Vandaag de tas binnen gekregen die ik op 24 oktober besteld had. Ik was verrast, want had er al niet meer op gerekend iets te mogen ontvangen! Mails naar info@jansenstyle kunnen niet verzonden wor... Se mer
Det här tycker kunderna
Oplichterij!!! Niets van kopen! Lange levertijd, vandaag eindelijk binnen materiaal is polyester uit China, Gewoon nepspul. Helemaal anders dan op de foto's op de website. De website is nu ook uit de... Se mer
oplichting en misleiding! duur ondergoed gekocht en krijg een slap Temu aftrek thuisgestuurd. ze leveren niet wat ze aanbieden. als je contact met ze zoekt krijg je een of andere suffe AI chat... Se mer
Waarom is de leren tas niet van echt leer? Wij bieden hoogwaardige kunstlederen tassen die sterk lijken op echt leer. In onze producttitels gebruiken we soms de term "leren tassen" voor herkenb... Se mer
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Geen enkele stem waard:
Geen enkele stem waard:
- Geen beloofde kwaliteit,
- geen retour mogelijk alsook gene terugbetaling,
- Geen antwoord om bestelling te annuleren
Hallo
Hallo, de vraag is wat ging er mis. Eigenlijk kun je beter vragen; wat gaat er niet mis!! Na 4 weken nog niets ontvangen, geen goede antwoorden op mijn mails en totaal geen service.
BESTEL HIER NIET!!!
Precies wat iedereen hier al zegt
Precies wat iedereen hier al zegt, ik ben er ook ingestonken, nooit eerder gebeurd (gelukkig!). Blijkt een Chinees bedrijf, verre van lederen tas, zoals beloofd. En was een ruime maand onderweg. Mails komen inderdaad terug. Jammer en opletten dus (ook met dergelijk degelijk uitziende sites)!! Ik verwacht mijn geld niet terug...
Dit verdiend niet eens één ster!!
Dit verdiend niet eens één ster!!
Tas binnen gekregen maar zag gelijk dat het geen echt leer was, de prijs was achteraf ook te mooi om waard te zijn.
Normaliter controleer ik alles, nu een keer niet gedaan is gelijk een goede les geweest!
Mensen, ga hier niet bestellen!!!!
Schandalig
Na een jurk besteld en betaald te hebben,moest ik eerst er achter aan, want er werd niet geleverd, na lang soebatten, kwamen ze met, oh een fout in de mail, jurk werd opgestuurd, maar is van een zodanige slechte kwaliteit, schandalig, en te klein, nu krijg ik geen antwoord op mijn vraag, waar ik de retour naar toe kan sturen, met mij zijn deze oplichters nog niet klaar, dat verzeker ik je,ik adviseer iedereen, KOOP HIER NIETS, want je wordt OPGELICHT,
Tas was lang onderweg en geen echt leder en blazer vreselijke slechte kwaliteit en vreselijk gekreukt terwijk deze kreukvrij zou zijn.zeer zeer zeer slechte kwaliteit en zou deze niet aandurven doen.
Tas was lang onderweg en geen echt leder.later een blazer besteld. Op de foto was het een hele mooie.
Lang opgewacht.dezexweek kwam er een klein brievenbus pakketje en jawel.de blazer.verschrikkelijk gekreukt Terwijl deze kreukvrij zou zijn.kwaliteit heel slecht . Geen euro waard.Terwijl ik er 30 euro voor betaald heb.
Wat en waar reclameren.
Mail gestuurd .Krijg niets te horen.
Waar naartoe retourneren.
Afzender kwam uit China.
Bestel er niets . Voor mij een les om goed te kijken naar reviews. Waar kan ik deze retourneren en geld terug.
Oplichters!!!!!
Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven. Wat een waardeloos bedrijf. Hoe kan t bestaan dat de website nog steeds in de lucht is. Schandalige praktijken.. vandaag een tas ontvangen. Leren tas besteld krijg een klein plastic toilettasje toegestuurd en dit heeft 3 weken geduurd.
Heeft iemand een correct emailadres van deze oplichterszaak?
Oplichterij
Oplichterij. Ben er jammergenoeg ingetrapt. Leren tassen besteld, die volledig nep bleken Chinese rommel.
begin oktober schoenen besteld
begin oktober schoenen besteld; nooit ontvangen en krijg slechte of geen reactie! Oppassen geblazen dus!
NIET BESTELLEN!
Mails naar info@jansenstyle kunnen niet verzonden worden...
De tas die ik heb gekregen is absoluut geen leren tas, is afkomstig uit China, maar lijkt nog enigszins op het model wat ik besteld had, dus ik denk dat ik er nog redelijk van af kom...
Zou niemand aanraden iets te bestellen bij JansenStyle.
Oplichting en misleidende advertenties.
Oplichting en misleidende advertenties.
oplichting en misleiding bij kopen leren tas
Het zag er mooi en betrouwbaar uit. Helaas, nadat ik besteld zal ik de aanbiedingen ook via andere sites en met wisselende prijzen. Na vragen om leveringsdatum kwam er wel reactie. De tas die ik opgestuurd kreeg was van kunststof en had nergens ook maar iets met leer te maken. Het was volledig nepleer. Wat een misleiding en oplichting.Lijkt op handwerk en een zg opheffing van een alom gewaardeerd familiebedrijf .Graag zou ik het adres ontvangen en vooral mijn geld retour !
i almost bought with this website…
i almost bought with this website because it came from Holland its says..but thanks to the warning of comments of the people.. that this website is fake.. normally if it came from Holland its only takes 1 day for the delivery... if longer than 1 week than it is something fishy..and if the quality is not right , than it is really fake.. these china product pretending to be european product is sickening ..these should be ban ..
Oplichterij
Een week moeten wachten op een leren tas. Is op zich niet erg dat het lang duurt maar wat ik toegestuurd heb gekregen is schandalig. Een nep leren tas die niet eens lijkt op een afbeelding op de website. Er zijn natuurlijk kwalitatief hele goede PU leren tassen te koop maar bij JansenStyle geven ze blijkbaar helemaal niet om kwaliteit. Kan meteen de prullenbak in want blijkbaar doen ze niet aan retourneren. Mensen, lees aub eerst de reviews van een website voor dat jullie wat bestellen!
Lijkt zo betrouwbaar !!
Ik krijg na lang wachten een idioot grote en ook nepleren tas opgestuurd! Wat een misselijkmakend stukje tekst wat ze overal plaatsen. Lijkt op handwerk n een zg opheffing van een alom gewaardeerd familiebedrijf ....lijkt op leer en wat erger is lijkt zeker op oplichting. Graag zou ik het adres ontvangen en vooral mijn geld retour !
Tas besteld
Tas besteld, zou echt leer zijn nu het lijkt meer op plastic, als je de foto ziet denk je mooie tas, maar hij ziet er zo kits uit dat je hem gelijk in de vuilnisbak steekt.
Wil je mailen lukt dat niet.
Wij kochten bij Jansen Style 2 lederen…
Wij kochten bij Jansen Style 2 lederen damestassen aan 38€ st. In zijn reclame staat de bewering dat het om echt leer gaat terwijl wij hen in een mail stuurden dat wij dit betwijfelen, daarop kregen wij van hen het bericht dat het PU leer is!!! een milieuvriendlijk alternatief beweren ze? Wij hebben dezelfde tas bij Amazon aan 30€ gezien met een gratis gsm tas.
Geen aanrader dus.
Oplichting
Een nieuwe naam dezelfde oplichting. Onder Vivanora werkte het blijkbaar niet meer. Is niets meer dan dropshipping, komt rechtstreeks van AliExpress. Allemaal namaak
Opgelicht
Ik ontving 3 jassen uit China die qua kleur en materiaal niet overeenkwamen met de omschrijving.
De lederlook jas, is in t echt een plasticlook.
Jammer, retourneren dan maar. Op de site staat 30 dagen risicoloos retourneren bij ontevredenheid.
Heel veel mails gewisseld over mogelijkheid tot retourneren.
Ik werd een paar keer afgescheept en genegeerd.
Na lang onderhandelen een toezegging dat ik de helft van het geld terugkrijg.
Dit vond ik echt niet kunnen, maar beter iets dan niets terug.
Helaas tot op heden geen geld retour ontvangen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.