zeer slechte behandelend met retour…
zeer slechte behandelend met retour materiaal , krijg nog € n750,- euro terug ben al vanaf februari bezig om geld terug te krijgen , ene Marco wimpelt alles af constant ben benieuwt .
Mooie materialen en scherpe prijs.
Bestellen was snel en eenvoudig.
Assortiment uitgebreid met scherpe prijzen. Communicatie kan iets beter maar marco hield me prima op de hoogte. Alles in delen geleverd maar resultaat is super. Montage was eenvoudig en compleet.
Slecht contact en pakket wordt niet netjes geleverd de levering heeft 2 maanden geduurd wegens verliezen van het pakket, pakket zat helemaal onder de gaten en deuken
Heel slecht bedrijf heel lang zitten wachten op een spoiler weken!!! Komen met mooie praatjes dat levertijd vermeld staat etc etc. Vervolgens spoiler beschadigd.
Mensen koop hier aub niets u krijgt spijt!!!!
Wat is dit toch een waardeloze snot webshop, ik ben niet gouw boos maar deze webshop mag van het internet. Na 15 dagen maar eens gebeld waar het bleef, glad dit glad dat vertraging… het bekende riedeltje, dus ik annuleer het, eerst telefonisch vervolgens via de mail, 2x dus echt geannuleerd. Krijg ja een mail terug, weet u het zeker? En vervolgens wordt het gewoon afgestudeerd na 20 dagen. En nu mag ik de retour kosten van de dpd zelf betalen en 14 dagen wachten op m’n geld.
na 2 weken besteld te hebben niks gehoord. dan maar zelf mailen, blijkt dat er niks op vooraad is dus moet ik af wachten van de fabriek. inmiddels al bijna 6 weken verder en hoor niks vanuit jkm performance en moet er zelf achteraan blijven mailen want hun inttereseert het niks.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.