Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tilbyder en pris for telefonen på nettet, men vil kun give det halve i virkeligheden. En meget unfair vurdering af telefonen er min mening. Hvis man ikke aksepterer prisen bliver man mælket for... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg bestilte i søndags en Iphone 7 som fødselsdagsgave til min datter om torsdagen (i dag). Jeg havde skrevet mit tlf. nr ved vejnummeret men blev ringet op tirsdag af Thomas (?) fra IStore som s... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service! Bestilte mobil torsdag aften og hentede den allerede om lørdagen. Det bestilte cover var i restordre men blev eftersendt uden beregning så jeg havde det følgende tirsdag. Det monter... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Overskriften dækker over en ikke eksisterende kommunikation fra iStore. Vi købte en iPhone med lovet levering indenfor 10 dage. Den kom 19 dage og fire telefonopkald fra os senere. Selve tlf er fin no... Se mer

Företagsinformation

1. Mobiltelefoner

Skrivet av företaget

Salg af iPhones, iPads og kvalitets tilbehør.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I had a very bad experience with iSTORE…

I had a very bad experience with iSTORE and the Iphone 12 purchased from them.

On 25 november 2023, I purchased an iPhone 12 (128GB) from iSTORE, which functioned adequately for about seven months before experiencing significant battery issues. Eventually, the device became unusable. Concerned about the matter, I contacted iSTORE on June 16, 2024, as I was preparing for a longer vacation outside Denmark. Given that their service location is not in Aarhus, I attempted to have the phone repaired locally. However, I was informed by an iPhone representative that my device was a counterfeit and not intended for the Danish market, but rather for South Africa.

Despite my efforts to reach iSTORE via phone and email, responses were not happening via phone but eventually, I managed to get in touch with them via email, and after expressing my lack of trust in their ability to resolve the issue, I requested a refund instead of a repair as I could not trust the store anymore. I sent the broken phone to them in August, post-vacation (they paid the transport, luckily).

Regrettably, since sending the phone on August 15, 2024, I received just a confirmation that they received my phone but I have not received any replies to my numerous emails afterwards asking to solve this issue in a diplomatic and nice way—many attempts to communicate with them. While I understand that the device is still under warranty, I no longer wish to pursue a repair with a company I cannot trust so, I wanted a refund but now, they have the phone an my money. I really wanted to solve this in a simpler and easy way but it was not possible.

21 oktober 2024

Iphone fra 1978

Bestilte en iphone 13 2/9 har modtaget den idag men den var ikke pakket ind i folie virksomheden har været så kloge at sætte et klistermærke på, som hvis du river den af kan du ikke fortryde dit køb, noget i den retning står der på klistermærket.
Bliver derfor nervøs og slår serie nummeret op på apples hjemmeside hvoraf det fremgår telefonen er fra april 1978. Giver absolut ingen mening.
Efter at have læst andre klager kan jeg forstå de slet ikke taget telefonen tilbage hvis den er blevet aktiveret.
Fortryder man for en besparelse på ca. 200kr ikke bare købte fra power eller en af de andre.
Mit råd er derfor til de som måtte læse denne anmeldelse. Ikke tænk på den lille besparelse du får ved at købe igennem istore, spar dig for hovedpine og køb igennem en af de andre store kæder.

6 september 2023

Hej Shayee.

Først og fremmest burde du have taget direkte kontakt til os, sådan at vi i kundeservice kunne hjælpe dig, da det er hvad vi er til for. :-)

Apple har valgt af miljømæssige årsager, ikke længere at pakke deres iPhone æsker ind i plastik, men plomberer dem.

Vi som webshop har så valgt yderligere at sætte vores eget klistermærke på, sådan at kunder er informeret om hvis plomberingerne fra Apple brydes, tages købet ikke retur. Tager vi købet retur, bliver det under købeloven, værdigforringelse af produkt, da det nu ikke længere kan sælges som fabriksnyt og plomberet produkt.

At enheden skulle være fra 1978, det er vi meget uforstående overfor, så vidt jeg er orienteret blev der ikke engang produceret iPhones den gang...

