Jp1880 Nederland Omdömen

1 020
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eerst een beetje twijfel, maar die verdween gelijk, prachtige poloshirts goede pasvorm mooi afgewerkt, alleen mijn broek was veel te groot, dat wordt dus een kleinere, er komt zeer zeker een vervolg e... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Meerdere artikelen besteld, maar een deel niet geleverd. of niet leverbaar, maar dat stond niet op de site. Onduidelijk of dit alsnog komt. Ook duurde het ongewoon lang voordat de bestelling verwerkt... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben al jaren klant bij JP1880 en heb letterlijk nog nooit een probleem gehad. De leveringen zijn vlot en wanneer er iets nageleverd moet worden dan wordt dat duidelijk gecommuniceerd. Ook de enkele... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onze eerste keer dat wij bij JP 1880 hebben besteld. Voor mijn man shirts besteld. Goede kwaliteit. Blijven na het wassen goed in model. Goede maattabel waardoor wij de goede maat in 1x bestelde. En... Se mer

Företagsinformation

1. Butik med kläder i stora storlekar
  2. Herrkläder
  3. Butik med ytterkläder
  4. T-shirtbutik

Om Jp1880 Nederland

Skrivet av företaget

Mannelijkheid, authenticiteit en stoere nonchalance – dat is waar ons merk voor staat, waarmee we de uniciteit en persoonlijkheid van onze klanten willen benadrukken.

Onze collecties zijn perfect afgestemd om moeiteloos van het dagelijks leven naar spannende avonturen over te gaan.

JP1880 gaat verder dan alleen kleding – hier presenteren we een lifestyle die net zo dynamisch, veelzijdig en uniek is als jij.

We ontwerpen coole statement-stijlen en basics voor mannen die weten wat ze willen – gewoon goed gekleed zijn!

Grote maten zijn onze specialiteit – wij maken mode draagbaar voor alle maten.
Wij bieden oplossingen voor de uitdagingen die sterke mannen tegenkomen bij het kiezen van hun outfit en bieden unieke productvoordelen.

We ontwikkelen perfecte snits en optimale pasvormen om onze klanten een draagervaring met maximaal comfort te bieden.

Door het gebruik van hoogwaardige materialen staat JP1880 voor kwaliteit, duurzaamheid en een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Dit alles in een enorme maatselectie en uitstekende kwaliteit – we cover your needs.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 020)

521 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Op tijd afgeleverd en perfect passend.

Op tijd afgeleverd en perfect passend.

25 juni 2026

Hi Herman,

Bedankt voor je feedback en de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat de levering op tijd was en dat het product perfect past. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

eerste keer besteld omdat mijn zoon…

eerste keer besteld omdat mijn zoon kleren op deze site gezien had,welke hij wou kopen. inmiddels hebben wij NOG STEEDS NIETS ONTVANGEN, ZIJN ER ZONDER ONS IETS TE LATEN WETEN ARTIKELEN GEANNULEERD ( en is er store krediet in de plaats voor gekomen) ik wil helemaal geen store krediet. ik wil mijn geld retour van de artikelen die door hun GEANNULEERD zijn EN ik wil de gehele bestelling NIET meer en al het geld RETOUR!
ik heb ze al gemaild maar geen reactie. bellen ook al geprobeerd, maar geen gehoor. morgen maar weer opnieuw proberen ons geld terug te halen!
eens en NOOIT meer dat we hier nog wat bestellen.
( sowieso is er tot nu toe enkel een bestelling geplaatst en betaald maar is er nog steeds niets geleverd. track and trace code geeft aan: pakketnummer niet bekend)
tip: gewoon bij sites bestellen die je kent OF in fysieke winkel zelf. deze site gaat op de zwarte lijst bij ons!

Hallo,

Wij begrijpen je frustratie volledig over de geannuleerde artikelen en het uitblijven van uw bestelling. Het is zeer teleurstellend dat je nog niets heeft ontvangen en dat de communicatie vanuit onze kant te wensen overlaat.

Wij betreuren het ten zeerste dat je deze negatieve ervaring heeft met onze service, vooral omdat het de eerste keer is dat je bij ons bestelt. Wij nemen je feedback zeer serieus.

