Der var en god hjemmeside og gode priser, så derfor valgte jeg at handle med dem, de var hurtig med levering fem store stjerner herfra VH.Birgit sørensen
Det här tycker kunderna
Bestilte to flueliner, billigere end andre steder. Opnåede gratis fragt og modtog en mail om at mine varer var pakket og sendt allerede en halv time efter bestilling. Jeg modtog varerne mindre end 24... Se mer
Företaget har svarat
Tilbagemeldingen gælder levering. Den var hurtig, så ros for det. Selve produktet er til en julegave, så det kan I selvsagt ikke få nogen tilbagemelding på. 😊🌲🎁
Företaget har svarat
Havde valgt et par støvler det var udsolgt i den størrelse så fik jeg besked jeg kunne vælge en anden størrelse eller måske finde et par andre. Og en flinke kontordame. Supergod service
Företagsinformation
Skrivet av företaget
JAFI Outdoor er din dedikerede forhandler af kvalitetsudstyr til friluftsliv, lystfiskeri og outdoor-eventyr. Vi tilbyder nøje udvalgt beklædning og grej fra markedets bedste mærker – både til den erfarne entusiast og den nybegynder, der vil ud i naturen. Med PRISMATCH, hurtig levering og gratis retur ved køb over 499,- gør vi det nemt og trygt at handle online. Hos os finder du alt, hvad du har brug for til jagt, fiskeri og livet i det fri – fra slidstærkt tøj og praktisk grej til specialudstyr, der gør din tur bedre. Vores team består af passionerede outdoorfolk med erfaring fra både butik og naturen. Du kan altid forvente ærlig rådgivning og personlig service – uanset om du handler online eller besøger vores fysiske butik i Viborg. Hos JAFI Outdoor får du mere end bare produkter – du får udstyr, du kan stole på.
Kontaktuppgifter
Danmark
- jafioutdoor.dk
Der var en god hjemmeside og gode…
fem store stjerner herfra
VH.Birgit sørensen
Hurtig pakning og forsendelse
Hurtig pakning og forsendelse - og 2 bolcher i pakken... alt gik forrygende.

Svar från JAFI Outdoor
Super hurtig levering og 2 stk bolsjer…
Super hurtig levering og 2 stk bolsjer med :^)

God oplevelse
Varen passede desværre ikke, jeg fik hurtig pengene retur. God service. Vil ikke tøve med at bruge JAFI igen.

Svar från JAFI Outdoor
Levering og aftaler blev overholdt
Levering og aftaler blev overholdt, alt godt herfra.

Svar från JAFI Outdoor
God vare (luffer) til god pris og super…
God vare (luffer) til god pris og super hurtig levering👍

Svar från JAFI Outdoor
Hurtig levering, god pris for vare, rimelig fragtpris.

Svar från JAFI Outdoor
Havde valgt et par støvler det var…

Tilbagemeldingen gælder levering

Svar från JAFI Outdoor
Sjældent oplevede at modtage min pakke…
Sjældent oplevede at modtage min pakke så hurtig 👍👍👍

Svar från JAFI Outdoor
Meget nemt at bestille på nettet
Meget nemt at bestille på nettet, hurtig og præcis levering, information løbende og perfekt, så DE BEDSTE ANBEFALINGER HERFRA TIL AT HANDLE HOS JAFI VIBORG. BH DANNY KJÆR

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.