Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vil du lave en hurtig og fair handel? Så tag fat i Jesper / J.S. Biler. Jesper var super fleksibel og muliggjorde at jeg kunne putte børn inden vores møde kl. 20.30 (!). Jeg kan godt forstå at han sæl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har købt vores første elbil hos Jesper/JS Biler, og kan helt klart anbefale køb ved ham, vi fik ekstremt god service, han er behjælpelig hele vejen igennem, plus han er virkelig hurtig til at ve... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har haft en rigtig god oplevelse hos JS Biler i Herning. Selvom bilen Kia EV6 var importeret, sørgede de for tydelig og grundig dokumentation, der viste, at den fortsat havde fabriksgaranti fra Kia... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi gik målrettet efter en Kia E Niro Advance. Havde været i næsten hele Jylland, kun for at finde ud af at ingen forhandlere af import biler tog det med garanti særlig alvorligt. Indtil vi kom forbi J... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Uforglemmelig god service

Laved en byttehandel med Jesper fra JS biler, og vi fik en helt igennem fantastisk service hele vejen igennem. Kan stærkt anbefale at købe bil her! Jesper gik i detaljen med alt og leverede en service langt over standarden. Super behagelig person og vi følte os så tryg ved at købe bil her.

24 april 2025

Hej Pia.

Tak for din anmeldelse. Det var en gensidig fornøjelse at handle med jer. Endnu engang tillykke med jeres nye bil.

Excellent support

Jesper is an outstanding dealer who goes above and beyond for his clients. He provides excellent support and responds to messages promptly, even after the sale is completed. I highly recommend him!

7 april 2025

Hi Vagner.

Thank you for your kind words. You are always welcome to contact us again, should you require any further assistance.

Best regards

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak for en god proces med elbil-køb!

Tak for en god proces med elbil-køb!
Vi oplevede en god fleksibilitet i forhold til, at vi kom langvejs fra og også gerne lige ville nå at have elbilen til et FDM tjek inden det endelige køb.

18 februari 2025

Hej Arne.

Mange tak for din positive anmeldelse. Vi takker også for handlen. Tillykke med jeres nye bil.

Smooth,professional,high level costumer service

Smooth,professional,high level experience🙃
We buy our first EV car from JS biler last month:
First we find the on internet
we found the car we were looking for
We get in contact with them
We ask for a price to our old car ( we got a good price I can say from them , compare with the another 2 offer that we have from another 2 Car dealers that offer as shit money for the car)
Then we agree of everything ( sold price for the old car and day of a driving test)
We drive to them ( 2hour far from us, but definitely worth the time ) for the test drive
We like the car
We signed the agreement for sale and buy the cars
We agree that we will come back in the next weekend to get the exchange so by that time I can sort the finance from my bank
They hold the car for us 7 days
After I pay for the new car we agree again that we will come on Saturday at the hour that suits us the best
We get the we swap cars in less then 15min ( with everything)
We drive happily back home in our new EV car 😁

In conclusion:
✅Highly recommend
✅highly professional service
✅very good costumer service
✅good price ( at least for our situation we was happy with the exchange money we got for our old car )
✅overall we are very happy

Thanks JS Biler for you time and effort 👍

17 januari 2025

Hi Gabriel.

Thank you so much for your positive review. It is highly appreciated. I can only say that doing business with you was likewise a fantastic experience from our point of view. Congratulations with your new car. We hope to see you in our store next time you need a new car.

Best regards

Service på Aller højeste plan

Service på Aller højeste plan
Jeg vil blot sige tak for en yderst god service ved Jer. Hurtig respons, og yderst hurtig hjælp. Skal jeg have bil en anden gang og noget passer - ser jeg gerne Jeres vej, selvom det desværre ikke endte i en handel denne gang.

18 september 2024

Hej Ditte.

Tak for dine pæne ord. Du er altid velkommen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ærlig og redelig handel

Ærlig og redelig handel, meget tilfredstillende forløb.
Hvorfor ikke 5 stjerner, der er simpelthen mega langt til Herning.

9 augusti 2024

Hej Søren.

Tak og i lige måde. Du må flytte lidt tættere på Herning inden du skal købe bil næste gang så vi kan få den sidste stjerne med. Gode tilbud, og ærlig betjening er værd at køre lang efter ;)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Efter en pludselig indskydelse kiggede…

Efter en pludselig indskydelse kiggede vi forbi Jesper og Co. Vi havde forelsket os i en Tesla M3 - fik en prøvetur - blev overbevist om at det skulle være den ❤️
Fik handlet og afhentet ugen efter. Efterfølgende viste det sig at der manglede et dæksel til anhængertræk - dette blev fremskaffet af Jesper og vi fik det afhentet - Vi har nu haft bilen i 3mdr og der har intet været med den.
Min kone og jeg har kun positivt at sige om Jesper og Co.

11 maj 2024

Svar från JS Biler ApS

Tusind tak for den pæne anmeldelse.

Rigtig god oplevelse

Vi købte en rigtig fin Kia e niro af Jesper. Vores første el bil. Vi følte os trygge og godt tilpas ved Jesper hele vejen. Jesper svarede på alt vi kunne finde på at spørge om og vi fik mange gode råd undervejs. Super arbejde Jesper. Mvh Tove og Peder fisker Jensen

17 april 2024

Svar från JS Biler ApS

Tusind tak for de pæne ord.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde en god oplevelse med køb og bytte…

Havde en god oplevelse med køb og bytte af min bil. Super flot hvid ev 6 og anhængertræk til en god pris. Kan ikke sige så meget andet, end jsbiler godt kan anbefales. Vi ses igen 😁

22 april 2024

Svar från JS Biler ApS

Tak for din pæne anmeldelse. Det var en gensidig fornøjelse at handle med jer. Vi ser frem til at se jer i butikken igen.