Neem toch nog contact op met onze klantenservice via 0800 - 94 94 665 of stuur een e-mail naar service@jp1880.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.
Wij helpen je graag verder!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer nette polo's en zeer snelle…

Zeer nette polo's en zeer snelle levering. 👍👍👌

Hi Henk,

Bedankt voor je positieve feedback en de mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met de polo's en de snelle levering.

Kwaliteit en nette prijs

De maten komen perfect overeen. Veel sale aanbiedingen. En de kwaliteit is gewoon heel goed.

Hi- Henk,

Wat fijn om te horen dat de maten perfect overeenkomen en dat je tevreden bent met onze sale aanbiedingen. We zijn blij dat de kwaliteit naar wens is!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

altijd kwaliteit goede kwaliteit en …

altijd kwaliteit goede kwaliteit en snelle levering

Hi,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering! Bedankt voor je positieve feedback.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ze dragen ontzettend fijn,fijne…

Ze dragen ontzettend fijn,fijne pasvorm, fijn materiaal

Hi Angelique,

Bedankt voor je feedback en de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat de pasvorm en het materiaal zo in de smaak vallen. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

Leuke poloshirts

Leuke poloshirts goede kwaliteit snel geleverd

Hi,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze poloshirts en de snelle levering! We waarderen je positieve feedback enorm.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie kleding en mooie aanbiedingen

Mooie kleding en mooie aanbiedingen. Veel items voor vollere mensen, ik kan altijd slagen voor een nette prijs. Items zijn van goede kwaliteit.

23 januari 2026

Hi Elaine,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze kleding en aanbiedingen! We zijn blij dat je altijd iets passends vindt voor een nette prijs en de kwaliteit waardeert. Dank je wel voor uw positieve feedback!

Kwaliteit is goed en zit lekker

Kwaliteit is goed en zit lekker

Hi,

Bedankt voor je feedback en de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat de kwaliteit goed is en dat het lekker zit. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

1st ervaring is goed🤙

1st ervaring is okay

Hallo,

Bedankt voor je feedback. We waarderen het dat je jouw eerste ervaring met ons deelt. We hopen je in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Is niet geleverd.

Is niet geleverd.
Geen bericht ontvangen.
Moedt zelf contact opnemen.
Heb de bestelling geannuleerd. Komt niet op tijd voor mijn vakantie.
Geld nog niet terug gekregen op mijn paypall rekening.

Hallo Pieter,

Het spijt ons te horen dat je bestelling niet is geleverd en dat je geen updates heeft ontvangen. Wij begrijpen je frustratie, vooral omdat de bestelling niet op tijd voor uw vakantie arriveerde.

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 0800 - 94 94 665 of stuur een e-mail naar service@jp1880.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.
Wij helpen je graag verder!

Snelle service

Snelle service , erg goede kwaliteit en nette prijs

20 juni 2026

Svar från Jp1880 Nederland

Bedankt voor je feedback en de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent en hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede kwaliteit kleding en voor een…

Goede kwaliteit kleding en voor een mooie prijs. Levering zou wel wat sneller mogen, daarom geen 5 sterren.

20 juni 2026

Alle kleding op tijd

Alle kleding op tijd, netjes en precies passend zonder iets te hoeven terug te sturen!

17 juni 2026

Snelheid en nauwkeurigheid

Snelheid en nauwkeurigheid, ook de info over retour die bjjgesloten was. Keurig voor elkaar

17 juni 2026

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik vind dat de tijd tussen de…

Ik vind dat de tijd tussen de bestelling en de levering te groot is. Daar zitten veel te veel dagen tussen.

16 juni 2026

Hallo Michel,

Bedankt voor je feedback. We betreuren de lange levertijd en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Omdat we voor het eerst shirts met…

Omdat we voor het eerst shirts met boord onderaan gekocht hebben. Ivm het overblous effect. Pakt zeer goed uit. Ondanks de 3-XL maat.

13 juni 2026

Hi,

Wat fijn om te horen dat de shirts met boord zo goed bevallen, zeker met het overblouse-effect! We waarderen je positieve feedback enorm.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Juiste maat die ook klopt

Juiste maat die ook klopt , fijn materieaal top, en niet lang op hoeven wachten.

13 juni 2026

HI Shirley,

Wat fijn om te horen dat de maat klopt, het materiaal bevalt en de levering snel was. Bedankt voor je positieve feedback!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.