Men da du skriver at du er nervøs, så har jeg derfor sendt dig en returlabel, vi har vagt at tage enheden retur, sådan at du som kunde ikke længere skal gå at være nervøs. Så kan du købe en hos Power f.eks., og se at deres iPhone 13 heller ikke er pakket ind i plastik.

Jeg har sendt selv samme besked til dig på mail, med en vedhæftet gratis returlabel. :-)

God dag Shayee, jeg håber at du finder en iPhone 13 et andet sted du bliver glad for.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Kundeservice-telefon lukket i åbningstiden

Havde et spørgsmål efter OK køb, og ringede onsdag den 23. august 2023 til kundeservice-telefonen 7 gange i den begrænsede åbningstid fra 9:00 til 11:00. Der fik jeg ved hvert opkald det automatiske svar, at jeg havde ringet uden for åbningstiden, og at jeg i stedet skulle bruge hjemmesiden. Konsekvensen var at jeg måtte vælge en anden og dyrere løsning på mit problem.

23 augusti 2023

Scammerbutik

Scammerbutik? Placerede en ordre onsdag morgen. De har sendt en ordrebekræftelse men har ellers ikke hørt noget. Mon det bare er et skalkeskjul for noget snyd?

12 juli 2023

Hej Jesper.

Du skulle meget gerne have fået en mail, hvori der står at din ordre er annulleret. Hvis dette ikke er sket beklager vi selvfølgelig.

Grunden til din ordre er blevet annulleret er en prisfejl, der ikke kan opfattes som andet end en fejl og ikke et stærkt tilbud.

Den tydelige fejl skete i vores automatiske prisopdatering, hvilket er åbenlyst da prisen normalt ligger omkring de 3.000 DKK og ikke 300 DKK.

Dette er selvsagt ikke prisen for en fabriksny iPhone, og derfor en klar fejl, ordren er derfor annulleret.

Hurtig levering

Bestilte 2 iPhone SE og de blev leveret som aftalt til DK’s laveste pris.

1 mars 2023

Hej Simon.

Først og fremmest tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at PostNord bragte din pakke sikkert og hurtig frem, samt at hører at du er tilfreds med din handel.

Jeg ønsker dig en god påske. :-)

Købte en Iphone SE i dag

Købte en Iphone SE i dag. Fik en super service da jeg ringede til dem.

15 februari 2023

Hej Ole.

Jeg er glad for at jeg kunne hjælpe dig med dine spørgsmål, og yde dig den service du havde brug for til at træffe det rigtige valg for dig.

Jeg ønsker dig en dejlig fredag, samt en fantastisk weekend. :-)

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Købte en ny Iphone SE

Købte en Iphone SE fra ny for ca en uge siden.
Den blev leveret hurtigt og fungerer fint. Deres kundeservice var venlige at kommunikere med.

Opdateres i tilfælde af defekter

29 januari 2023

Hej KFC.

Jeg er glad for at vi har kunne være behjælpelige, og du har kunne mærke vores passion for god kundeservice. Samt at PostNord har leveret din ordre hurtigt.

Jeg ønsker dig en skøn fredag. :-)

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Kan bl.a. ikke ringe til iStore, er det her et seriøst firma???

Update:
Kom igennem til firma til sidst, de endte med at henvise til det firma som tager sig af reklamationer på apple udstyr og her har jeg så fundet en løsning på problemstillingen

Jeg giver en stjerne mere, men ikke mere, da det har være meget tidskrævende at komme i mål

======================

Kan ikke ringe til iStore - Har forsøgt at ringe til firmaet 2 gange, første gang var der sygdom, i dag var det udenfor telefontid (har laver opkald kl. 12:40), man oplyser ikke hvad telefontid er ....

Har forsøgt et oprette en retursag for 1 uge siden, på mail som iStore kræver, har intet hørt ....

19 januari 2023

Hej Mads.

Beklager, vi har som du selv nævner været ramt af sygdom.

