Jægerhuset ønsker at fremstå som en restaurant med styr på tingene, MEN deres hjemmeside er IKKE ajour. Min henvendelse omkring et annonceret frokost tilbud blev blankt afvist “Det har vi ikke mere... Se mer
Det här tycker kunderna
Vi besøgte Jægerhuset den 12 December til en 3 retters menu med vin. Vi var lidt spændte da vi havde læst tidligere anmeldelser. De 3 retter var fantastiske, og der var enda en appetizer med sparkling... Se mer
Besøgte Jægerhuset for 1. gang til frokost. Fantastisk beliggenhed med skøn udsigt over Furesøen. Blev mødt af imødekommende og venlig tjener, der på professionel vis og med humor tildelte os bord me... Se mer
Vi var 3 personer i Jægerhuset til…
Vi var 3 personer i Jægerhuset til frokost 02.09.2021. Vejret var skønt udsigten i top maden var en fiskeanretning af beskeden størrelse men den var uendelig uinteressant til gengæld var prisen helt i top.
0 stjerne til betjeningen
Giver trods alt 2 stjerne pga maden og de hyggelige omgivelser, som godt kunne havde fået 5-6 stjerner. Men betjeningen får 0 stjerner, har sjældent oplevet en så uforskammet spids tone. Meget højttalende tjener, som mangler erhverv form for indlevelse for kunder, man fik det indtryk at vi var nærmest uvelkomne. Vi kommer der nok ikke mere.
Den bedste og mest unikke service
Den bedste og mest unikke service, som jeg nogensinde har oplevet. Vi blevet serviceret med stor personlighed og stort smil fra alle tjenerne og især Mike gjorde vores aften helt gennemført.
Maden var genial og alsidig. Servicen var uforglemmelig. Stedet er det mest romantiske Sjælland har at byde på.
Tak for en 10 ud af 5 stjernet aften :)!
Dyrt isvand
Meget velsmagende mad i meget smukke omgivelse. Fik et chok da vi betalte Kr 90.- for en kande vand med is i, som vi måtte vente 15 min på….
Sølle portioner
Troede, at et “Stjerneskud” til kr. 175,- ville var rigeligt til frokost... men nej, det var nok det mindste stk. smørrebrød jeg nogensinde har fået.
Smagen fejlede ikke noget, men størrelsen til prisen 👎🏻👎🏻👎🏻
Vidunderlig mad
Vidunderlig mad - smukt anrettet i fine og hyggelige omgivelser.
Betjening i top af venlige tjenere.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dårlig og dyr mad skal man lede længe…
Dårlig og dyr mad skal man lede længe efter.
Da jeg lavede min anmeldelse i gå, glemte jeg at for-
tælle, at jeg agter at lade min vrede over dette madtempel gå videre til Jens Ive. Borgmester i
Rudersdal Kommune, for så dårligt har jeg aldrig oplevet et spise sted før og til sådan en betaling.
Råder alle til at holde sig langt væk fra Jægerhuset.
De dyreste småkager i Danmark
De dyreste småkager i Danmark
Lørdag d 8-8-2020
Kom til Jægerhuset efter dejlig tur langs Furesøen,
Jeg spurgte om jeg kunne købe kaffe og kage til 4,
det kunne jeg ikke, da køkkenet var lukket indtil aften, jeg spurgte om jeg blot kunne købe kaffe, hvilket var muligt, og så ville servitricen forsøge at skaffe nogle småkager, vi fik kaffe og småkager godt nok lidt mørke i kanten (16 stk.) fint nok.
Da jeg skulle betale, blev jeg noget overrasket over prisen 128 kr. for 16 småkager som efter udseende, var frasorteret pga. De var overbagte, og ikke kunne serveres til en mindehøjtidelighed i et andet lokale.
Jeg er godt klar over at priserne er højere i storbyen, men 8 kr. stykket for småkager, vil jeg betegne som tyveri ved højlys dag.
Smidt ud af uforskammet tjener
28.05.20
Vi var et selskab på 3 personer, der havde bestilt bord til frokost 12.30. Vi ankom glade til tiden - og blev af en aggressiv tjener placeret dårligt ved et hjørnebord, selvom der var flere ledige 4-mandsborde. To af os sad alt for tæt, men fik en vred lektion i Corona-afstandsregler til nabobordet. Dårlig stemning. Vi bestilte hver en Pariserbøf på rugbrød isf på franskbrød, hvilket affødte en uforskammet kommentar om, at der jo var brød i kødet, så rugbrødet skulle altså ‘ved siden af’. Jeg forsøgte at forklare, at jeg flere gange uden problemer havde fået en Pariserbøf på rugbrød, hvilket fik tjeneren til rasende at erklære: Jeg tror, vi stopper her! Dvs vi 3 gæster blev simpelthen SMIDT UD! Ingen af os forstod, hvad vi havde gjort galt - og nu er det vores tur til at være rasende. Tjeneren opførte sig som en tidsindstillet bombe - og det er ærgerligt. Min familie har været rigtig glad for at komme i Jægerhuset. Men det er slut - har aldrig oplevet noget lignende ...
