Jari Autoudstyr er bare iorden,havde bestilt en fartpilot model Ab900ci,den skulle komme fra et fjernlager,så der gik lidt længere tid,men blev informeret perfekt af Lars vedrørende track and trace og... Se mer
Det här tycker kunderna
Købte nogle varer på Jaris Autoudstyrs hjemmeside efter at have snakket med dem i telefon om leverings situationen på varen. Den blev bestilt hjem fra deres leverandør og sendt til mig på 2 hverda... Se mer
Företaget har svarat
Jeg kom ind i butikken, for at finde mig nogle småting til montering af mit bilstereo. Jeg bliver mødt af jasper og Dennis i butikken jeg havde snakket med kort forinden min ankomst, trods fl... Se mer
Jari Autoudstyr havde de varer jeg skulle bruge og med fri fragt også den bedste samlede pris i forhold til andre web butikker. Varer blev leveret til pakkeshop til tiden og indholdet i pakken var o... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Vestergade 23, 7400, Herning
- 97 12 28 06
- Support@jariautoudstyr.dk
- jariautoudstyr.dk
Super flinke
Super flinke, købt her flere gange. Intet at klage.
God og betænksom service!
Umulige at komme i kontakt med
Umulige at komme i kontakt med.
Havde forespørgsel på vare som de ikke gad ulejlige sig med at svare på.
Undgå dem.
Virkelig en dårlig oplevelse
Virkelig en dårlig oplevelse, føler mest af alt de bare har stjålet mine penge.
Kan absolut ikke anbefales!
Jeg bestilte for et par uger tilbage 2…
Jeg bestilte for et par uger tilbage 2 egde forstærkere til bilen, en på 1200w og en på 1600w samt div monterings dele. Jeg angav i min ordre at denne kun var gyldig såfremt alt var på lager som angivet på hjemmesiden, og de måtte ringe hvis der var nogen problematikker, dagen efter ringer en medarbejder omkring middagstid og siger forstærkeren på 1200w desværre er blevet bestilt af en anden kort før min ordre, men hvis det var ok med mig ville de sende 2x1600w til samme pris, det siger man jo ikke nej til 😁 ( go stil btw ) det aftalte vi så at de gjorde, jeg modtog pakken næste dag og alt var ok 👍 det nu blevet monteret og det spiller bare 😁 kan med tryghed anbefale at købe dit auto hifi her. Gode priser og hurtig levering samt kanon betjening 😁
Jeg har bestilt et sjovt horn til min…
Jeg har bestilt et sjovt horn til min båd. Der er kun gået 1.5 dag , så var det til afhentning i den lokale. Kanon tak. Der findes mange svindlere på nettet, men jeg kan 100% stå inde for jer. Tak for god og hurtig service.
Bent
Hurtig levering - god service også ved returvarer.
Kæmpe respekt til kundeservice og søde…
Kæmpe respekt til kundeservice og søde medarbejder
Kan godt anbefale hvis man mangler noget højtaler udstyr til sin bil eller andre småting til sin bil
Super service 🤘 havde et sæt højtaler…
Super service 🤘 havde et sæt højtaler der ikke spillede optimalt. Fik dem byttet på stedet ingen problemer der 🤘😊
Bedre service fås ikke 👍
Handler altid I Jari, man møder altid et kunde mindet personale der fokusere på at give den bedste oplevelse..
Der er hurtig levering gennem nethandel.. Alt i alt, kun gode oplevelser hver gang.
Kæmpe thumbs up, for en velfungerende forretning :)
rigtig super service
rigtig super service
altid frist på en snak omkring fremtids planer og hvad der ellers kan gøres
indleverede en forstærker der desværre var brændt sammen
den blev sendt til england til vibe på garentien og efter lidt vente tid på reparation så fik jeg et opkald om vibe lavede rekamation på den og får en ny tilsendt
super gode produkter og god service
fortryder ikke valget af og handle med lars
Kan anbefales
Fin oplevelse, god snak og fine produkter.
Dog kan bestillingsvarer godt være lidt tid undervejs, dog ikke flere måneder.
Lyn hurtig levering.god service,
God service og hurtig levering
Har bestilt ledninger hos dem. super service og hurtig levering
Kan klart anbefales
Altid problemer med jari auto.
Altid problemer med jari auto.
En længere historie med at de har ridset min bil, som de ikke vil tage ansvar for, betalte en masse penge for at få det sat i.
Aftalte at det først var de 5000 kr og resten når jeg fik løn.
Men er glad for jeg kun betalte halvdelen da det ikke var prof sat i !!
Og nu i dag bliver min forstærker for varm og de vil ikke lave den selvom jeg har kvitteringen med garanti ??
Så LAD VÆR MED AT HANDLE DER !!
Fraråder alle det
Kanon service
Kanon service og god kvalitet. Har fået monteret en 12” twin Vibe sub og det spiller bare 😁
SUPER BEHANDLING!
SUPER BEHANDLING!! Jeg havde købt både for og bag højtaler + en subwoofer ude ved jer for 1,5år siden. Min sub stopper så med at virke pludselig, jeg kører ud til Jari og jeg får ombyttet min sub til en ny. De tilbød også at sætte det hele til. Og nu spiller alt igen! Tak for super service :-) Kan klart anbefales.
Miin kammerat har fået lavet højtaler…
Miin kammerat har fået lavet højtaler hos jer. Jeres montering er det dårligste jeg har set og ikke gjort prof. Jeg fraråder alle imod jer, jeg skal ihvertfald ikke havde lavet noget hos jer. Især ikke efter i har ridset en bil og ikke vil stå til regnskab til det 😡😡
Total dårlig service og behandling kan…
Total dårlig service og behandling kan ikke anbefalde stedet på nogen som helst måde 😡😡😡😡
Useriøst arbejde udført
super service
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.