Jag har varit intresserad i trading och att lära mig ganska länge, men har inte haft någon aning hur jag ska börja. Det finns så många grupper och "kurser" man kan gå med i men inga känns riktigt legi... Se mer
ITCS är den första plattformen jag verkligen förstått mig på. Inte bara för att den är logisk, utan även för att man har tillgång till en coach som förklarar och hjälper en förstå allt ifrån plattform... Se mer
Har jobbat med en del tradingsidor under mina år, men måste säga att denna site är den bästa hittills. Detta grundar jag dels på hur grym deras kunskap är i olika verktyg, operationer samt deras coa... Se mer
Hej, gick med och lärde mig lite om trading hos Jonatan, betald av itcs, ca. ett halv år, gick väl hyfsat. tog en liten paus under julen men när jag gick in för att prova lite till var kontot tomt. Utan kontakter eller förvarningar har kontot tömts på det lilla som fanns som tur var "bara" 199 Euro.
Det står tydligen någonstans, om man är inaktiv längre än tre månader så dras 300 euro....UTAN FÖRVARNING..
Vad får ni ut av det?
Tror ni att man får förtroende på för sånt, om avgifterna låg typ 20-30 är väl en varning nog och dessutom ge en förvarning innan dragningen så man får en chans, men inte då. Dom lägger upp i system och hoppas att kunderna tar paus i sin traiding. Detta är ett brottsligt beteende, även om det står skivet någonstans.

Svar från ITCS Trade
När jag var aktiv tyckte jag om ITCS och min coach som lärde mig en del värdefulla saker. Jag hade dock inte tiden till det då och valde att sluta tradea. Jag hade kvar pengar på kontot och frågade min coach om det var okej att pengarna är kvar på kontot och att de inte kommer försvinna, då jag antog att det måste kosta plattformen något att pengarna är kvar där. Jag fick dock ett OK från min coach och att jag inte behöver oroa mig, pengarna skulle finnas kvar när jag väljer att börja med trading igen. Detta var under 2022. Jag har under 2023 varit inne och tittat ibland och pengarna har även då funnits kvar. Mot slutet på 2024 fick jag för mig att sätta igång med trading igen och loggade in på mitt konto och upptäckte då att det inte fanns några pengar kvar på mitt konto och fick då veta om en tremånaderspolicy och en inaktivitetsavgift på 300€ (i sig inte ens en rimlig kostnad för att ha ett inaktivt konto utan låter snarare som en straffavgift). Min coach informerar mig om denna policy och att jag bör kunna se det i min historik + att han har aldrig sagt något om att jag kan ha kvar pengar på kontot utan problem och att det finns inspelat då alla samtal spelas in och så vidare. I min historik ser jag att 9.35€ tagits ut i inaktivitetsavgift 08-03-2023 (mycket mer rimligt och förståeligt) och resten togs ut 28-08-2023 (100€) som "Kredit ut", det stod inte ens "inaktivitetsavgift" där eller som kommentar och det hade gått mycket längre tid än tre månader vid det här läget. Jag har frågat min coach om detta via mejl med en skärmdump på historiken utan att ha fått något svar, förklaring eller ursäkt. Så vitt jag vet fanns inte någon tremånaderspolicy med en 300€ inaktivitetsavgift när jag var aktiv kund på ITCS, och om så hade varit fallet har ni en skyldighet att vara tydliga med det då det är en betungande klausul vilket ni också i så fall underlåtit att göra. Det händer också att man säger fel ibland, men då kunde min coach hört av sig och informerat mig om att han hade sagt fel men det har han inte heller gjort. Jag tycker att hela inaktivitetsavgiften är oskäligt stor men framförallt så tycker jag inte det är okej för ett företag att agera på det sättet. Tur det inte rörde sig om en större summa pengar för mig, men det gör inte saken mer okej
Jag gick med detta plattform, men fick ingen information att man åker på en inaktivitets avgift om man inaktiv under en viss tid, dvs denna plattform snor 200 euro i avgifter för att du är inaktiv. Jag har försökt få kontakt med supporten långt innan för att få hjälp då jag inte fick kontakt med min kontaktperson - trots att jag skickade mejl via hemsida och lämnade meddelande på telefonsvarare och ingen som svarar. Först efter jag bokade tid för en ny information kontaktar min kontaktperson.
Nu ser jag att mitt konto är tom då ITCS Trade har dragit inaktiverings avgift utan att skicka påminnelse eller något sådant.
Tycker det är väldigt dåligt av min kontaktperson Alexander att skylla allt på mig och hänvisa att ingen har tidigare klagat på inaktiverings avgift trots att jag ser att det finns klagomål från andra kunder med samma upplevelse.

Extremt urusel plattform
Jag blev jagad i flera dagar av en handläggare för att gå med i plattformen, väl när jag går med är det ingen som förklarar inte att man åker på en inaktivitets avgift om man inaktiv under en viss tid, dvs denna plattform snor 300 euro i avgifter för att du är inaktiv, väl när jag försöker få kontakt med supporten för att få hjälp med detta är det ingen som svarar, informationen fick jag själv leta fram och jag har fortfarande inte fått något svar efter jag mailade dem för 4 dagar sedan ,

Svar från ITCS Trade
Väldigt trevliga medarbetare med hög kompetens och vänligt bemötande. Tar sig tid att förklara och checkar av så att man förstår.
Bara positivt från mig.

Svar från ITCS Trade
Som nybörjare tyckte jag det här med tradig var rörigt och svårt, men hade en grym coach som inte gav upp och förklara tills jag förstod. Har nu mer kött på benen och rekommenderar dom starkt!

