Failliet

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Niks bestellen hier!!!

Niks bestellen hier!!!
Na 3 maanden een broekpak ontvangen dat i.p.v. beige kanariegeel was. Daarbij was de kwaliteit van een bedenkelijk niveau. Na veel zoeken het kledingstuk naar het adres dat op de verpakking stond voor veel geld teruggestuurd in de veronderstelling dat de portokosten vergoed zouden worden. Echter bleek achteraf dat ik eerst een mail had moeten sturen. Welk mailadres was onduidelijk. Naar het geld kunnen fluiten en ook van het kledingstuk, ondanks het aantonen van het retourbewijs van PostNL. Al met al een slordige €70,-. Klarna heeft hier ook een zeer dubieuze rol in gespeeld. Van deze firma zal ik ook nooit meer gebruik maken. Ook zij verdienen een diepe onvoldoende.

12 mars 2024

Bestel hier NIET!!

Bestel hier NIET!!! Bestelling arriveert na weken, helemaal niet de juiste kleur, geel ipv beige en flut kwaliteit.vervolgens kost het retourneren zoveel dat je de minste kosten maakt door het product te houden. Goeie manier om van je kleding af te komen.

10 april 2024

Alles ging mis

Alles ging mis, bestel hier niet. Half jaar wachten, vervolgens arriveert een verkeerde bestelling, meteen teruggestuurd naar afzender. Dit was niet de bedoeling, moest naar adres in China voor 3x het bedrag van de bestelling.
Precies dezelfde gang van zaken als velen voor mij. Op website geen retouradres te vinden, daarover moet je een mail sturen.
Advies: Bestel niets bij deze oplichters.

6 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ivelli shit webshop - niet bestellen

Beste kopers, net als voorgaande kopers/bestellers bij Ivelli deel ik dezelfde mening. Echt belabberd materiaal. Retourneren kan niet, moet dan naar China en draai jezelf op voor de kosten. Ivelli is een shit bedrijf met shit producten. Trap er niet in. 1 ster is teveel, helaas niet mogelijk om 0 of - sterren te geven. Wat een onzin bagger bedrijf.

10 april 2024

niet bestellen bij Ivelli

Mooie foto's op website, maat (veel te groot) en kwaliteit belabberd. Retourneren kan alleen rechtstreeks naar China á 63 euro. Pak kostte 39,95. Niet kies om te adverteren met gratis levering wanneer retourneren onmogelijk is.

29 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geweldige ervaring

Bestelling doen ging eenvoudig. Levering was sneller dan verwacht. Klantenservice reageert ook snel, ik zal zeker vaker bestellen!

19 mars 2024

Niet bestellen/pas op

Niet bestellen! Eind januari 2 pakken besteld. Tot op heden niets binnen. Track en tracé code klopt niet. Overgegaan op een ander systeem, andere vervoerder iedere keer een andere smoes. Lees andere recensies, bespaar je geld en moeite.

14 mars 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een dikke onzin allemaal.. Flut organisatie

Wat een dikke onzin allemaal... We willen retourneren blijkt het €62.50 te kosten om twee pakken terug te sturen... Aankoopbedrag is €80. Doe even normaal. Had fijn geweest als dit ook op de website had gestaan ipv zo'n hele uitleg over ecologische voetdruk zo klein mogelijk houden.. en vervolgens zelf toegeven dat het warenhuis in China staat... goeie ecologische voetafdruk dan... vind je niet..? Ik hoop dat nooit iemand hier meer wat besteld, want dit is de grootste geldverspilling die ik heb meegemaakt. Nu €80 euro lichter en veel ergernis... Vreselijk bedrijf

12 mars 2024

Broekpak is een aanfluiting

Ik heb een broekpak besteld. Dat zou een mix van katoen/polyester zijn. Het zou beige zijn en volgens de maattabel zou ik maat XL nodig hebben voor maat 40/42.
Ik kreeg een verfrummeld pakketje. Nergens een label waar de samenstelling op staat, maar zeer synthetisch.De kleur was lichtgeel i.p.v. beige.
Nu wil ik het retourneren en dan zou ik een bedrag moeten betalen voor het terugsturen van €23 tot €200. Of ik mag het houden en dan moet ik alsnog €32 betalen i.p.v. €39. Dat is toch te gek voor woorden. Ze beweren dat dat op hun website staat, nou niet dus.
Ik vind het schandalig

11 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedankt voor de goede service

Bedankt voor de goede service. Bestelling duurde langer dan verwacht, maar ik werd goed op de hoogte gehouden. Had een vest besteld helemaal top!

1 mars 2024

dropshipping

Op een Nederlandse webshop een onwijs leuk pak gezien! Besteld, duurt het ineens weken voor het binnenkomt. Blijkt gewoon uit China te komen! Product zit uiteraard totaal niet als op de foto, kwaliteit van de stof is afschuwelijk en het stinkt! Retourneren kan tegen een hoge prijs dan waar je het voor koopt en krijg je een regeling om 20% van het totaalbedrag terug te krijgen. Totaal niet blij mee!

6 februari 2024

Ivelli nooit!!!! doen

Tja, van schade en schande wordt men wijs.
Ik had voor de bestelling gewoon eerst de reviews moeten bekijken.
Ivelli krijgt stuk voor stuk slechte reviews, maar zet op hun website alleen maar goede reviews. Deze reviews zijn gebaseerd, zeggen ze, op de reviews van Truspilot. Ik vind dit vreemd, want die zie ik niet terug op de website van Trustpilot zelf???
Het product wat ik heb aangeschaft, ronduit slecht, maatlabel klopt niet met de maatvoering. In het bijbehorende jasje staat niet eens een maatlabel, de omschrijving en kwaliteit van de stof ( eco katoen) klopt voor geen meter. Voor retourneren kan ik kosten tussen de 50- 108 euro verwachten, maar zo transparant zijn ze niet op hun website, net zoals ze niet vertellen dat hun producten uit China komen.
En dan durven ze nog te antwoorden dat Ivelli waarde hecht aan het eco-proces en dat ze retourneren liever vermijden.
Mijn keuze is dus (fors) betalen voor retourneren of solidair zijn en mijn betaalde bedrag laten zitten zodat Ivelli bij elke drie bestellingen een boom kan planten. Wat een giller...
Ik vind het werkelijk te schandalig voor woorden hoe slapend rijk webwinkels, zoals Ivelli, worden door hun misleidende website.
Bij de tientallen slechte reviews komt er nog eentje bij, namelijk die van mij.

24 februari 2024

Zeer ontevreden.

Hallo
De bestelling ging prima,naar duurde lang omdat het dus uit China bleek te komen.
Het product daarentegen is van zeer slechte kwaliteit en zeer slechte pasvorm.
En je trapt erin omdat het voor de helft van de prijs is,39,50.
Voor niks wil je het nog niet.
Ligt nu in de prullenbak.
Voor mij nooit meer bestellen bij Ivelli.

13 januari 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.