Vi er på sagen, og du får en mail ang. din reklamation med en vejledning, sådan at sagen kan blive løst. :-)

HANDL ALDRIG HER!!!

HANDEL ALDRIG HER!!!
De overholder ikke dansk lovgivning!!!

Vi har købt en IPhone. Da SIM kortet ikke virker i telefonen, kontakter vi firmaet. De vil ikke gøre noget da de påstår, at det er et virksomhedskøb, på trods af, at der hverken er betalt med virksomhedskort, oplyst cvr nr, mailadresse, eller telefon nummer.
Telefonen er forsøgt afhjulpet hos Apple support, der siger at den skal retur til sælger, da den to års reklamationsret gælder. Vi sender derfor telefonen med GLS og sender mail til kundesupport forinden.

Vi hører INTET fra sælger og efter mere end 14 dage, kommer pakken retur…. Dårlig service nu klager vi af rette kanaler for så let skal et SKOD FIRMA IKKE SLIPPE

Varen er købt og betalt fra privat konto og der er IKKE oplyst CVR NR ved købet dermed er det IKKE erhvervskøb. Fordi der står Firmanavn på postkassen er det ikke erhvervskøb. HUSK LIGE AT I ALDRIG SVARET PÅ DEN MAIL DA PAKKEN MED VAREN BLEV SENDT RETUR.

Det bliver jo ikke erhvervskøb fordi I siger det, men vi tager den i retten.

12 december 2022

OPDATERING:

NÆVNENES HUS. "Det er vores vurdering, at købet ikke kan anses som et forbrugerkøb, og at vi derfor ikke har kompetence til at behandle klagen."

iStore ApS: På baggrund af vurderingen fra Nævnenes Hus, anser vi sagen som afsluttet.
____________________________________________________________________

Hej Peter.

Jeg kan ikke finde nogle salg i navnet: Peter Lindberg.

Det reference / faktura nummer du henviser til i din anmeldelse, er købet af en iPhone 7 i 2020 iht. faktura, fortaget af:

Tax Solution
Att: Søren Christensen

Hvis det er denne sag du refererer til, samt den samtale Søren Christensen har haft med vores kundeservice, så overholder vi lovgivningen 100%.

Vi har selvfølgelig også vendt dette med vores tilknytte jurist, igennem e-mærket.

Blot for at få fakta på plads, så er der i Danmark 2 års reklamationsret på alle privat køb. Erhvervs køb har desværre ikke samme rettigheder, der medfølger Apple´s 1 års garanti, samt 12 måneders reklamation hvilket også tydeligt fremgår i vores handelsbetingelser du har læst og accepteret for at gennemfører købet.

Din reklamation bliver modtaget hos os cirka 18 måneder efter dit erhvervskøb, altså cirka 6 måneder efter Apple´s 1 årige garanti er udløbet. Vi har desværre ikke kunne afhjælpe med at reparere enheden, da både den 1 årige Apple garanti samt de 12 måneders reklamationsret er udløbet.

Det er ikke noget vi som webshop kan lave om på, da lovgivningen er som den er. Yderligere tilbyder Apple (og mange andre producenter) kun 1 års garanti på erhvervskøb.

I fakturerings adresse er der skrevet firmanavn, i både ordrebekræftigelse og på faktura. Pakken er desuden valgt til levering til pakke boks, og ikke til fakturerings adressen, yderligere er CVR ikke påkrævet for at fastslå det som erhvervskøb.

Så hvis du ønsker at gå videre med sagen er du selvsagt velkommen. Det er ikke noget vi hverken kan eller vil forhindre dig i at gøre. Vi har som tidligere nævnt, vendt dette med vores tilknytte jurist, igennem e-mærket.

Sagen er fra vores side afsluttet, og ønsker dig en dejlig december, til trods for dine fejlagtige beskyldninger af os som virksomhed, samt vores håndtering af sagen ikke skulle være korrekt.

Oprindeligt, god oplevelse.

