Ik heb mijn pakketje ontvangen op de verwachtte datum. De juweeltjes die ik heb besteld zien er exact zo uit als op de website. Het pakketje zelf voelde ook heel persoonlijk: de juweeltjes zaten netje... Se mer
Det här tycker kunderna
Très déçue par la qualité des bijoux. J’ai acheté un collier et un bracelet qui se sont tous les deux cassés après environ un mois d’utilisation normale. Je suis retournée en boutique pour demande... Se mer
Företaget har svarat
Hele toffe pop-up winkel in Gent die in de iconische kleuren is ingericht. De juweeltjes zijn echt hemels en er is zoveel keuze dat je er bijna keuzestress van krijgt :)) Ze zijn altijd enorm behulpza... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
We show you the most beautiful trendy jewelry accessible at a fair price for all women. For questions, you can reach us at customer-service@june21.be.
Kontaktuppgifter
Antwerpse Steenweg 136 bus 0101, 9080, Lochristi, Belgien
- customer-service@june21.be
- june21.be
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zaaaalige juwelenwinkel!
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit
Als ik kon zou ik nul sterren geven
Als ik kon zou ik nul sterren geven. Op 3 november een bestelling gedaan en nog steeds niets ontvangen. De link van Bpost blijft staan op 'in verwerking'. Ondertussen al proberen te bellen, mailen.... zonder succes. Zeer slechte service!!
Juwelen zelf zijn heel mooi
Juwelen zelf zijn heel mooi. Jammer genoeg zat er 1 ring niet bij mijn bestelling, waarop ik vervolgens langer dan anderhalve maand op heb moeten wachten. De communicatie verliep helemaal niet vlot.
Ik had een pakketje besteld
Ik had een pakketje besteld, dat ik gisteren heb ontvangen. In totaal 3 juweeltjes, maar er zaten er maar 2 in. Gisteren heb ik ze zowel op Instagram, mail als telefoon proberen te bereiken, maar geen reactie. De juweeltjes die ik wel heb ontvangen zijn prachtig, maar graag had ik het 3e paar ook nog gehad. Ik hoop dat ik 1 van deze dagen nog iets hoor van hun, want momenteel heb ik er geen vertrouwen in, gezien de reviews.
UPDATE: Eindelijk hebben ze mij gecontacteerd via mijn gsm nummer. Ze hebben gezegd dat inderdaad communicatie één van hun zwakke punten is, maar dat ze dit binnenkort gaan oplossen. Onmiddellijk hebben ze mijn geld teruggestort en daarbovenop ook nog eens een kortingscode aangemaakt die ik kan gebruike voor 30 euro korting op de website. De klantenservice heeft dus nog wat probleempjes, maar eenmaal je ze te pakken krijgt, helpen ze je echt heel goed verder! Geduld hebben is dus de boodschap, maar het komt goed!
Heel erg positieve ervaringen met june…
Heel erg positieve ervaringen met june 21. Heel behulpzaam en kwalitatief zo fijne juwelen. Enorm mooi ook altijd. Ik ben fan!
Goede klantenservice
Ik bestelde laatst iets bij June21 maar jammer genoeg raakte mijn pakketje verloren bij de post. Ze hebben uiteindelijk mijn pakje opnieuw verstuurd en omwille van de vertraging er een kleine attentie aan toegevoegd! Heel leuk om te ontvangen 🫶🏻🫶🏻🫶🏻 Ik ga hier zeker nog juweeltjes bestellen want er zitten keer op keer speciale items in hun gamma. Bedankt!
slechte klanten service
Ik heb voor 80 euro besteld en het pakketje is na drie weken nog steeds niet aangekomen. Als ik contact opneem (via elk medium) wordt er niet geantwoord.
Slechte service
Een prachtig armbandje gekocht in Knokke, maar helaas na 2 weken al kapot uit het niets. Heb gemaild, een dm gestuurd en gebeld, zonder reactie of een oplossing
Slechte service dit
Goede kwaliteit van juweeltjes
Goede kwaliteit van juweeltjes. Heel mooie en gevarieerde juwelen voor iedereen wat te vinden! Heel leuke en mooie winkel en vriendelijke mensen😊
goeie kwalitatieve juwelen!
goeie kwalitatieve juwelen!
personeel on top!
ook zeer mooie stuks voor lage prijs
Heel mooi!!
Super mooie kwaliteitsvolle juwelen!
Leuke juwelen van goede kwaliteit
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.