Hudkrämen är jättebra, men omdömet dras ner av att den är ganska dyr, och att den (i mitt fall i alla fall) inte levereras hem, utan till ett utlämningsställe ganska långt bort. För att hudkrämen ska... Se mer

Krämen är mjuk och smidig, lätt att smörja ut och går snabbt in i huden. Dock märker jag ingen förbättring av min eksem, men jag hade kanske inte förväntat mig det heller då jag köpte krämen efter att... Se mer

1. Skönhetsprodukter
  2. Skönhetsartiklar
  3. Kosmetika
  4. Kosmetikbutik
  5. E-handel
  6. Hälsa- och skönhetsbutik

Itchy är skapat och utvecklat av människor som själva har haft hudåkommor i flera år och vi vill hjälpa människor med empati, effektivitet och jämlikhet. Vi finns till för att hjälpa dig att leva vardagen på bästa möjliga sätt tillsammans med ditt hudtillstånd. Vårt uppdrag är enkelt: att hjälpa dig att minska symtomen med en långvarig effekt.

3,7

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Mycket nöjd

Det fungerar! En mycket bra produkt som hjälper när vi nästan gett upp.

1 augusti 2023

Svar från ITCHY

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är verkligen glada över att höra att vår produkt har varit till hjälp för dig. Önskar dig en fin dag.

Mvh Team Itchy

Jag har inte fått min vara

Jag har inte fått min vara. Jag har mejlat Itchy men har inte fått svar

12 juni 2023

Svar från ITCHY

Vi har kontaktat vår transportör DHL. Tydligen hade det blivit något fel på leveransen av din order men DHL ska ha skickat ut en ny order till dig och förhoppningsvis ska du redan ha fått leveransen.
Vi tackar för ditt tålamod och ber så mycket om ursäkt för förseningen.
Ha en fortsatt bra vecka!

Mvh Team Itchy

När sjukvården ger Miniderm och…

När sjukvården ger Miniderm och kortison till en bebis och det inte funkar alls. Då är man jäkligt nöjd när man hittar hittar något som ger förbättring redan efter några smörjningar. Bästa bästa krämen !

17 april 2023

Svar från ITCHY

Hej! Tack för dina ord. Fantastiskt roligt för oss att höra att du är så nöjd med krämen. Ha en fortsatt fin dag. :) Mvh Team Itchy

Har försökt att avsluta

Har försökt att avsluta, men ni svarar ju inte och skickat bara nytt

11 mars 2023

Svar från ITCHY

Vi ber så mycket om ursäkt för att du inte fick svar på dina tidigare mail.
Detta beror på att vi har en ny mailadress customer@itsitchy.com och vår tidigare mailadress hello@itsitchy.com inte längre fungerade.
Vi ber återigen om ursäkt för detta. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

Älskar denna produkt

Älskar denna produkt. Sjunker in bra i huden och den gör sitt ❤️

26 januari 2023

Svar från ITCHY

Härligt att du gillar våra produkter. Ha en fortsatt skön dag! :)

Supernöjd

Mycket härlig produkt! Som bomull på min supertorra hud

18 januari 2023

Svar från ITCHY

Tack för att du delar med dig och vad roligt att du är så nöjd med produkten. :)

Jag har keratosis pilaris på mina…

Jag har keratosis pilaris på mina överarmar och har provat det mesta, inget har hjälp. Hört mycket gott om Itchy och ville testa. Även om prickarna till viss del är kvar så har jag aldrig haft så mjuka och fina överarmar som efter regelbundet användning av Itchy! Älskar den!

2 november 2022

Svar från ITCHY

Väldigt roligt att höra att du gillar våra produkter. Tack för din fina recension. Ha en fortsatt bra dag! :)

Älskar krämen

Älskar krämen! Använder den med svag doft. Mjukgörande för psoriasisen men har den även som ansiktskräm. Helt perfekt för mig.

18 december 2022

Svar från ITCHY

Fantastiskt roligt att höra att du är så nöjd. Tack för din fina recension. :)

Beställde en produkt genom reklam genom…

Beställde en produkt genom reklam genom en influenser. En månad senare kommer ett mejl att en produkt till är skickad och att jag tecknat en prenumeration. Väldigt otydligt vid första köpet att jag gjort det, så känns som de tyvärr vill lura sina kunder.. då jag aldrig någonsin skulle göra det frivilligt och såg ingenting om det vid köpet.

19 november 2022

Svar från ITCHY

Vi ber så mycket om ursäkt för om du känner så. Vi kollar upp detta och om vi kan förtydliga det ytterligare. Vi ber även om ursäkt för det sena svaret här.

Bra!!

Relativt snabb leverans
Väldigt mjuk o skön att använda. Hjälper mej som har suuupertorr hud

20 december 2022

Svar från ITCHY

Tack för din fina recension. Det glädjer oss att du så nöjd med produkterna.

Jag beställde för en månad sedan och…

Jag beställde för en månad sedan och har fortfarande inte fått min vara. Trots att jag har hört av mig till er kundtjänst 2 gånger så händer ingenting.

16 november 2022

Svar från ITCHY

Vi ber så mycket om ursäkt för att leveransen dröjde ut på tiden samt ber även om ursäkt för det sena svaret här. Ha en fin dag! :)

Får inte tag på dom

Svarar inte på varken mail eller på Instagram. Har du problem med en order eller vill få kontakt med dom så kommer du tyvärr misslyckas. Så köp på egen risk. Mailade och skrev 10nov, fick svar 22nov. Jag svarade dom direkt, de återkom den 24nov och därefter är det dött. Det har snart gått 1mån och har fortfarande inte fått hjälp.

9 november 2022

Svar från ITCHY

Vi ber så mycket om ursäkt för att du inte fick svar på dina tidigare mail.
Vi ber återigen om ursäkt för detta.