Jeg ringede til firmaet for at blive vejledt, og fik svar på spørgsmålet.
Bestilte så storebroren til det vejledte produkt - der gik en halv time, så var ordren sendt, med en lille hilsen vedlagt 👍

Super service!

21 november 2022

Hej Jesper.

1000 TAK - Din anmeldelse satte lige gevaldig skub i humøret, her i vores lille team! Jeg er glad for at vi har kunne være behjælpelige, og du har kunne mærke vores passion for god kundeservice.

Jeg ønsker dig en dejlig december. :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uheldig oplevelse men lynhurtig service…

Uheldig oplevelse men lynhurtig service fra iStore.dk

Jeg købte en Apple MagSafe på iStore.dk som gave til min kone.
Det viste sig desværre at være en forfalskning, i det at man ikke kunne udlæse dens firmware version på iPhone'en som man bør kunne med en original.

Jeg skrev derfor til iStore.dk om aftenen, at deres leverandør nok havde snydt dem.
Næste morgen fik jeg en pæn mail hvor de undskyldte og prompte have tilbageført det fulde beløb.

Ville selvfølgelig helst have haft det jeg købte, men må sige at iStore.dk har behandlet sagen forbilledligt.

Info:
Kun originale eller autoriserede "Made for MagSafe" ladere kan lade med fulde 15watt!
Alle dem der bliver solgt som:
"MagSafe kompatibel" osv. er i virkeligheden bare alm. Qi ladere med magneter. De kan muligvis lade andre telefoner med 15, 20, 30 watt, men ikke iPhones!

25 maj 2022

Hej Morten.

Tak for din anmeldelse, samt at gøre os opmærksom på problemet.

Vi er som sagt allerede i dialog med vores leverandør i Tyskland, kort efter din mail, for at komme til bunds i sagen.

Produktet er derfor ikke længere at finde på iStore.dk

Vi beklager selvsagt oplevelsen, men er glade for at du opdagede det så det kan blive bragt i orden med vores leverandør, da det ikke er sikkert at de har været bevidste om dette, lige som os.

Jeg ønsker dig en god forlænget weekend. :-)

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Tredje gang er lykkens gang

Jeg købte i januar 2022 to nye iPhone 8 hos iStore og begge virkede perfekt, samt at de blev leveret hurtigt. Efter nogle få dage begyndte den ene pludselig at tabe al strøm i løbet af nogle få timer, efter kontakt til iStore sendte jeg den retur og fik hurtigt tilsendt en ny telefon som erstatning. Denne telefon viser sig også at være defekt da den ikke kan holde strøm og bliver utrolig varm under opladning. Jeg ringer til iStore som beklager og siger at de samme dag vil sende endnu en ny telefon, og som plaster på såret bliver det en 256 GB selv om jeg kun købte med 64 GB, jeg modtager telefonen dagen efter og der ligger yderligere et cover i pakken. Den sidste telefon er nu taget i brug og fungerer foreløbig perfekt.
Det er selvfølgelig ærgerligt at det først lykkes i tredje forsøg, men jeg vil alligevel fremhæve den gode og hurtige service fra iStore's side, det er trods alt ikke dem der har produceret telefonen.

15 april 2022

Hej Erik.

Tak fordi du deler din oplevelse, og af hjertet tak for din anmeldelse.

Vi beklager selvsagt de produktrelateret problemer du har oplevet, hvilket der i sig selv er langt i mellem. At du så lige skulle oplevet det to gange i træk, det må være det man kalder - sort uheld!

Da der er tale om elektronik, så kan alt elektronik desværre have fejl, men... jeg er glad for at vores kundeservice tiltrods har givet dig en god slut oplevelse.

Jeg ønsker dig en solrig dag, Erik. :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alt forløb som det skulle

Alt forløb som det skulle. Hurtig levering.

15 februari 2022

Hej Rasmus.

TAK - Det varmer når vi kan se, at vores daglige indsats kan mærkes.

Jeg ønsker dig en kanon dag, Rasmus. :-)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg havde fået en mobil i gave som var købt gennem Istore. Der kom ret hurtigt en fejl på den og jeg sendte den til reparation ved Irepair.
Mobilens automatisk lås funktion virker ikke da den fryser skærmen og mobilen skal tændes op med Hardreset igen. Grundet denne fejl kan mobilen aldrig slukkes og derfor bruger den hurtig batteriet.
Mobilen kom tilbage fra reparation efter 14 dage med ny skærm.
Den virkede kort men så begyndte fejlen at opstå igen periodisk og så hele tiden som tidligere.
Når jeg havde brugt hardreset for at få liv i mobilen igen, så var apps rykket rundt, slettet eller tidligere slettet var tilbage. Igen kunne jeg ikke slukke mobilen og batteriet løb hurtig tom.
Jeg sender igen mobilen ind. Få dage før jeg sender den ind, havde jeg tabt mobilen og den havde fået en lille revne i skærmen helt oppe i det ene hjørne.
Værkstedet melder nu tilbage at selvom fejlen er den samme som ved sidste reparation så er det nu min egen fejl da mobilen har lidt fysisk overlast. Jeg kan få kasseret mobilen for 0 kr, få den tilbage for 150kr eller betale 3225kr for en ny.
Jeg kontakter værkstedet. De siger at det ikke er skærmen det er galt med men mobilens hjerne som ikke kan repareres.
Jeg spørger om det så ikke hele tiden har været mobilens hjerne, der har været galt når nu fejlen opstod hurtigt igen efter skærm, og hvis jeg ikke havde tabt den, så ville de have givet min en ny mobil. Til det svarer han Ja muligvis.
Jeg argumenter igen for at mobilen har haft samme fejl hele tiden men nu er det pludselig min egen skyld.
Til det svarer han at jeg kan kontakte mit forsikringsselskab for at få den dækket. Jeg svarer at det ikke er mit forsikringsselskabs opgave at erstatte en mobil som har været i stykker fra købsdato. Til det svarer han at når jeg siger det på den måde så kan han godt se min pointe.
Jeg kommer dog ikke længere med ham og vælger at få sendt min mobil tilbage.
Jeg køber aldrig noget gennem Istore igen og vil heller ikke råde andre til det.

Istore kan se hvornår min telefon er købt men ikke hvornår den er taget i brug. I mit tilfælde tre måneder efter køb, hvor jeg modtager den som gave.
At jeg taber min telefon og den får en lille revne i skærmen, har ikke ændret på fejlen i telefonen. Det er jo samme fejl ved telefonen ved 1. og 2. indsendelse. Ved 1. indsendelse havde jeg ikke tabt telefonen.
At betegne skærmen som knust er jo en vild overdrivelse.
Jo I hører fra mig da jeg har sendt mobilen ind to gange med samme fejl.
Jeg har på intet tidspunkt bedt jer om at skifte skærmen men lave fejlen i telefonen som værkstedet skriver er i telefonens “hjerne” En fejl der ikke er sket ved tab af telefonen da den ikke var tabt ved 1. indsendelse

28 november 2021

Hej Tina.

Vi har i samarbejde med Servicecenteret iRepair, fulgt op på din anmeldelse og sagsforløb. Da vi gerne vil belyse hele sagen, og ikke kun brudstykker heraf, da alt andet ikke ville være retfærdigt.

KØB - 04.12.19
Enheden er købt 04.12.19 hos iStore.dk

1 REKLAMATION - 14.08.2020
Du har sendt den ind som en reklamation til Servicecenteret iRepair, som modtog den 14.08.2020, altså efter du har haft enheden i 255 dage (Rettet ned til 165 dage, da du først fik enheden 3 måneder efter købet, da du fik den som en gave). Her bliver den indskrevet i iRepair´s system med fejlen: Touch på skærmen virker ikke efter telefonen er låst. Virker efter hard-reset, men fejler igen når man låser telefonen.

1 LØSNING:
Skærmen er derefter blevet skiftet på garantien, og fejlen udbedret.

2 REKLAMATION - 26.10.2021
Du sender den ind igen som en reklamation til iRepair, som modtog den 26.10.2021, her bliver den igen indskrevet i deres system, men denne gang har den en smadret skærm, altså en selvforskyldt skade hvilket ikke er dækket af hverken reklamationsretten eller garantien.

2 LØSNING:
Du har derfor fået et tilbud tilsendt, på enten iRepair kasserer enheden for dig (0 DKK), sender den retur til dig uden reparation (150 DKK) eller at du kan købe en ny (3.225 DKK).

KONKLUSION PÅ HELE SAGSFORLØBET:
Du har nu haft enheden i 438 dage, siden første reklamation hvor iRepair udbedret fejlen på garantien. Hverken iStore.dk eller iRepair har hørt fra dig i den periode, vi må derfor antage at reparationen har løst problemet, da der iht. købeloven skal reklameres over evt. fejl og mangler inden for rimelig tid.

Da enheden blev modtaget 26.10.2021 hos Servicecenteret iRepair, så den sådan ud: https://ibb.co/album/dsMHq7

At skærmen nu har samme eller en lignende fejl, som blev udbedret 14.08.2020 og har virket upåklageligt i 438 dage, det er blot uheldig og uundgåeligt i og med at skærmen nu er smadret i en selvforskyldt skade, enheden fejler derfor igen da du har knust skærmen.

Skærmen blev udskiftet da det var løsningen, rent teknisk, ikke fordi du bad om det, sådan fungerer en reklamation desværre ikke - løsningen lader vi de teknisk kyndige om. Den pågældende tekniker har ikke mistænkt mainboardet på enheden som fejlens oprindelses sted, som du henviser til som "hjernen" ifølge sagsforløbet, men derimod skærmen.

Men at sammenkæde en tideligere fejl tilbage fra 14.08.2020, med en selvforskyldt skade 26.10.2021 – dertil kan vi blot sige at der ingen sammenhæng er rent teknisk da enheden nu har en smadret skærm der selvsagt udløser den nuværende fejl.

Så sagen er ikke helt som du fremlægger den, derfor ville vi blot belyse hele sagen, og ikke kun brudstykker da alt andet ikke ville være retfærdigt.

Vi anser derfor sagen for lukket for vores vedkommende, og har ikke yderligere hertil.

Hold jer væk

Fik ikke den aftalte pris.
Jeg havde en ny iPhone 8 i plumberet kasse telefonen var godt nok ombyttet til en ny . Istore valgte at trække 500 kr da de ikke mener at den var i original kasse på trods af at denne var plumberet.
Jeg vil ikke anbefale nogle at bruge istore

Hej istore
Tak for svar

Jeg havde kontakt med irepair i Helsingør da min telefon pludselig var forsvundet under forsendelse, de forsikrede mig om, at jeg modtog 2000 kr for den af jer. Det er så ikke tilfældet . Jeg har inden min anmeldelse forsøg telefonisk at kontakte jer, men i svare ikke tlf. Endnu en gang til dem der læser denne anmeldelse HOLD JER VÆK

7 juli 2021

Hej Christian.

Tak for dit indspark.

Da du valgte at sælge en iPhone 8 (ombytningstelefon) til os, blev du lige som alle andre præsenteret for salgsbetingelser, og ikke mindst priser alt efter produkt og stand m.v.

At du valgte ikke at sætte dig ind i ovenstående inden dit salg, og derefter skyder skylden på os efter - det kan vi desværre ikke ændre på.

Jeg har gentagende gange prøvet at forklarer dig dette via mail, og sendt dig udsnit fra iStore.dk, hvor det står tydeligt. Når det omhandler en >>ombytningstelefon<< så fratrækkes der 500 DKK, da den ikke kommer i en original Apple salgsæske med simkortnål, adaptor, kabel m.v.

Der står på iStore.dk: "Er enheden en ombytningsenhed vil der blive fratrukket 500kr fra værdien, ved "Helt ny" stand."

