Thomas (fra Jaskov Consult) har blandt andet hjulpet mig med rådgivning omkring Adwords og SEO, samt personlig branding. Ja, selv en garvet konsulent, som undertegnede, kan også have brug for... Se mer
Företaget har svarat
We had the pleasure of working with Thomas Jaskov who helped us put together our SEO strategy and also advised us on Google AdWords. We found him to be very professional and helpful and we have subseq... Se mer
Företaget har svarat
Thomas fra Jaskovconsult fik på rekordtid rettet fejl og sikret korrekt Google Analytics-opsætning på tværs af alle vores internationale websites. Nu kan vi stole på data igen.
Företaget har svarat
Jaskov Consult ApS er et SEO bureau i København - Google Ads (AdWords) bureau i København. Vi har over 10 års erfaring med dansk SEO og Google Ads (AdWords). English version: Jaskov Consult ApS (Cvr-nr: 31871301) is a certified Danish digital marketing Google Partner Agency, based in Copenhagen, Denmark. Jaskov Consult was founded in 2014 by Senior SEO & Google Ads Specialist, Thomas Jaskov. Thomas has more than 10 years of experience with Danish SEO, Google Ads, Google Analytics, Conversion Rate Optimization (CRO), Digital Marketing, Microsoft Advertising (Bing Ads), Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Marketing (SEM), Pay-Per-Click Marketing (PPC). Languages: Danish, English. Thomas Jaskov's certifications include: • Google Partner Agency (Jaskov Consult ApS) • Google Ads Search Certification • Google Ads Display Certification • Google Shopping Ads Certification • Google AdWords Qualified - Reporting and Analysis Advanced • Google AdWords Qualified - Search Advertising Advanced • Google AdWords Qualified - Display Advertising Advanced • Google AdWords Qualified Individual • Google Analytics Individual Qualification • Google Advertising Fundamentals Exam • Microsoft Bing Ads Accredited Professional • Digital Analytics Association (DAA) Certified Web Analyst.
Virumvej 70A, 2830, Virum, Danmark
Som direktør for en mindre dansk virksomhed er det helt centralt at alliere sig med gode rådgivere og bureauer. Vi har gennem flere år samarbejdet tæt med Thomas Jaskov og hans dygtige medarbejdere hos Jaskov Consult om en række digitale marketingopgaver – herunder SEO, Google Ads, Microsoft Bing Ads, teknisk SEO-optimering af vores WordPress-hjemmeside, Google Analytics opsætning, visualisering med Looker Studio m.m. Resultaterne har været imponerende.
Thomas arbejder utrolig struktureret og målrettet. Han har en dyb forståelse for både søgemaskiner, data og forretning, og han formår at forklare komplekse emner inspirerende og simpelt. Under hele forløbet har kommunikationen været klar, hurtig og behagelig, og vi har følt os godt rådgivet hele vejen.
De hjemmesideoptimeringer og Google Ads kampagner, som Jaskov Consult har udført, har givet utroligt stærke resultater i form af flere relevante besøgende (herunder en klar forbedring af CPC, kliks, visninger og ikke mindste løft af konverteringsrater), et markant styrket salg i og en væsentlig øget annonceringsperformance i forhold til det vi oplevede med vores tidligere bureau.
Jeg kan på det varmeste anbefale Jaskov Consult og Thomas Jaskov til alle, der ønsker professionel hjælp med digital markedsføring.
Her får du både ekspertise, ærlighed og utroligt gode resultater.

Svar från Jaskov Consult ApS
Thomas har givet meget kompetent hjælp til SEO i forbindelse med lancering af hjemmeside og opstart af virksomhed. Han er yderst hjælpsom og tålmodig. Han kan helt klart anbefales.

Svar från Jaskov Consult ApS
Jeg søgte hjælp til SEO optimering af hjemmeside til nystartet firma og fik den bedst mulig rådgivning og vejledning af Thomas. Han var meget pædagogisk i sin kommunikation, og jeg følte mig hele tiden taget i hånden. Thomas er meget erfaren og hans viden spænder meget bredt. Jeg var meget tilfreds med hans hjælp og kan kun give ham mine varmeste anbefalinger.