Super god oplevelse

Super god oplevelse.
Vi har købt en ny, tysk importeret, Kia EV6 af Jesper. Vi købte bilen uden at have set den i virkeligheden. Vi bad om, at den fik monteret træk og blev rustbeskyttet inden levering.
Vi overførte det fulde beløb for bilen til JS-biler dagen før vi afhentede bilen.
Da vi hentede bilen, var alt som aftalt, alt var klargjort og vi var kørende efter overdragelse af nøglerne.
Der er intet at klage over, vi har fået den bedste behandling og kan kun anbefale JS-Biler. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️+ fra os

7 april 2024

Hej Else.

Tusind tak for den pæne anmeldelse og tillykke med den super lækre nye bil.

Super købsoplevelse

Super købsoplevelse. Begge ben på jorden og sund fornuft. Kan klart anbefales.

22 mars 2024

Hej Jørgen.

Tak for din pæne anmeldelse og tillykke med din nye vogn.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En meget positiv oplevelse at handle…

En meget positiv oplevelse at handle hos JS biler. Ærlig og troværdig. Mine varmeste anbefalinger.

11 mars 2024

Hej Katrine.

Tak for de pæne ord. Det var en gensidig fornøjelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde en meget positiv oplevelse

Jeg havde en meget positiv oplevelse, da jeg var på besøg hos JS-biler i Herning.
Rigtig fin service og betjening. Skal jeg igen have ny bil, vil jeg bestemt se, om de har lige netop en bil for mig.

14 februari 2024

Hej Esther.

Tak for din anmeldelse. Vi ser frem til at se dig i butikken igen i fremtiden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tusind tak for handlen Jesper.

Tusind tak for handlen Jesper.
Nemt og bekvemt handel og jeg er yderst tilfreds med din tilgang, professionalisme og opfølgning hele vejen igennem.
Mine største anbefalinger herfra :-)

24 januari 2024

Hej Phat.

Tak for anbefalingen og i ligemåde.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har nu handlet en del biler med JS…

Har nu handlet en del biler med JS biler

Jesper har altid styr på sine ting, og han udlevere altid et fantastisk køretøj

Tak for endnu en handel Jesper.

31 januari 2024

Hej Mikkel.

Tak for de rosende ord.

Du siger bare til næste gang bilen skal udskiftes så står vi klar.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Man føler sig i gode hænder fra start…

Man føler sig i gode hænder fra start til slut af handlen.
Jesper svarer hurtigt på alle spørgsmål, og hjælper gerne efter afsluttet handel.

Kæmpe anbefaling herfra 💪🏻👍

16 december 2023

Hej Søren.

Tak for anbefalingen. Det var en gensidig fornøjelse.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Køb af Tesla model 3

Jeg har købt en Tesla M3 hos JS biler i september 2023. Mit indtryk af JS var, at han var tillidsvækkende og jeg købte min første elbil af ham.
Efterfølgende var der nogle problemer med bilen, som der har været en kommunikation mellem ham og mig. Min evaluering af forløbet har været således at jeg bedømmer den til 3 ud af 5. Det er altså lige over middel.

10 januari 2024

Hej Jesper Neerholt Sørensen

Først og fremmest tak fordi du finder mig tillidsvækkende og at du finder at din oplevelse har været over middel. Det synes egentligt også er velfortjent så tak for det. Mig bekendt har der dog ikke været problemer med bilen udover at du en måned efter købet konstaterer at du er punkteret på et dæk – som vel dårligt kan betragtes som et problem med bil. Du mener vi skal betale for det på trods af det ikke er en køberetlig mangel at du punkterer i bilen. Det er der imod en udefrakommende hændelse og du er derfor ikke berettiget til at vi skal lappe eller udskifte dækket. På trods af det tilbyder vi dig at betale for at du kan få lappet dækket for at lade tvivlen komme dig til gode hvis den skulle have været punkteret da du købte bilen. Din egen mekaniker konstaterer at dækket ikke kan lappes men skal udskiftes. Vi tilbyder dig derfor (selvom du ikke er berettet til det) 500 kr. i kulance som er det vi kan købe et nyt sommerdæk til bilen for. Du sender mig senere en regning på at du har skiftet alle 4 dæk til helårsdæk i forhåbning om at jeg vil deltage med mere end 500 kr. De 4 dæk kunne du i øvrigt have købt meget billigere hos os end hos din mekaniker. For mig kan det virke unødvendigt at jeg skal betale for at du skal have et nyt sommerdæk som er punkteret når du nu alligevel ikke har tænkt dig at bruge det. Skifter man dæktype (vinterdæk/helårsdæk/sommerdæk) så skal man nemlig skifte alle 4 dæk. Ikke desto mindre har jeg alligevel betalt dig de 500 kr. som aftalt men som du ikke var berettiget til. Endnu engang tak fordi du fandt mig tillidsvækkende og finder evalueringen over middel. Tak for handlen.

Skøn oplevelse hos JS Biler

Skøn oplevelse hos JS Biler

Jesper tilbød mig en forsikring, til en super god pris på min Tesla.

Man kan ikke sige andet end god service og ville klart anbefale og bruge JS Biler

28 december 2023

Hej Mike.

Tak for din pæne anmeldelse. Sig endelig til hvis vi kan hjælpe en anden gang om endt det måtte være med køb / salg eller formidling af et forsikringforslag.

Awesome service

Rene gav en super behagelig service. Da vi stod og manglede bil efter vores gamle blev totalt skadet, fik de klaret klargøring af den nye super hurtigt. Han var altid oplysende og klar på at svare på spørgsmål.

14 december 2023

Hej Mark.

Tak for de rosende ord. De er givet videre til René.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.