Det vil sige er prisen 2.000 DKK ved en helt fabriksny enhed i folie-plumberet salgsæske direkte fra Apple, med simkort nål, adaptor, kabel m.v., så får man 2.000 DKK. Men er det en ombytningsenhed som din var, der kommer i en flad hvid ombytningsæske der er forseglet med klistermærker hvori der kun ligger selve telefon, så trækkes der 500 DKK fra, det vil sige at man får 1.500 DKK som du også har fået.

Så jeg beklager, men jeg kan ikke se at det skal gå ud over os at du ikke sætter dig ind i salgsbetingeler m.v. inden du sælger. Men vi må jo tage os til takke med en 1-stjernet anmeldelse, jeg håber dog at din oplevelse gør at du fremadrettet sætter dig ind i div. betingelser inden du indgår en handel, og ikke efter da det klart giver mest mening.

Opfølgning:

Velbekomme Christian.

Hvad iRepair har sagt, det kan jeg ikke fortælle dig - men jeg ved at de kender betingelser, priser og regler ved salg af iPhones til os.

Så jeg lukker sagen her, med at du nok har informeret dem forkert om at det var en folie-plumberet salgsæske direkte fra Apple, med simkort nål, adaptor, kabel m.v., ellers havde de informeret dig med det samme at der ville blive fratrukket 500 DKK hvis der var tale om en ombytningsenhed.

Hvis vi ikke lige har fået besvaret din henvendelse, så har vi med stor garanti betjent en anden kunde - vi undgår ikke bevist vores kunder. Vi har i dag ingen ubesvaret opkald inden for telefontiden som er mandag til fredag fra 10:00 - 12:00.

De salgsbetingelser du godkendte ved dit køb, der står det også højt og tydelig i punkt 5: https://www.istore.dk/salgsbetingelser

Vi kan som online webshop kun informere kunder og følge gældende lovgivninger, vi kan ikke dreje armen om på folk og tving dem til at læse hvad de selv accepterer ved en evt. handel.

God dag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt fantastisk god og hurtig service

Helt fantastisk god og hurtig service, jeg bestilte en iPhone 6s og fik den som lovet efter 2 dage. Jeg kan varmt anbefale Istore !

Svend Buch Sørensen
Lynæs

5 juni 2021

Hej Svend.

Af hjertet tak for din anmeldelse, dejligt at se ud fra din anmeldelse at vi har kunne være behjælpelige, samt at du kunne mærke vores passion for god og hurtig kundeservice.

Jeg ønsker dig en dejlig sommer Svend :-)

Virkelig god service

Virkelig god service. Købte en iPhone se 2020 i jeres butik i Valby. Sgu eddermemedelende da billigt. God service af ekspedient der guidede mig til at købe den og montere panderglas på. God butik
Mange tak for det iStore/irepair

4 juni 2021

Hej Peter.

Det er vores samarbejdspartner iRepair, de sælger iPhones i butikken via os.

Men hvor er det dejligt at hører at du har haft en godt oplevelse, det er et fantastisk servicecenter, det er netop derfor vi har valgt dem som fast værksted for iStore.dk

Jeg skal nok give informationen videre, om at du har haft en 5-stjernet oplevelse.

Jeg ønsker dig en fantastisk weekend Peter, og et stort tillykke med din nye iPhone. :-)

God oplevelse med iStore

Købte fornyligt min nye iPhone hos iStore. Den kom lidt forsinket men der var hærdet glas med i for at opveje for det, så det er bare i orden. Produktet var i god stand og jeg kan klart anbefale dem fremover.

2 juni 2021

Hej August.

Tak fordi du deler din oplevelse, og af hjertet tak for din flotte anbefaling.

Vi beklager forsinkelsen på din ordre, men vi er glad for at du blev overrasket over gaven i din ordre.

Vi kan desværre fortsat oplev lidt udsving iht. levering fra vores leverandør med varer vi ikke har på lager, da covid-19 selvsagt har ramt fly og fragt branchen. Det sker heldigvis yderst sjældent, at vi bliver ramt af dette - men vi beklager selvfølgelig at du skulle opleve det.

Jeg ønsker dig en fantastisk solrig "lille-fredag" August. :-)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.