Varning – köp inte från Joyogram
Titel: Varning – köp inte från Joyogram
Omdömestext:
Jag avråder starkt från att köpa något från Joyogram. Adressen contact kanelbulle/att joyogram.com
fungerar inte och meddelanden levereras inte. Telefonnumret +46711243586 har inget abonnemang. Jag blev tvungen att spärra mitt kort efter ett köp på 1564 kronor och måste vänta 4–7 dagar för att kunna använda kortet igen. Pengarna är förlorade.
Flera svenska recensioner bekräftar problemet:
“Jag har försökt sen 27 dec 2025 att få ett presentkort som fungerar… ingen återkoppling trots upprepade mail.”
“Bluff! Presentkortet fungerar inte.”
“Uppenbart bedrägeri… tar pengarna, levererar ingenting.”
Detta företag verkar oseriöst och jag anser att ChatGPT borde ha varnat innan köp rekommenderades.
Efter svar från Joyogram
Jag har kontaktat er och jag har skickat mejl till er support utan att få något svar, och det är just därför jag skriver här.
Att ni påstår att min recension är “fake” eller “malicious” istället för att faktiskt hjälpa mig är mycket oprofessionellt. Jag har gjort ett köp, betalat 1564 kr och inte fått en fungerande tjänst.
Fakta kvarstår:
Er e-postadress fungerar inte /
ert telefon-nummer saknar abbonnemang, det går alltså inte att nå er kundtjänst överhuvudtaget.
Presentkortet fungerar inte.
Ingen återbetalning har skett
Om ni verkligen vill lösa detta, kan ni kontakta mig via den mejladress jag använde vid köpet eller ge ett konkret svar här och nu.
Tills dess står jag fast vid min varning till andra kunder.

Svar från Joyogram