Jack's Casino Omdömen

TrustScore 2 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Oude meuk naast elkaar gezet je zit hutthe muttje terwijl er ruimte zat is. Oud vloerbedekking ruziënde personeel. kapotte kasten geen nieuwe kasten munten die er niet uit kwamen. Onvriendelijk perso... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Net als hun zogenaamde fysieke casino's wat gewoon ordinaire stinkende gokhallen zijn waar je ook nooit wat wint, win je online ook helemaal niks. Alleen maar mensen lokken en leegtrekken. En ze zijn... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Online wel ongeveer het slechtste uitbetaling percentage wat er is, speel bij diverse zoals Unibet en Holland Casino waar ik ook leuk prijzen win, maar werkelijk bij Jacks online 0,0 te winnen. Ko... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik speelde tijdens de nacht/ochtend, wanneer de sfeer soms wat wisselend kan zijn. Bij aankomst aan de blackjacktafel trof ik Kevin als dealer. Hij wist direct een fijne sfeer neer te zetten. Later... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Kasino
  2. Nöjescenter
  3. Spelföretag

Skrivet av företaget

Bij Jack's Casino altijd gratis entree en gratis hapjes & drankjes. Geniet van spel en entertainment in onze casino's.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 43 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

73 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Schandalig als je topslot 10x7 krijgt…

Schandalig als je topslot 10x7 krijgt en het wiel valt idd op de 10 en je hebt er ook op ingezet.
Dat je na 5 dagen heen en weer berichten gewoon je winbedrag niet krijgt.
Ze laten niks horen en je moet maar afwachten.
Als je dan wat zegt verbreken ze de chat.
Kortom Schandalig

30 juli 2023

Beste,

Het spijt ons te horen dat je een mindere ervaring hebt gehad. Het lijkt er echter op dat je momenteel een recensie plaatst voor JACKS.NL (het online casino). We willen je vriendelijk vragen om je recensie te verwijderen en deze op de juiste pagina te plaatsen. Alvast bedankt!

Dikke oplichters

Dikke oplichters. Als je gelds stort voor een welkomstpakket, moet je je inzet x10 wegspelen anders kan je niet bij je geld. Je geld is natuurlijk allang op voordat je daar bent.

29 juli 2023

Waardeloos Casino

Waardeloos Casino, we zijn er met enkele personen geweest...

Wat een chagrijnig personeel!!, lopen en bedienen erbij "van het moet, maar voor mij hoeft het niet!"
De bingo was ook een uitvoering van...laat maar
Wij komen er niet meer, mijden die tent of personeel op cursus sturen!

26 juli 2023

Svar från Jack's Casino

Bedankt voor je reactie. Wat jammer dat je bezoek aan ons casino niet aan de verwachting voldeed. Onze slogan is ‘You’re Welcome’. Dat betekent dat we er altijd naar streven om het onze gasten naar de zin te maken. Graag wil ik je vragen om je bericht te sturen naar klantenservice@jvh.nl, dan pakken we dit verder op.

Bij een internetstoring

Bij een internetstoring, ben je alles kwijr, want staat kennelijk in de voorwaardes

26 juli 2023

Jacks Duiven , pfff !!!

Kom vaak in Duiven , drinken word bijna niet meer rondgebracht eten
Is gewoon weg slecht en de kasten zijn zo afgesteld dat je iedere keer moet vechten voor je eigen geld. Winnen is er gewoon weg niet meer mogelijk.

21 juli 2023

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jacks online casino, schijtcasino!

Jacks online casino, winkansen zijn niet reëel. Maanden lang gespeeld. Slotmachine: royal seven xxl. 100eu naar 0. Weer storten 200eu naar 0. Weer storten, 300eu naar 0. Weer storten 500eu naar 0. Je komt nooit boven je eigen geld. Heb nu al rond de 10K gestort in paar maanden tijd. Je wint echt niet. Personeel zet je account gewoon dicht! Zo worden ze lekker rijk en houden ze mensen voor de gek. Ze doen dit met duizenden mensen. Dit is 100% puur mijn eerlijke ervaring en die van nog duizenden andere mensen!

17 juli 2023

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik hoor allemaal commentaar over de…

Ik hoor allemaal commentaar over de bonussen. Ik maak wekelijks gebruik van 100 % bonus. En ik haal er meestal toch een leuke winst uit. Ik speel voornamelijk de Slingo,s en heb al een paar keer een jackpot met de 100 % bonus gewonnen. Het is kwestie van toeval en geluk, ik heb ook niet altijd geluk maar soms heel veel bij Jacks

28 maj 2023

Oplichters!!

Oplichters! €500 gestort en niks gewonnen, ik speel hier nooit meer!

1 maj 2023

Niet de moeite waard!

Eerst redelijk goed, nu slecht. Lijkt wel of ze verlies draaien. Zo slecht is het geworden. Totaal geen fatsoenlijke kansen meer en dead spins tot en met.
Nog maar niet te spreken over het taalgebruik in de live games. Jemig waar slaat dat op. Er word gescholden, over s.x gepraat enz enz. Niet te doen gewoon. Kan echt niet zoiets.

28 april 2023

Waardeloze site

Waardeloze site, heb er €500 op weg gespeeld en geen kl*ten gewonnen niet eens een kleine prijs. Begin nooit aan deze site is echt oplichting.

26 mars 2023

Beste Stephan,

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Irritante site

Best wel redelijke site. Als je wint win je goed maar heel soms schrijft hij geld af dat niet word bij geschreven maar wel van je bank verdwijnt. Het staat er pas na een minuut of 10 op. Al om al kan ik je deze site wel aan bevelen.

5 februari 2023

Tweemaal mijn review verwijderen

Tweemaal mijn review verwijderen, slechte klantenservice en een waardeloze site. Unibet/toto met mijlen afstand beter

24 januari 2023

Beste Eric,

In 1 ochtend 500 in totaal gestort

In 1 ochtend 500 in totaal gestort, geen bet boven de 1 euro gehad en geen reële winkans gehad...

Nog niet eerder bij een casino gehad. Daarnaast om een tegemoetkoming gevraagd... niet mogelijk.

9 december 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.