Jag beställde apparat för trådlös överföring, betalade men har inte fått någon vara. Jag har mailat ett flertal gånger, men bara fått ett automatsvar där de säger att de ska återkomma inom 24 timmar.... Se mer

Jag har beställt ett par gåstavar av företaget för 2 veckor sedan. Pengarna drogs omgående. Har ej fått något svar från dom. Har ej fått varan och ej heller pengarna åter. Det verkar vara ett skumt fö... Se mer

Fick först ingen bekräftelse/kvitto vilket gjorde att jag direkt anade oråd. Support svarade dock snabbt att varan var på väg. Sen efter 3 veckor kom den och då var det inte det jag köpt. Support sva... Se mer

Det tog lite tid att få besked om när varan skulle komma. Efter två veckor tog jag själv kontakt och fick då svar att varan hade lämnats in på utrikeshub i Sverige.. Men ingen info om när den skull... Se mer

1,6

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Mycket missnöjd

Köpte bl.a. ett "franskit" där allt skulle ingå. När paketet kom fram saknades tre saker (lim och två pincetter) samt att lilla glasskivan för limmet var trasig. Men att försöka reklamera detta verkar alldeles för komplicerat för att det ska vara värt det. Dessutom har jag fått spydiga och oförskämda svar så jag ger helt enkelt upp och känner mig blåst på pengarna. Kommer aldrig handla av detta företag igen och rekommenderar även andra att låta bli.

6 november 2015

Helt ok!

Det tog lite tid att få besked om när varan skulle komma.
Efter två veckor tog jag själv kontakt och fick då svar att varan hade lämnats in på utrikeshub i Sverige.. Men ingen info om när den skulle komma till Oslo.
Så jag gick in på posten.no och sökte på referensnumret där och då såg jag att varan hade ankommit till Oslo samma dag och då hämtade jag ut den där dagen efter.

28 september 2015

Dåligt.

En massa krångel och mailskrivande och besked om att brevet är inlämnat den 28 juli. Idag är det den 10 augusti. Jag vill ju få reda på när jag ska få sakerna jag betalt för. Det blir nog inga mer affärer med Iyouwebuy.

10 augusti 2015

Spionprylar

Har mycket spionprylar och min klocka med kamera är riktigt nice. Kommer handla igen.

18 juli 2015

Sommarglädje

Otroligt fin service. Jag råkade lägga en dubbelbeställnung och snabbt så redigerades detta! Proffesionellt ! Tack

29 juni 2015

Rekommenderas

Min korta erfarenhet av detta företag är helt Ok.Leveranstiden är lite lång men det påpekar företaget innan Du handlar.

28 juni 2015

Smärtfritt

Köpte nya fiskedrag inför semestern, billigt och smärtfritt!
Hoppas de kan generera lite fisk också :)

22 juni 2015

Bedrägeri!

de lovar leveranstid på 1-2 arbetsdagar. Jag fick produkterna 2 veckor efter beställningen och dessvärre fick jag en tredje del av min beställning utan någon förklaring. Det som var dyrast, som var en UV lampa och en elektrisk nagelfil fick jag aldrig!!!
Och de geléburkarna som jag fick var öppna!

13 juni 2015

Bra kvalitet

Köpte en billig stämapparat till mig gitarr, inga större förväntgningar till en början på kvaliteen, men den fungerar kanon. Fick den hemskickad enligt avtalat också. Rekommenderas :)

11 juni 2015
Visa omdömen på alla språk. (91 omdömen)

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis