www.janogbo.dk Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lige et øjeblik denne pakke fik vi leveret lynhurtigt 2 dage va` be`ha det var fornemt, ligger mig fladt ned og siger der handler vi igen og vil i samme moment anbefale janogbo.dk som en servicemin... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god vejledning og service ved køb af vadejakke, som skulle bruges til gave. Noget jeg ikke vidste meget om i forvejen. Hurtig levering, modtog pakke næste dag. Jan og Bo's Lystfiskershop får m... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan anbefales, rigtig god oplevelse. 👍👍👍👍👍 God service,gode varer og til at betale. Skal man have fat på butikken,er det meget nemt. Venlige,hjælpsomme og skal man have penge retur,går det... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

56 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fandt hurtig det jeg skulle bruge

Jeg fandt hurtig det jeg skulle bruge, da jeres hjemmeside er nem at finde rundt på. Fik hurtig en ordrebekræftelse og 2 dage efter kunne jeg hente min vare.

3 juli 2024

Svar från www.janogbo.dk

Hej Dorthe - tak for din flotte anmeldelse og fine omtale af vores side :-) - dejligt at tingene fungere og især at varerne kommer hurtigt frem - rigtig god sommer - Jørgen og Bo

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fra bestilling til levering gik der 36…

Fra bestilling til levering gik der 36 timer👍

28 juni 2024

Svar från www.janogbo.dk

Hej Stine - tak for din flotte anmeldelse :-) - og dejligt at GLS lever op til vores forventninger - rigtig god sommer til dig og dine - Jørgen og Bo

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering, godt produkt.

Hurtig levering og intet snyd, varen levede op til mine forventninger også til en overkommelig pris.
Det var det, som jeg så på deres side 👌

13 juni 2024

Svar från www.janogbo.dk

Hej Vibeke - tak for din flotte anmeldelse :-) - dejligt at vi og varen lever op til det du forventer. Fortsat rigtig god aften - Jørgen og Bo

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det går altid lynhurtigt og varene er…

Det går altid lynhurtigt og varene er altid go kvalitet.

2 juni 2024

Svar från www.janogbo.dk

Hej Irene - tak for dine fine ord og flotte anmeldelse. Dejligt at have sådan nogle kunder som dig :-) og vi kan leve op til forventningerne - rigtig god dag til dig og dine - Jørgen og Bo

Nemt og hurtigt

Nemt at bestille de ønskede ting, hurtig levering 😊

8 maj 2024

Svar från www.janogbo.dk

Hej Ole - tak for din flotte anmeldelse - vi er glade for at tingene går som vi forventer, både af os selv samt af det fragtfirma vi benytter - fortsat rigtig god sommerdag til dig - Jørgen og Bo

Svar från www.janogbo.dk

Hej Eskild - tak for din flotte anmeldelse og dejligt at tingene kom frem efter forventning :-) - rigtig dejlig dag til dig og dine - Jørgen og Bo

Svar från www.janogbo.dk

Hej Lars - tak for din flotte anmeldelse og fine ord :-) Vi er glade for at vi kan leve op til dine forventninger - rigtig god weekend til dig og dine - Jørgen og Bo

Svar från www.janogbo.dk

Hej Jesper - tak for din flotte anmeldelse, og dejligt at tingene kom hurtigt frem :-) - rigtig god dag til dig og dine, nu kommer det længe ventede forår, så god weekend - Jørgen og Bo

Rigtig gode bukser

Rigtig gode bukser
Der var dog en fejl på det ene par, hvor højre lomme var syet fast på benet, men min hustru rettede det, så ok gode bukser og god betjening

9 april 2024

Svar från www.janogbo.dk

Hej Jørgen - tak for din flotte anmeldelse, og fine anbefaling :-) - dejligt med en hustru der kan de små tricks - hils hende og sig tak for hjælpen - rigtig god dag til jer begge - Jørgen og Bo

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Svar från www.janogbo.dk

Hej Erling - tak for din anmeldelse - som jeg skrev til dig, dagen efter din bestilling gik igennem, så er vi ved at skifte platform for vores webshop. I den forbindelse er der sket det, at en del deaktiveret produkter, er blevet aktiveret ved en fejl. Dette er rettet nu, og som jeg fortalte dig telefonisk, så arbejder jeg på at finde et alternativ for dig. Den proces er stadig i fuld gang, hvilket jeg egentlig havde forståelsen af at du var ganske godt tilfreds med? Med ønsket om en god aften - Jørgen og Bo

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

fik varen hurtigt men bukserne var…

fik varen hurtigt men bukserne var desværre for små

2 april 2024

Svar från www.janogbo.dk

Hej Michael - tak for din flotte anmeldelse, ærgerligt at de var for små, tænker at det er noget vi kan løse? - god dag - Jørgen og Bo

Hurtig og korrekt levering

Nem bestilling og hurtig levering

28 mars 2024

Svar från www.janogbo.dk

Hej Jørgen - tak for din flotte anmeldelse og fine ord, det luner ekstra meget i det kølige forår :-) - rigtig god weekend til dig og dine - Jørgen og Bo

God oplevelse

Hurtig afsendelse/levering, god pris og helt tilfreds :-)

25 februari 2024

Svar från www.janogbo.dk

Hej Kristina - tak for din anmeldelse og fine kommentarer. Dejligt at tingene kom frem hurtigt - rigtig god påske til dig og dine - Jørgen og Bo

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

🥳🥳🥳🥳

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

6 mars 2024

Hej Laila - tak for din fine anmeldelse :-) - rigtig god dag - Jørgen og Bo

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Synes ikke de er så bløde

Synes ikke de er så bløde, at have på, som jeg troet
Har et andet mærke, de er mere bløde inde i

10 mars 2024
Omdöme utan inbjudan

Svar från www.janogbo.dk

Hej Søren - tak for din fine anmeldelse - jeg er lidt i tvivl om hvilken vare du henviser til, men håber at du er tilfreds alligevel? rigtig god søndag - Bo Vogelius

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service. Hurtig levering.

28 februari 2024

Svar från www.janogbo.dk

Hej Kim - tak for din flotte anmeldelse og fine ord - rigtig god dag til dig - Jørgen og Bo

Hurtig levering

14 januari 2024

Svar från www.janogbo.dk

Hej Jan - tak for din flotte anmeldelse, og dejligt at GLS lever op til vores forventninger - fortsat rigtig god søndag til dig og dine - Jørgen og Bo

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.