Svar från ITCS Trade
Från att vara helt nollställd när det gäller trading så har jag lärt mig massor.
Plattformen är användarvänligt och utbildningsvideosarna är jättebra!
Förklarar väldigt bra.
Min coach Lisa är toppen! Lär ut bra och förståeligt. Lätt att prata med.
Rekommenderar dem verkligen!

Svar från ITCS Trade
Jag tycker att den informationen jag fått stämmer överens med verkligheten. Och coachen jag har är grym på att förklara. Rekommenderar verkligen denna sida om man är nybörjare.

Svar från ITCS Trade
Det är ett väldigt bra koncept och fungerar bra så länge man har tid, lust samt får en bra vägledare.
Det som var dåligt var att när jag fick hinder och inte riktigt hade tiden som krävdes, av olika anledningar.
Detta var något jag informerade dem, samt så var kontakten mellan oss dålig från båda sidor under denna tid. Men helt plötsligt en dag kommer ett mejl (som jag som tur såg) att imorgon kommer du faktureras 300 euro på grund av att du har pengar kvar på kontot och är inaktiv.
För det första kan man tycka att detta tydligare ska framstå samt att man kanske ska få denna påminnelse lite tidigare än dagen innan, förslagsvis 1 månad eller åtminstone 2 veckor innan. Även att när jag meddelat att jag inte har den tiden som krävs och behöver ta en paus, skulle man kunna informera att "kom ihåg att ta ut dina pengar, annars kommer du få en avgift på 300 euro."
Jag uppvisade mitt missnöje genom att mejla till ITCS trade och ganska snabbt ringer någon till mig.
Det första personen säger i andra änden, ganska otrevligt är:
"Bara så du vet är inte vi ett kommunalt företag!"
Förvånat svarade jag att jag visste det, men förstår än idag inte riktigt vad personen menade med det. Menar han att bara för att man är ett privat företag får man bete sig hur som helst och inte har någon som helst anledning att visa medkänsla och förståelse för sina kunder? Sen vet jag att även privata företag har vissa skyldigheter.
Men till er som ändå vill testa på detta så rekommenderar jag att ni endast gör det om ni har tid, annars ta ut pengarna för man får ICKE ha pengarna kvar på ett inaktivt konto. För då kommer ett mejl från ingenstans dagen innan om att de kommer ta 300 euro om du inte blir aktiv eller tar ut pengarna.
Alla förstår såklart att de skickar ut detta dagen (<24h) innan i förhoppning att man inte ska se det (speciellt då man inte varit i kontakt med dem ett tag och mer eller mindre glömt bort dem). För att sen kunna säga "men vi skickade ut ett mejl och varnade om detta."

Svar från ITCS Trade
Det blir bra för nybörjare, man lära sig snabbt och det är enkelt.

Svar från ITCS Trade
ITCS är så bra för nybörjare!
Jag har haft två olika coaches som jag haft stående möte med 1-2 gånger i veckan om det passat för mig.
Dem förklarar tydligt och förenklat så man förstår begreppen som finns och används inom trading.
Jag har fått lära mig hur man kollar och analyserar utifrån den ekonomiska kalendern för att veta när olika besked runt om i värden släps och hur de påverkar kurserna. jag har även fått lära mig hur man analyserar grafer med hjälp av olika instrument och verktyg.
Jag har stegvis fått lära mig om index, råvaror, valuta par, ädelmetaller osv.
Så pedagogiska coacher som peppar och ger råd!
Rekommenderar verkligen för dem som vill lära sig från start!

Svar från ITCS Trade
Väldigt bra för nybörjare som bara vill förstå sig på hela tradingverksamheten, speciellt när det finns en hel del utbildningsvideos och man har en gratis coach som vill se till att man lyckas med sitt handlande

Svar från ITCS Trade
Helt i början hade jag ingen aning om handel, men på bara två veckor blev jag snabbt bekant med deras plattform, som var oerhört användarvänlig. Tack vare deras utmärkta coachning lyckades jag anpassa mig utan problem. Tveka inte att rekommendera plattformen till era vänner eller familjemedlemmar.

Svar från ITCS Trade
Riktig bra plattform när det gäller allt från att lära sig till hjälpen men får när men behöver det.

Svar från ITCS Trade
Jag har försökt att lära mig trading ganska länge men har inte hittat något bra sätt tidigare. ITCS har ett pedagogiskt upplägg där man dessutom får tillgång till en personligt coach. Jag rekommenderar ITCS till alla som vill lära sig mer om trading.

Svar från ITCS Trade
Jag kan varmt rekommendera ITCS trade, får väldigt mycket hjälp av coachen så jag förstår alla funktioner.
Plattformen är väldigt enkel och många bra funktioner. Seriöst företag.

Svar från ITCS Trade
Jättebra plattform för den som tar trading på allvar. Hjälpsamma videor och mentorer där du lär dig mer om teknisk analys. Rekommenderar till den som vill börja med trading.

Svar från ITCS Trade
Grym plattform som är lätt att lära sig med hjälp av deras utbildningsmaterial och personliga vägledning. Med hjälp av en egen coach får man svar på alla frågor man har och från att inte kunna nånting till att göra egna tekniska analyser på bara några dagar. stort tack ITCS och speciellt till dig Jonathan

Svar från ITCS Trade
Perfekt plattform för en nybörjare som jag. Bra med utbildning och extra stort tack till Alexander som är grym!

Svar från ITCS Trade
ITCS är ett företag som hjälper DIG! Är du intresserad av att starta med trading från början eller fortsätta på en ny plattform så ITCS bäst. ITCS coaches är bäst på marknaden, jag har själv haft en i ca 3 år och det är enligt mig hjälpt mig så mycket när det kommer till trading. De har fått mig att undvika eventuella misstag och göra rätt beslut i rätt tillfällen!
ITCS trading plattform är professionell och enkel att använda. Bästa på marknaden!!!