Afrader! Heb mijn bestelling drie weken geleden kapot ontvangen. Sindsdien op alle mogelijke manieren geprobeerd contact te krijgen om hier wat aan te doen, maar negeren me simpelweg. Ook het klacht... Se mer
Det här tycker kunderna
Bestelling geplaatst, klein probleempje met PostNL gehad. Kreeg bijna tot geen reactie van hun, maar wel van de medewerkers van Islamboekenhandel.nl!! Betrouwbaar, klantvriendelijk en erg goeie ser... Se mer
Super snelle levering, zeer redelijke prijzen en heel goede kwaliteit producten! Ik had oa een gebedskleed gekocht en dat is echt prachtig!! Ik ben zeer tevreden, niks op aan te merken en dan... Se mer
Helemaal top! Item die ik had aangekocht, bleek uitverkocht te zijn. Ik heb een alternatief aangeboden gekregen die absoluut op tijd moest bezorgd worden. Dat is ook gelukt! Bedankt aan iedereen die... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Webshop voor Islamitische boeken, cadeaus en meer!
Kontaktuppgifter
Antonie van Leeuwenhoekweg, 40, 2408AN, Alphen aan den Rijn, Nederländerna
- islamboekhandel@aswaq.nl
- islamboekhandel.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Onvolledige bestelling ontvangen
Onvolledige bestelling ontvangen, heb hierover gemaild en gechat maar ben niet verder geholpen
Hamdoelilah heb 2 poppen besteld en…
Hamdoelilah heb 2 poppen besteld en pakket was binnen 2 werkdagen ontvangen. Alles was in goede staat ontvangen. Eerste keer dat ik bij ze bestel maar zal in de toekomst vaker worden inchaAllah.

eken zijn op timing…
Boeken zijn op timing aangekomen.Verzorgd in gepakt.
The best.

Svar från Islamboekhandel
Eerste bestelling, goede ervaring.
Na navraag bij kennissen hier mijn Koran besteld.
Erg fijn dat de groene versie van deze specifieke uitvoering hier te vinden was ipv de zwarte of rode en voor een hele gunstige prijs.
Zeer snel opgestuurd, netjes verpakt en met een leuk extraatje erbij.

Svar från Islamboekhandel
Ik heb mijn bestelling goed ontvangen
Ik heb mijn bestelling goed ontvangen, snel afgeleverd in België.

Onbereikbaar!!!
Ik probeer dit bedrijf al weken te bereiken zowel via chat via de contactformulier en via de mail krijg antwoord op niks terwijl ik wel met een groot probleem zit! Ik zou hier dus nooit meer bestellen echt belachelijk. Heb me pakketje geretourneerd en ze doen alsof het niet retour is!! Slecht slecht slecht// na revisie op TRUSTPILOT hebben ze wel gereageerd op me mail
Boeken zien er super netjes uit en…
Boeken zien er super netjes uit en levering was snel!

Svar från Islamboekhandel
De site is super duidelijk en alles…
De site is super duidelijk en alles kwam optijd subhanAllah
Snelle verzending. Mag beter verpakt worden
Verzenden ging heel snel. Vind wel dat de koran beter verpakt mag worden. Het ligt los in een doos en werd door de bezorger gewoon voor de deur gelegd. Als het ging regenen dan waren ze nat.
Snelle levering!
Ruime keuze en Snelle levering
Ruime keuzen en snelle levering. Kreeg er ook een mooie sebha bij cadeau 🥰
Allahumma bareek Heel blij met mijn…
Allahumma bareek Heel blij met mijn bestelling heel snel ook bezorgd en ontvangen wat ik heb besteld ❤️🤲🏼
Snelle levering mijn dochter is bekeerd…
Snelle levering mijn dochter is bekeerd naar de islam ik zelf christen moeilijk maar voor mij belangrijk dat als zei gelukkig is ik dat ook ben ik hou van mijn dochter van al mijn kinderen welk geloof de ook mogen kiezen ze was heel blij met haar Koran 🥰
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.