Juhls fuge & bådservice Omdömen

5. Glasfiberreparation
  6. Impregneringsföretag
  7. Småbåtshamn

Skrivet av företaget

Juhl’s fuge & båd service skiller sig ud ved at kombinere professionelt fugearbejde til bygninger med specialiseret vedligehold og service af både – alt sammen udført med fokus på holdbare løsninger og tæt kundedialog. Tilfredse kunder er altafgørende for os. Mange håndværksfirmaer specialiserer sig enten i byggeri (fuger, tag, badeværelser) eller i bådservice. Denne virksomhed tilbyder begge dele under samme tag, hvilket ikke er almindeligt i branchen – især i lokalområdet. Vi har 10års erfaring inden for både samt fugebranchen.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

8 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har lige haft Nikolaj ude og…

Vi har lige haft Nikolaj ude og udskifte fugerne omkring vores vinduer, samt lidt indvendigt fuge arbejde. Rigtig flot arbejde og dejligt med en håndværker som overholder sine aftaler, både ved tilbudsgivning og udførsel af arbejdet, kom Nikolaj til aftalte tid. Så kan helt klart anbefale Nikolaj.

2 mars 2026

Svar från Juhls fuge & bådservice

Mange tak for anmeldelse christina

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget handler jo om både kemi og…

Meget handler jo om både kemi og professionalisme, når man skal opleve det ypperste samarbejde! Jeg havde Nikolaj på besøg i dag for at lave flotte fuger i mit køkken og badeværelse. Han er en høflig og venlig mand, som virkelig tænker selv og foreslår fuge farve, så det bliver pænest muligt. Arbejder med fokus og engagement og jeg er så glad og tilfreds! Og jeg er stærkt detalje orienteret!

3 februari 2026

Svar från Juhls fuge & bådservice

Tusind tak for anmeldelsen Elisabeth det var en fornøjelse at komme forbi og lave en opgave, ved dig. Rigtig god dag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionelt arbejde og flotte resultater

Jeg har brugt Nikolaj fra Juhl's Fuge & Bådservice til flere opgaver på min sejlbåd, og jeg er meget tilfreds. Han udførte gelcoat-reparationer og udskiftede fuger omkring nye plexiglasvinduer – resultatet blev virkelig flot. Han lukkede også gamle skruehuller, som blev pænt udført, selvom det naturligvis ikke er muligt at farvematche 100% på en 30 år gammel båd.
Professionelt arbejde til en fair pris. Kan varmt anbefales.

9 september 2025

Svar från Juhls fuge & bådservice

Mange tak for anbefalingen vi glade for at kunne hjælpe.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En fantastisk oplevelse at samarbejde…

En fantastisk oplevelse at samarbejde med Juhls Fuge og Bådservice. Et yderst professionelt firma, som overholder alle aftaler – både hvad angår tilbud, tidsplan og udførelse. De kom som aftalt og udførte opgaven til perfektion.

Arbejdet er virkelig flot udført, og vores båd har nu fået nye fuger i alle vinduer med et resultat, der lever helt op til forventningerne (og mere til). Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger og vil uden tøven bruge dem igen.

16 juni 2025

Svar från Juhls fuge & bådservice

Tak for anbefalingen michel.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service og flot udført arbejde…

Super service og flot udført arbejde ved min trappe, i køkkenet langs min bordplade og på badeværelset. Kan kun anbefale Nicolaj.

4 juni 2025

Svar från Juhls fuge & bådservice

Tak for anbefalingen, vi glade for at kunne hjælpe.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.