Tilbyder en pris for telefonen på nettet, men vil kun give det halve i virkeligheden. En meget unfair vurdering af telefonen er min mening. Hvis man ikke aksepterer prisen bliver man mælket for... Se mer
Företaget har svarat
Jeg bestilte i søndags en Iphone 7 som fødselsdagsgave til min datter om torsdagen (i dag). Jeg havde skrevet mit tlf. nr ved vejnummeret men blev ringet op tirsdag af Thomas (?) fra IStore som s... Se mer
Företaget har svarat
Super service! Bestilte mobil torsdag aften og hentede den allerede om lørdagen. Det bestilte cover var i restordre men blev eftersendt uden beregning så jeg havde det følgende tirsdag. Det monter... Se mer
Företaget har svarat
Overskriften dækker over en ikke eksisterende kommunikation fra iStore. Vi købte en iPhone med lovet levering indenfor 10 dage. Den kom 19 dage og fire telefonopkald fra os senere. Selve tlf er fin no... Se mer
Salg af iPhones, iPads og kvalitets tilbehør.
I had a very bad experience with iSTORE and the Iphone 12 purchased from them.
On 25 november 2023, I purchased an iPhone 12 (128GB) from iSTORE, which functioned adequately for about seven months before experiencing significant battery issues. Eventually, the device became unusable. Concerned about the matter, I contacted iSTORE on June 16, 2024, as I was preparing for a longer vacation outside Denmark. Given that their service location is not in Aarhus, I attempted to have the phone repaired locally. However, I was informed by an iPhone representative that my device was a counterfeit and not intended for the Danish market, but rather for South Africa.
Despite my efforts to reach iSTORE via phone and email, responses were not happening via phone but eventually, I managed to get in touch with them via email, and after expressing my lack of trust in their ability to resolve the issue, I requested a refund instead of a repair as I could not trust the store anymore. I sent the broken phone to them in August, post-vacation (they paid the transport, luckily).
Regrettably, since sending the phone on August 15, 2024, I received just a confirmation that they received my phone but I have not received any replies to my numerous emails afterwards asking to solve this issue in a diplomatic and nice way—many attempts to communicate with them. While I understand that the device is still under warranty, I no longer wish to pursue a repair with a company I cannot trust so, I wanted a refund but now, they have the phone an my money. I really wanted to solve this in a simpler and easy way but it was not possible.
Produkter i fin kvalitet (Baseus)
Meget imødekommende og venlig kundeservice
Lynhurtigt levering
Hvad mere kan man ønske?
Bestilte en iphone 13 2/9 har modtaget den idag men den var ikke pakket ind i folie virksomheden har været så kloge at sætte et klistermærke på, som hvis du river den af kan du ikke fortryde dit køb, noget i den retning står der på klistermærket.
Bliver derfor nervøs og slår serie nummeret op på apples hjemmeside hvoraf det fremgår telefonen er fra april 1978. Giver absolut ingen mening.
Efter at have læst andre klager kan jeg forstå de slet ikke taget telefonen tilbage hvis den er blevet aktiveret.
Fortryder man for en besparelse på ca. 200kr ikke bare købte fra power eller en af de andre.
Mit råd er derfor til de som måtte læse denne anmeldelse. Ikke tænk på den lille besparelse du får ved at købe igennem istore, spar dig for hovedpine og køb igennem en af de andre store kæder.

Svar från iStore Danmark
Havde et spørgsmål efter OK køb, og ringede onsdag den 23. august 2023 til kundeservice-telefonen 7 gange i den begrænsede åbningstid fra 9:00 til 11:00. Der fik jeg ved hvert opkald det automatiske svar, at jeg havde ringet uden for åbningstiden, og at jeg i stedet skulle bruge hjemmesiden. Konsekvensen var at jeg måtte vælge en anden og dyrere løsning på mit problem.
Scammerbutik? Placerede en ordre onsdag morgen. De har sendt en ordrebekræftelse men har ellers ikke hørt noget. Mon det bare er et skalkeskjul for noget snyd?

Svar från iStore Danmark
Bestilte 2 iPhone SE og de blev leveret som aftalt til DK’s laveste pris.

Svar från iStore Danmark
Købte en Iphone SE i dag. Fik en super service da jeg ringede til dem.