Svar från Jaskov Consult ApS
Ikke nok med at Thomas er hamrende dygtig til det han laver, så er han også et fantastisk sødt menneske, der altid gør alt hvad han kan for sine kunder.
Kæmpe, kæmpe anbefaling herfra!

Svar från Jaskov Consult ApS
Thomas er super god til at hjælpe med SEO optimering. Han har gode råd og er den bedste til at fintune og give resultater. Kan stærkt anbefales!

Svar från Jaskov Consult ApS
Jeg har brugt Thomas i forbindelse med flere forskellige jobs og i to forskellige virksomheder. Thomas er en af den slags rådgivere, der under-sælger og over-leverer. Jeg giver ham min bedste anbefaling.

Svar från Jaskov Consult ApS
Vi har fået en utrolig god hjælp fra Thomas Jaskov til at optimere vores hjemmeside i forhold til SEO og Google Adwords - og med succes.
Thomas og hans team er let at arbejde sammen med, og vi har opnået gode resultater sammen med Thomas, som vi også oplever, har rigtig gode menneskelige egenskaber. Udover, han er meget professionel og grundig, er han også altid let at komme i kontakt med.
Vi er meget glade for vort samarbejde med Jaskov Consult, og kan absolut anbefale Thomas og hans team.

Svar från Jaskov Consult ApS
Jaskov Consult har grebet opgaven an super professionelt og dokumenteret alt undervejs, hvad de har fortaget sig, og hvilke greb/værktøjer, de har brugt for at løfte vores hjemmeside op i Google søgningerne.
Her har vi at gøre med en SEO håndværker(e) der kan sit kram og har værktøjskassen i orden, der har løftet vores hjemmeside op i søgeresultaterne, hvilket har resulteret i 65 klik de seneste 28 dage.

Svar från Jaskov Consult ApS
Der findes mange derude, som fortæller de er "eksperter" i Online annoncering og det kan være svært for en almindelig "dødelig" marketingchef at holde kritisk styr på sin online investering. I Thomas Jaskov har vi fundet vores "Google-trold", der med stor faglighed og dygtig rådgivning, er med til at sikre at vores marketing investering i diverse online platforme bliver brugt fornuftigt. Med stor entusiasme går Thomas til opgaven og vi føles os meget trygge ved hans rådgivning.

Svar från Jaskov Consult ApS
Som selvstændig bliver man præsenteret for mange forskellige niveauer af service og ekspertise. Og man kan blive lidt forsigtig med at skabe nye samarbejder, hvis man tidligere er blevet skuffet... men med Thomas har jeg fra dag 1 følt mig 100 % tryg og hørt!
Thomas er altid meget høflig, imødekommen og velforberedt. Der bliver brugt tid på at snakke tingene igennem og få vinklet udfordringer og tiltag ud fra forskellige muligheder.
En stor anbefaling herfra!

Svar från Jaskov Consult ApS
Thomas er så dygtig og helt uundværlig for mig i min opstart af min virksomhed ved at bygge hjemmeside og sørge for alt omkring lancering af den. Han er så ordentlig, hurtig til at svare og konstruktiv i samarbejdet.

En uovertruffen oplevelse.
Hurtige, dygtige og en god sparingspartner.
Jaskov Consult er altid lydhøre og klar på at finde den rigtige løsning.
De har været gode til at sætte sig i vores sted og give gode råd og input.
Servicen har været i top.
Tak Thomas...
- restauranthub.dk

Svar från Jaskov Consult ApS
Jeg har brugt Thomas' firma i flere omgange. Han leverer, hvad han lover, til den pris der er aftalt. Branchen er fyldt med folk, der tager r••••• på dig, men Thomas og Jaskov Consult er ikke en af dem. Anbefales varmt.

