Je t'aime Omdömen

TrustScore 4 av 5

1. Smyckesbutik

Hos Je t’aime skapar vi smycken för livets alla ögonblick. Från exklusiva diamanter, ädelstenar och pärlor till tidlösa silver och guldsmycken. Hittar du inte det du söker? Vi designar gärna ett specialsmycke just för er. Välkommen in i våra butiker: Hamngatan 14, 111 47 Stockholm Åhléns City, Klarabergsgatan 50, 101 29 Stockholm

Bra

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Jag fick hjälp att designa ett par…örhängen och en ring.

Jag fick hjälp att designa ett par örhängen och en ring av Veronika på Je t'aime och hennes färdigheter som designer tillsammans med förmåga att fånga in mina önskemål och få ned dem i praktisk produkt är imponerande! Jag är mycket nöjd med designen, det finns ingen som har sådana smycken som jag, de är unika och mycket vackra. Veronikas professionalism, känsla för kundens önskemål och stil och ordning och reda är något jag rekommenderar för alla som önskar sig ett smycke som är vackrare än vad alla andra har på stan.

6 mars 2026

Fantastisk bra service från Agnes

Fantastisk bra service från Agnes!

Hon var personlig, kunning och otroligt trevlig. Hjälpte oss att hitta rätt vigselringar och vi kände oss trygga i hennes händer med hennes expertis. 10/10 i service.

28 februari 2026

Fantastik service!

Fantastisk service!
Fick hjälp att designa ett smycke för mig och min fru. Fick bra tips och vägledning, de gjorde prototyper för varje uppdaterad variant av smycket för att se att det passade i storlek och utseende. Speciellt tack till Veronica som hjälp oss genom hela processen av att designa våra smycken!
Stark rekommendation!

10 december 2025

Köpte två silverringar med…

Köpte två silverringar med guldplätering,a 400-500 hundra. Efter en månad försvann guldet, fick två nya med kommentaren att de inte fick utsättas för vatten, svett och att detta med att få nya var ett undantag man gjorde.Ringarna hade använts som man gör med ringar.
Nu en månad senare är dom nya lika dana, oerhört dålig kvalitet. Har köpt ringar för 39kr som hållit bättre.

30 augusti 2025
Logotyp för Je t'aime

Svar från Je t'aime

Hej Eva,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att ringarna inte levt upp till dina förväntningar. Våra smycken med guldplätering är känsligare än massivt guld, och därför rekommenderar vi alltid att undvika kontakt med vatten, svett, parfym och liknande för att förlänga livslängden. Att du tidigare blev ersatt med ett nytt par visar att vi försökt hitta en lösning, men vi förstår att du ändå känner dig missnöjd. Vi tar med oss din feedback när vi ser över våra produkter och produktbeskrivningar, så att det blir tydligare vad man kan förvänta sig.
Agnes

Hål i öronen

Dottern skulle ta hål i öronen. Väldigt trevlig och hjälpsam tjej. Duktig med barn och gjorde hål snabbt och pratade lugnt med dottern. Dottern var överlycklig och stolt. Tack för bra hjälp. Detta var på Väla.

1 maj 2025

Världsklass

Fin butik med många välmöjligheter som skiljer sig från andra varumärken. Supertrevlig & välutbildad personal som gör det lilla extra för att möta ens behov & önskemål. Otroligt nöjd med mitt besök & lär absolut komma tillbaka!

15 april 2025