Svar från iStore Danmark
Købte en Iphone SE fra ny for ca en uge siden.
Den blev leveret hurtigt og fungerer fint. Deres kundeservice var venlige at kommunikere med.
Opdateres i tilfælde af defekter

Update:
Kom igennem til firma til sidst, de endte med at henvise til det firma som tager sig af reklamationer på apple udstyr og her har jeg så fundet en løsning på problemstillingen
Jeg giver en stjerne mere, men ikke mere, da det har være meget tidskrævende at komme i mål
======================
Kan ikke ringe til iStore - Har forsøgt at ringe til firmaet 2 gange, første gang var der sygdom, i dag var det udenfor telefontid (har laver opkald kl. 12:40), man oplyser ikke hvad telefontid er ....
Har forsøgt et oprette en retursag for 1 uge siden, på mail som iStore kræver, har intet hørt ....

HANDEL ALDRIG HER!!!
De overholder ikke dansk lovgivning!!!
Vi har købt en IPhone. Da SIM kortet ikke virker i telefonen, kontakter vi firmaet. De vil ikke gøre noget da de påstår, at det er et virksomhedskøb, på trods af, at der hverken er betalt med virksomhedskort, oplyst cvr nr, mailadresse, eller telefon nummer.
Telefonen er forsøgt afhjulpet hos Apple support, der siger at den skal retur til sælger, da den to års reklamationsret gælder. Vi sender derfor telefonen med GLS og sender mail til kundesupport forinden.
Vi hører INTET fra sælger og efter mere end 14 dage, kommer pakken retur…. Dårlig service nu klager vi af rette kanaler for så let skal et SKOD FIRMA IKKE SLIPPE
Varen er købt og betalt fra privat konto og der er IKKE oplyst CVR NR ved købet dermed er det IKKE erhvervskøb. Fordi der står Firmanavn på postkassen er det ikke erhvervskøb. HUSK LIGE AT I ALDRIG SVARET PÅ DEN MAIL DA PAKKEN MED VAREN BLEV SENDT RETUR.
Det bliver jo ikke erhvervskøb fordi I siger det, men vi tager den i retten.

Svar från iStore Danmark
Jeg ringede til firmaet for at blive vejledt, og fik svar på spørgsmålet.
Bestilte så storebroren til det vejledte produkt - der gik en halv time, så var ordren sendt, med en lille hilsen vedlagt 👍
Super service!

Svar från iStore Danmark
Uheldig oplevelse men lynhurtig service fra iStore.dk
Jeg købte en Apple MagSafe på iStore.dk som gave til min kone.
Det viste sig desværre at være en forfalskning, i det at man ikke kunne udlæse dens firmware version på iPhone'en som man bør kunne med en original.
Jeg skrev derfor til iStore.dk om aftenen, at deres leverandør nok havde snydt dem.
Næste morgen fik jeg en pæn mail hvor de undskyldte og prompte have tilbageført det fulde beløb.
Ville selvfølgelig helst have haft det jeg købte, men må sige at iStore.dk har behandlet sagen forbilledligt.
Info:
Kun originale eller autoriserede "Made for MagSafe" ladere kan lade med fulde 15watt!
Alle dem der bliver solgt som:
"MagSafe kompatibel" osv. er i virkeligheden bare alm. Qi ladere med magneter. De kan muligvis lade andre telefoner med 15, 20, 30 watt, men ikke iPhones!

Svar från iStore Danmark
Jeg købte i januar 2022 to nye iPhone 8 hos iStore og begge virkede perfekt, samt at de blev leveret hurtigt. Efter nogle få dage begyndte den ene pludselig at tabe al strøm i løbet af nogle få timer, efter kontakt til iStore sendte jeg den retur og fik hurtigt tilsendt en ny telefon som erstatning. Denne telefon viser sig også at være defekt da den ikke kan holde strøm og bliver utrolig varm under opladning. Jeg ringer til iStore som beklager og siger at de samme dag vil sende endnu en ny telefon, og som plaster på såret bliver det en 256 GB selv om jeg kun købte med 64 GB, jeg modtager telefonen dagen efter og der ligger yderligere et cover i pakken. Den sidste telefon er nu taget i brug og fungerer foreløbig perfekt.
Det er selvfølgelig ærgerligt at det først lykkes i tredje forsøg, men jeg vil alligevel fremhæve den gode og hurtige service fra iStore's side, det er trods alt ikke dem der har produceret telefonen.

Svar från iStore Danmark
Alt forløb som det skulle. Hurtig levering.

Svar från iStore Danmark
Jeg havde fået en mobil i gave som var købt gennem Istore. Der kom ret hurtigt en fejl på den og jeg sendte den til reparation ved Irepair.
Mobilens automatisk lås funktion virker ikke da den fryser skærmen og mobilen skal tændes op med Hardreset igen. Grundet denne fejl kan mobilen aldrig slukkes og derfor bruger den hurtig batteriet.
Mobilen kom tilbage fra reparation efter 14 dage med ny skærm.
Den virkede kort men så begyndte fejlen at opstå igen periodisk og så hele tiden som tidligere.
Når jeg havde brugt hardreset for at få liv i mobilen igen, så var apps rykket rundt, slettet eller tidligere slettet var tilbage. Igen kunne jeg ikke slukke mobilen og batteriet løb hurtig tom.
Jeg sender igen mobilen ind. Få dage før jeg sender den ind, havde jeg tabt mobilen og den havde fået en lille revne i skærmen helt oppe i det ene hjørne.
Værkstedet melder nu tilbage at selvom fejlen er den samme som ved sidste reparation så er det nu min egen fejl da mobilen har lidt fysisk overlast. Jeg kan få kasseret mobilen for 0 kr, få den tilbage for 150kr eller betale 3225kr for en ny.
Jeg kontakter værkstedet. De siger at det ikke er skærmen det er galt med men mobilens hjerne som ikke kan repareres.
Jeg spørger om det så ikke hele tiden har været mobilens hjerne, der har været galt når nu fejlen opstod hurtigt igen efter skærm, og hvis jeg ikke havde tabt den, så ville de have givet min en ny mobil. Til det svarer han Ja muligvis.
Jeg argumenter igen for at mobilen har haft samme fejl hele tiden men nu er det pludselig min egen skyld.
Til det svarer han at jeg kan kontakte mit forsikringsselskab for at få den dækket. Jeg svarer at det ikke er mit forsikringsselskabs opgave at erstatte en mobil som har været i stykker fra købsdato. Til det svarer han at når jeg siger det på den måde så kan han godt se min pointe.
Jeg kommer dog ikke længere med ham og vælger at få sendt min mobil tilbage.
Jeg køber aldrig noget gennem Istore igen og vil heller ikke råde andre til det.
Istore kan se hvornår min telefon er købt men ikke hvornår den er taget i brug. I mit tilfælde tre måneder efter køb, hvor jeg modtager den som gave.
At jeg taber min telefon og den får en lille revne i skærmen, har ikke ændret på fejlen i telefonen. Det er jo samme fejl ved telefonen ved 1. og 2. indsendelse. Ved 1. indsendelse havde jeg ikke tabt telefonen.
At betegne skærmen som knust er jo en vild overdrivelse.
Jo I hører fra mig da jeg har sendt mobilen ind to gange med samme fejl.
Jeg har på intet tidspunkt bedt jer om at skifte skærmen men lave fejlen i telefonen som værkstedet skriver er i telefonens “hjerne” En fejl der ikke er sket ved tab af telefonen da den ikke var tabt ved 1. indsendelse

Svar från iStore Danmark
Fik ikke den aftalte pris.
Jeg havde en ny iPhone 8 i plumberet kasse telefonen var godt nok ombyttet til en ny . Istore valgte at trække 500 kr da de ikke mener at den var i original kasse på trods af at denne var plumberet.
Jeg vil ikke anbefale nogle at bruge istore
Hej istore
Tak for svar
Jeg havde kontakt med irepair i Helsingør da min telefon pludselig var forsvundet under forsendelse, de forsikrede mig om, at jeg modtog 2000 kr for den af jer. Det er så ikke tilfældet . Jeg har inden min anmeldelse forsøg telefonisk at kontakte jer, men i svare ikke tlf. Endnu en gang til dem der læser denne anmeldelse HOLD JER VÆK

Svar från iStore Danmark
Helt fantastisk god og hurtig service, jeg bestilte en iPhone 6s og fik den som lovet efter 2 dage. Jeg kan varmt anbefale Istore !
Svend Buch Sørensen
Lynæs

Svar från iStore Danmark
Virkelig god service. Købte en iPhone se 2020 i jeres butik i Valby. Sgu eddermemedelende da billigt. God service af ekspedient der guidede mig til at købe den og montere panderglas på. God butik
Mange tak for det iStore/irepair

Svar från iStore Danmark
Købte fornyligt min nye iPhone hos iStore. Den kom lidt forsinket men der var hærdet glas med i for at opveje for det, så det er bare i orden. Produktet var i god stand og jeg kan klart anbefale dem fremover.

Svar från iStore Danmark
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.