Svar från Jaskov Consult ApS
Vi havde et problem med Google Ads, hvor vi over en længere periode ikke var i stand til at fejlfinde årsagen, på trods af assistance fra mange dygtige specialister. Jeg kom ved en tilfældighed i kontakt med Thomas Jaskov, og ridsede problemstillingen op. Thomas tog imod udfordringen, og med en dedikeret arbejdsindsats og professionalisme blev problemstillingen løst på mindre end en dag. Vi kan på det varmeste anbefale Thomas Jaskov. Thomas arbejder professionelt og har kunden 100% i fokus.
Jens Larsen
Unik Begravelse

Svar från Jaskov Consult ApS
Jaskov Consult står altid klar til at hjælpe i forhold til rådgivning om annoncering, mm. Det er stor betydning for min forretning og har været en uvurderlig hjælp til at nå de mål, som min virksomhed indtil videre har nået.

Svar från Jaskov Consult ApS
Jeg har tidligere arbejdet sammen med Thomas på et digitalt bureau, og kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. Thomas er super dygtig, meget behagelig og yderst grundig og kompetent, og han giver ikke slip på en udfordring før han har fundet svaret.
De varmeste anbefalinger herfra.

Svar från Jaskov Consult ApS
Vi har i Børneulykkesfonden haft fornøjelsen af Thomas’ rådgivning og sparring i forhold til Google Analytics. Og det var en stor fornøjelse, for Thomas er virkelig dygtig og meget erfaren! Thomas hjalp os i mål med flere udfordringer, som vi selv har haft svært ved at løse. Han lyttede til vores udfordringer og kom med nogle meget brugbare løsninger.
Søger du en ekspert inden for Google Analytics, Google Ads, SEO, SEM og lign., så vil vi anbefale dig at tage fat i Thomas. Fem stjerner herfra! 😊

Svar från Jaskov Consult ApS
"En sjældenhed"....det er store ord, men vores oplevelser i samarbejdet med Thomas Jaskov, omkring styringen af vores Google Ads konto, har været helt fantastisk. Thomas lytter og forstår til fulde sine kunders behov og han er en SUPER dygtig nørd, der ved ALT om hvordan man f.eks. undgår at falde i Googles "honningfælde", hvor pengene bare fosser ud til ingen nytte. Thomas kommunikerer løbende omkring mål og midler i arbejdet og overholder altid en aftale. Men frem for alt er Thomas båret af sine gode menneskelige værdier og en utrættelig energi i sit arbejde og i den kundeservice han slet ikke kan lade være med at give....i overflod! Thomas er bare fantastisk!

Svar från Jaskov Consult ApS
Thomas Jaskov er en super kompetent og meget erfaren indenfor sit felt. Han er meget service minded og har været en stor hjælp i forhold til at guide os igennem opsætning af vores Google Ads. Vi kan kun anbefale Thomas til dit næste SEO eller Google Ads projekt.
Maria Øster/Viducon

Svar från Jaskov Consult ApS
Med pædagogisk tæft, stor tålmod, fuldkommen gennemsigtighed og med en kompetence, der overgår mine vildeste fantasier har Thomas hjulpet mig med alt det jeg intet ved om. Det har været en ovenud god investering. Jeg fik Thomas anbefalet af en ven. Af venner bliver man givet det bedste.
Jeg ville være sådan en man nemt kunne tage ved næsen, fordi jeg med min ringe viden på området, ikke kan vurdere et tilbud eller være kritisk. I stil med den oplevelse de fleste har med deres mekanikker, ved jeg bare ikke, hvad jeg takker ja eller nej til. Derfor er jeg dybt afhængig af, at møde noget både lødigt, ærligt og gedigent når jeg skal bede om hjælp...og det fik jeg med Thomas.
Jeg vil fremover årligt spare en hel del penge. Der er stor tilfredsstillelse i at se, at de hårdt tjente penge, ikke kun havner i Googles lommer. Det har Thomas nemlig sørget for, uden at det er gået ud over min henvendelses rate.

Svar från Jaskov Consult ApS
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.