Jeansclub Omdömen 18

1 stjärna

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har sendt 2 par bukser retur for 2…

Jeg har sendt 2 par bukser retur for 2 uger siden, ikke modtaget nogen mail eller penge retur. Jeg har yderligere skrevet en mail, hvor jeg beder om svar for hvorfor jeg ikke har fået penge/svar tilbage. Enten bliver jeg snydt for 900 kroner, eller også er det en useriøs virksomhed, som ikke går op i kundeservice og svare på mails. Dårlig oplevelse fra min side af, indtil videre. Håber stadig på svar hurtigst muligt.

3 mars 2026

Lortekvalitet

Hørte de lukkede på tiktok og det hele var nedsat. Dog kan jeg nu godt forstå det. Bukserne kom med en smadret knap plus de er så forfærdeligt lavet at mønstret på baglommerne er syget igennem bukserner og det gør dem umulige at bruge. Forfærdeligt kvalitet. Kunne have købt to par af bedre kvalitet på temu. Ikke spild jeres penge.

16 januari 2026
Logotyp för Jeansclub

Svar från Jeansclub

Hej Matthew,

“Lortekvalitet” ligefrem – det er vi bestemt ikke enige i. De fleste bukser, vi sælger hos Jeans Club, ligger på mellem 400–450 GSM, hvilket faktisk er en rigtig god kvalitet.

Hvis du har modtaget et par bukser med en ødelagt knap, så er det selvfølgelig en produktionsfejl. I sådan et tilfælde sender vi enten pengene retur eller et nyt par, da det bestemt ikke er standard for de bukser, vi sælger. Det ville du også vide, hvis du havde kontaktet os på mail efter modtagelsen.

I forhold til at du ikke kan bruge baglommerne på de lyseblå Akello jeans, skyldes det, at hvis man vil ramme det udtryk med broderi hen over baglommerne, er det den eneste måde at lave designet på. Så det er altså helt bevidst. Hvis man kan lide designet, er det desværre noget, man må leve med.

Du har selvfølgelig stadig fuld ret til at returnere bukserne, men vi har hverken hørt fra dig, eller kunnet se at du har brugt vores returportal.

Med venlig hilsen
Emil / Jeans Club

IKKE DET VÆRD.

DÅRLIGT.
Ik spild jeres penge på denne virksomhed 👎
Jeg købte nogle jeans den 17 februar. Det var meningen at det skulle have været en gave, men det bliver det ikke til nu…..
den 19 fik jeg en notifikation om at min ordre nu er registreret hos GLS. Det er i dag den 27 om aften og jeg har endnu ikke fået en eneste opdatering.

Jeg skrev til deres kunde service den 25, og har fået intet svar lige siden .

Penge er trukket, ingen busker og ingen gave til min kæreste. Øv øv øv.
Dårligt kommunikation, dårlig oplevelse , kan godt forstå at virksomhederne lukker.

27 februari 2026
Logotyp för Jeansclub

Svar från Jeansclub

Hej Liva,

Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig kede af din oplevelse.

Vi trækker naturligvis aldrig penge uden at levere den vare, du har bestilt. Der har desværre været en del kaos her i slutningen af februar, da vi har været i gang med at flytte vores resterende lager til et midlertidigt sted, og derfor er denne fejl desværre sket i dit tilfælde. Det har vi heldigvis fået styr på nu, både i forhold til kundeservice og forsendelser, men derfor er det stadig dybt beklageligt.

Vi har selvfølgelig svaret dig på mail for en uges tid siden, men vi bestræber os på at svare inden for 48 timer. Vi burde dog også have refunderet pengene med det samme, da vi så din mail, eftersom vi desværre ikke kunne levere ordren på grund af en lagerfejl under flytningen. Hvis du stadig ikke har modtaget pengene. Så skriv til os med det samme:)

Vi beklager meget din oplevelse – det er helt forståeligt, at du er frustreret. Men du skal ikke være i tvivl om, at vi aldrig beholder penge uden at levere. Og hvis vi ikke kan levere, får man selvfølgelig en fuld refundering, også selvom vi er i gang med at lukke ned.

Med venlig hilsen
Emil / Jeans Club

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Dårlig kundeservice, og falske forhåbninger

Jeg bestilte 3 varer i januar, og fik dem. Fint pakket ind, men dsv. passede det ene par bukser mig ikke. Jeg sendte dem tilbage, og uden besked om de var modtaget eller lignende, så skrev jeg på deres kontaktmail. Der gik 3 dage uden svar, hvor herefter de fortæller mig at pakken er sendt. Det er den (stadig )ikke Dette er nu fem dage siden.
Hold jer til at få penge retur, hvis noget ikke passer. IKKE ombyt størrelse.

31 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Exceptionel service

Vi havde bestilt et par bukser til en julegave. Bukserne var desværre forsinket fra deres leverandør, så de ville formentlig ikke nå frem til jul. Ærgerligt, men det er hvad der sker.

I deres løbende opdateringer havde de dog forsikret os, at vi nok skulle få vores vare til jul om de så skulle levere den personligt! De løfte blev holdt😳.
Gaven blev afl personligt den 23/11 om aftenen.

Helt exceptionel service fra deres side og vi kan selvfølgelig kun give de bedste anbefalinger herfra😊.

23 december 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds
Alt er perfekt både bukserne og deres hjemmeside.der kunne dog godt komme flere slags bukser eller andre produkter da der ikke er det helt store udvalg. 5 stjerner for mig

30 augusti 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.