaal! Kortom, echte aanrader — zowel het product als de klantenservice!

Svar från JUNOfires
Prachtige kaarsen. Mooi materiaal en mooi warm licht. Fijne klantenservice. Toen we scheve lichtjes kregen werden er meteen nieuwe opgestuurd met een extra kaars. Ik ben fan, van de webshop én de kaarsen.

Svar från JUNOfires
Ik heb 29 december besteld, het is nu 14 januari. Ik zit helaas al 2 weken te wachten op mijn bestelling. Na 1.5 week niks gehoord te hebben kreeg ik opeens bericht dat een kaars niet op voorraad was daar kon ik een andere kaars voor kiezen. Op mailtjes wordt pas dagen later gereageerd. Bestelling is verzonden, staat al 2 dagen op aangemeld bij dhl maar nog niet ontvangen door dhl. Ik ben dit niet gewend van junofires maar dit maakt wel dat ik ze niet meer zo snel zal aanraden aan andere. Ik weet ook niet of ik hier zelf nog zal gaan bestellen helaas. Klantenservice is op dit moment ver te zoeken.

Svar från JUNOfires
Mooie kaarsen! Gezellig licht, bijna niet van echt te onderscheiden. 1 kaars kwam aan met 2 kapjes in, onmiddellijk snel verder geholpen dat eigenares een nieuwe opstuurt.

Svar från JUNOfires
Super mooie kaarsen en ze staan echt waanzinnig mooi in huis. Er was een kaars beschadigd en ik kreeg direct een nieuwe opgestuurd. Super service!

Svar från JUNOfires
Mooie set beige rozenkaarsen besteld met afstandsbediening. 1 kaars was beschadigd. Mail gestuurd en er werd snel op gereageerd.
Inmiddels een nieuwe kaars ontvangen. Wat een geweldige service! En de kaarsen zijn echt prachtig. Aanrader.

Svar från JUNOfires
Top service en prachtige kaarsen! Ik had de kaarsen gezien op de achtergrond van een podcast die ik beluister. Een set van vier grote kaarsen en twee losse diner kaarsen besteld in beige. Helaas deed bij één grote kaars de timer het niet. Daarvoor direct contact opgenomen met de klantenservice om een oplossing te zoeken in de hoop dat ik het zelf kon repareren. Na twee pogingen is dat helaas niet gelukt. Daarom heb ik een nieuwe kaars én een cadeau gekregen. De kaars waarvan de timer het niet deed mocht ik behouden en staat decoratief ergens anders in huis. Ik ben geholpen door Lieteke! Heel erg blij mee! Ik zal hier zeker in de toekomst weer bestellen. De kaarsen zijn daarnaast namelijk prachtig en van goede kwaliteit.

Svar från JUNOfires
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.