Elendig oplevelse
Elendig modtagelse af ejeren selv, vi havde bestilt bord til fire, men kom tre pga sygdom. Bad om rugbrød til pariserbøf, men der var kun franskbrød. Ejeren sagde “nu stopper vi”; jeg tror I skal finde at andet sted at spise.
Har aldrig oplevet noget så dårligt
Har aldrig oplevet noget så dårligt. Mad var dårlig betjeningen var dårlig alt i alt en virkelig oplevelse. Vil ikke anbefale nogle at komme her.
Yderst ringe
Yderst ringe. Maden var langt under standard og betjeningen var decideret uforskammet. Jeg ville alle dage hellere anbefale en picnic på motorvejen.
Kan ikke anbefales.
Elendig service og ringe mad
Elendig service og ringe mad.
I dag har vi holdt fødselsdag for et selskab på 11 og fik et dejligt bord. Vi bestilte diverse drikkevarer og en frokostanretning. Service var rigtig dårlig med meget uvenlige tjenere - før, under og efter frokosten. Noget af maden var ok, men samtlige mørbradbøffer havde ikke fået nok og flere var helt rå. Da vi bad om at få maden færdigstegt tog det yderligere en halv time før de var klar. Det tager nok et stykke tid før vi kommer igen.
Kørestols bruger henvist til kælderen.
De steget svinekød medium uden at spørge hvordan man vil have det stegt. Svinekød skal være gennemstegt.
VI havde en rullestols bruger med på 87 år, som ikke måtte bruge toilettet i stue etagen da de havde et selskab. Vi blev i stedet henvist til at bruge det i kælderen hvor det var umuligt at komme ned. Heldigvis er der mere service på en tankstation, hvor vi måtte holde ind på vej hjem. Vi havde endda skrevet i reservationen at vi havde en kørestols bruger med, så det kunne ikke komme bag på dem.
Dette er helt uacceptabelt og derfor ikke et sted vi kommer igen.
Elendig oplevelse og derfor alt for dyrt
Vi besøgte Jægerhuset i weekenden, vi var 5 gæster. Da restauranten ligger i grønne omgivelser ved Furesøen regner man med at få en kvalitetsoplevelse.
Servicen var værre end elendig hele vejen igennem, og det ikke blot et spørgsmål om personlig mening. Forkerte drinks, forkert mad, manglende eller langsom service. Yderligere var vores hovedret, kalvefilet, så rød at vi ikke var sikre på den overhovedet havde været på panden. Da vi slet ikke var blevet spurgt om hvordan kødet skulle tilbederes sendte en gæst kødet tilbage med ønsket om medium. Det kom tilbage rødt/råt igen.
Andre eksempler:
- man beder om æblejuice, tjeneren glemmer det og spørger om det var æble eller appelsinjuice man ønskede. Man beder igen om æblejuice, nogen minutter senere får man... appelsinjuice.
- Man bestiller til 17.30, ankommer og sidder så og venter til 17.50 før man selv henter en tjener og beder om at kunne komme igang da ingen tjener har været ved bordet siden ankomst.
- Der blev forudbestilt kylling med grøntsager til en 1-årig. Der serveres kødboller og salatblade uden dressing. (hvilken 1-årig spiser hele salatblade?)
- Man spørger tjeneren om denne kan tage et billede. Personen svarer ja, og går så bare.
To personer skulle spise igen da vi kom hjem...
Når man køber den dyre menu, med tilhørende vinmenu, totalpris 2250 kr., og så får dårligere service end på en fast food restaurant ved en togstation, så føler man sig både overset og snydt.
Meget skuffende. To stjerner for "en utilstrækkelig oplevelse med mange gnidninger".
Helt perfekt
Vi har i dag fejret vores søns barnedåb i jægerhuset med en lækker brunch-buffet. Maden var skøn, frisk, varm og virkelig lækker. Skønt der kun var en tjener på vores selskab formodede han at fylde op af både mad og drikke løbende så der aldrig manglede noget.
Vi har haft en skøn dag og giver vores varmeste anbefaling - tusind tak
Ikke penge vær.
Hyggelige omgivelser, skuffen mad og ikke en fryd for øjene ved servering 😝
Dejlige omgivelser
Dejlige omgivelser, sløv betjening/en enkelt tjener til mange borde samt tør og kold mad. Ville også gerne have haft muligheden for at få præsenteret vinene, da jeg bestilte en vinmenu. Kan ikke anbefales.
Det må kunne gøres bedre...
Vi er flyttet til området omkring Jægerhuset og så frem til en god aften med udvalgte retter fra a la carte kortet. Vi bookede bord og fik plads til 4 personer søndagen i pinsen. Hvad man IKKE fortalte os ved reservationen var at der slet ikke blev serveret a la carte, men en buffet i stedet for. Så allerede her var vi alle 4 en anelse irriterede over at dette ikke var blevet os meddelt ved bordbestillingen. Yderligere kom vi ved 19.00 og allerede der begyndte buffetten at være tom, kl. 20.00 var den tom....
Buffettens kvalitet var middel, serveringspersonalets påklædning bar præg af at man havde været igang i mange timer...., alt i alt en skuffende oplevelse som vi ikke gentager. Det er ærgerligt, for vi har mange udenlandske gæster og tager selv ofte ud at spise, så Jægerhuset ville have været det oplagte valg, hvis kvaliteten havde været som forventet, men desværre.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.