Jeg bestilte sommer mystik box og en anden sæt. Der var genganger i sættene. Jeg fin 2 ens halskæder og øreringe og det er jeg ikke tilfreds med. Man kunne jo slet ikke se hvad der var i sættene og... Se mer
Företaget har svarat
Endnu engang Tak til JordensKrystaller. En glæde at modtage flere fine Krystaller. Kan mærke og se hvilken omhyggelighed og nærværende ekspertise der forefindes her. Jeg vil denne gang opfordrer alle... Se mer
Företaget har svarat
Jeg bestilte en mystery box og indholdet oversteg mine forventninger. Det var utrolig positivt at åbne pakken og der var tænkt over små ting som indpakning. Jeg vil helt sikkert købe mere fra dem. D... Se mer
Företaget har svarat
Velkommen til Jordens Krystaller – et sted hvor naturens magi, nordisk mytologi og urkraft mødes. Her handler spiritualitet ikke om sødme og glimmer, men om ægte energi, rå styrke og personlig forbindelse til jorden og universet. Vi tror på, at kraften ikke kommer udefra – den vækkes indeni. Hver sten, rune og symbol i butikken er udvalgt for sin energi, ægthed og historie. Fra runer i obsidian til ulvehalskæder, tarotkort og penduler – alt bærer en del af naturens puls og den nordiske ånd.
8300, Odder, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super hurtig levering! Bestilte en sent søndag aften og mandag morgen fik jeg allerede trackingnummer.
Indholdet var pakket så smukt med en lille hilsen i 😍
Jeg køber gerne derfra igen.

Svar från Jordens Krystaller
Fantastisk pakke er så taknemmelig over det fine ting der var i
Tusind mange tak 😊💫
God og kærlige energier til jer

Hurtigt levering.
De bestilte varer var pakket rigtig fint ind med med nogle hyggelige "gaver". Jeg blev helt glad og tankte, at der var gjort meget ud af min lille ordre. Rigtig god service!

Skønne produkter og smuk indpakning. Jeg er glad 🙏

Svar från Jordens Krystaller
Jeg har gemmen flere omgange købt hos dem. Venlig og imødekommende kommunikation. Der er tænkt på de små detaljer. Der følger altid en beskrivelse af anvendelse muligheder med. Indpakning og små hilsner, får smilet frem ved modtagelsen af pakken.
I år (2025) har jeg forkælet mig selv med advent kalender. Det er en gennemført kalender. Der er en rød tråd i temaer. Elegant indpakning.
Min største anbefaling her fra

Svar från Jordens Krystaller
Jeg har købt deres spændende Mystery Box. Den var fyldt med mega lækre overraskelser😍
Tusinde tak, det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller hos jer❤️😃
Mvh Annekathrine

Svar från Jordens Krystaller
Spændende lille wepshop, hurtig levering, fin pakke med en lille gave ved.

Svar från Jordens Krystaller
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.