Jeg bestilte et skilt til kobberbryllup, og selve produktet var rigtig fint og levede op til forventningerne. Kvaliteten var god, og det var et flot skilt. Men kundeservicen var desværre ikke eks... Se mer
Det här tycker kunderna
Elendig kundeservice. Har skrevet 5 mails til dem, ingen respons. De har ikke et telefon nr man kontakte dem. På hjemmesiden står der en produktion tager 2-8 dage og ikke hverdage. Modtog forsent. Ald... Se mer
Bekymring uden grund. Nemt at bestille. Da de ikke havde rigtig gode anmeldelser på trustpilot, var jeg lidt bekymret. Jeg skrev til kundeservice og spurgte ang forventet levering. Jeg fik svar dage... Se mer
Hurtig levering ( syv dage efter bestilling til ikke brofast ø ). Hus nummeret levede helt op til min forventning. Hurtige tilbagemeldinger efter bestilling. Trak først pengene når varen var leveret.... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Juhls Design tilbyder en bred vifte af dekorationer til fester og dagligdagen. Vi ønsker at hjælpe med at gøre boligen mere personlig gennem vores fine dekorationer udskåret i træ og akryl. Nogle af vores mest populære produkter er vores højdemåler, hvor du kan få graveret eget navn på. Vi står indenfor det vi laver og alle vores produkter er lavet af træ i høj kvalitet.
Kontaktuppgifter
Har besvarat 3 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hurtig levering og flot arbejde.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Har skrevet 5 mails til dem, ingen respons. De har ikke et telefon nr man kontakte dem. På hjemmesiden står der en produktion tager 2-8 dage og ikke hverdage. Modtog forsent. Aldrig igen.
Kundeservice er ikke eksisterende
Men kundeservicen var desværre ikke eksisterende. Når man bestiller til en bestemt dato, er det rigtig vigtigt at kunne få fat på virksomheden og få bekræftet, om pakken når frem i tide. Jeg både skrev mails og ringede flere gange uden nogensinde at få svar. Det virker ærligt talt som om deres telefonnummer ikke længere er i brug, og der blev heller ikke svaret på mail.
Det skaber en stor usikkerhed, når man står med en vigtig dato og ikke aner, om ens bestilling når frem eller ej. Så et fint produkt, men en meget dårlig oplevelse med kundeservice og kommunikation.
Jeg har for 3 uger sidden angivet en…
Jeg har for 3 uger sidden angivet en ordre som er til konfirmationsgaver. Der stod der var 2-8 dage levering - intet modtaget 3 uger efter. Jeg har sendt dem 4 mails og høre intet tilbage fra dem …
Nul kundeservice
Har prøvet at kontakte deres Kundeservice over flere omgange unden held.
Jeg har lagt en ordre for 8 dage siden
Jeg har lagt en ordre for 8 dage siden. Har henvendt mig på deres såkaldte kundeservice, via mail to gange. Har dog ikke fået respons i nu- hvilket undre mig. Jeg er nu en smule bekymret og tænker om min ordre kommer frem til min søns konfirmation. Ihvertfald den dårligste form for kundeservice jeg længe har set.
Fem stjerner
Stor tilfredshed
Ekspeditionstiden var som lovet.
Meget smukt kobberhjerte til æresport, jeg er meget tilfreds.
Det var hurtig levering .
Det var hurtig levering .
Fik mail om hvor langt I var i med opgaven.
Et rigtig flot resultat TAK
Yay…!
Jeg bestilte aaalt for sent (i forhold til at det var en gave til barnedåb) Mirakuløst kom gaven flere dage før…!
TAK…!
Dårlig service
Jeg bestilte 3 skilte, men modtog kun 2. Jeg har kontaktet dem flere gange uden nogen respons både på mail og telefon den sidste måned. Virkelig dårlig service.
Hurtig og nemt
Har bestilt husnr
Har bestilt husnr. For 1,5 mdr. siden. Har intet modtaget eller hørt. Har sendt mail til kundeservice, har intet svar fået.
Køb ikke her, det er fusk og man kan ikke få kontakt til firmaet!
Jeg bestilte en højde måler + pile…
Jeg bestilte en højde måler + pile d.31.1. På hjemmesiden står der, at den produceres i løbet af 2-8 dage. Jeg har endnu ikke fået mail om, at noget er sendt. Jeg har sendt to mails til deres kundeservice uden nogen former for respons.
Jeg kan virkelig ikke anbefale dette firma - en ting er, at de ikke sender deres ting til tiden, men at de heller ikke svarer på henvendelse er virkelig skod.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.